نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: شروع کار با mysql در phpstorm

  1. #1

    شروع کار با mysql در phpstorm

    من تازه کار با mysql رو شروع کردم و از phpstorm برای نوشتن php استفاده می کنم، اصلا نمی دونم برای اینکه برنامه م رو به پایگاه داده وصل کنم چکار باید بکنم ، آیا پایگاه داده رو باید توی همون phpstorm بسازم؟ اگه آره چطوری؟
    و اگه نه ،چکار باید بکنم؟

  2. #2
    [younes]
    مهمان

    نقل قول: شروع کار با mysql در phpstorm

    ساده ترین راه بری ایجاد و مدیریت دیتابیس در mysql استفاده از phpmyadmin هست که میتونید با نصب wamp server یا xamp server به اون دسترسی دشته باشید .
    برای اتصال با php به پایگاه داده mysql تو نت مطلب زیاد هست.

  3. #3

    نقل قول: شروع کار با mysql در phpstorm

    لطفا جوابی که مرتبط با سوالمه بدید
    سرچ کردنو که بلدم

  4. #4
    [younes]
    مهمان

    نقل قول: شروع کار با mysql در phpstorm

    خوب دوست عزیز phpstorm یه IDE هست و هیچ ربطی به پایگاه داده نداره واقعا این بی معنیه که شما یه برنامه php نوشتید و نمیدونید چه طور به پایگاه داده متصل بشید

    اگه صرفا میخواهید به یه پایگاه داده متصل بشید این هارو تو یه فایل .php کپی پیست کنید تا به پایگاه داده متصل بشید و میتونید پارامتر های توابع mysql_pconnect و mysql_select_db رو طبق اطلاعات خودتون تغییر بدید




    <?php
    $db=mysql_pconnect('localhost','root','');
    if(!$db){echo"can't access to db! ";}
    mysql_select_db('test',$db);


    ?>


  5. #5

    نقل قول: شروع کار با mysql در phpstorm

    دوست عزیز ایشون دارن درست می گن و با استفاده از ابزارهای موجود در PHPStorm میشه به MySQL متصل شد و برای نوشتن کوئری ها با توجه به محتویات پایگاه داده، auto complete داشت.
    انجامش هم خیلی سخت نیست
    کافیه یه کوئری ساده در هر جای برنامه بنویسید و خودش متن اون رو هایلایت می کنه و از شما می خواد که اتصال رو با پایگاه برقرار کنید و شما هم روی اون نوشته کلیک می کنید و مراحل ساده رو انجام میدید که البته دانلود یک درایور هم جزو مراحل هست که باز هم حجم کمی داره

  6. #6

    نقل قول: شروع کار با mysql در phpstorm

    سلام دوستان من php توی نرم افزارdreamwear کار کردم الان باید پروژه امو توی نرم افزار phpstorm بنویسم میشه ببینید کدم درسته یانه. خواهش میکنم کمکم کنید خیلی لازمش دارم
    Capture.PNG

تاپیک های مشابه

  1. برای شروع کار config سوئیچ و روتر چه کتابهایی باید خواند
    نوشته شده توسط sender در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 01 دی 1383, 17:20 عصر
  2. شروع کار sqlserver 2000(انتخاب collation name)
    نوشته شده توسط lopkeshooni در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 25 اردیبهشت 1383, 23:14 عصر
  3. کی یک ebook خوب برای شروع کار با کریستال ریپورت سراغ داره؟
    نوشته شده توسط sarina در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 18 فروردین 1383, 15:42 عصر
  4. نحوه اتصال و کار با MySQL در PHP
    نوشته شده توسط moeen amirlatifi در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 02 اسفند 1382, 14:14 عصر
  5. شروع کار با sql
    نوشته شده توسط مهران علیدوست در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 16 بهمن 1382, 07:25 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •