نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: خواندن آدرس بانک اطلاعاتی از ریجستری ویندوز

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار حسین.کاظمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    652

    خواندن آدرس بانک اطلاعاتی از ریجستری ویندوز

    با سلام

    من تو برنامه ام (به زبان سی شارپ)میخام که آدرس بانک اطلاعاتیم(اکسس) را که در یک کلید رجیستری ویندوز قرار دادم بخونه و اجرا کنه!!!!!چطور میشه اینکارو کرد؟؟؟؟؟

    Capture111.PNG


    با تشکر از همه اساتید

  2. #2

    نقل قول: خواندن آدرس بانک اطلاعاتی از ریجستری ویندوز

    http://www.hamkelasy.com/files/membe...elasy.com).pdf

    توی گوگل سرچ کن "آموزش کار با Registry" هزار تا سایت بهت آموزش میدن چطور با Registry کار کنی.
    موفق باشی

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    330

    نقل قول: خواندن آدرس بانک اطلاعاتی از ریجستری ویندوز

    using microsoft.win32;

    string path;
    Registry.GetValue("HKEY_CURRENT_USER\\Software\\Mi  crosoft\\Windows\\CurrentVersion\\test", "Path","");


    حالا به جای اون مسیر این رشته رو به انتهای کانکشن الحاق کن

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار حسین.کاظمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    652

    نقل قول: خواندن آدرس بانک اطلاعاتی از ریجستری ویندوز

    دوست عزیزم من کار با رجیستری را بلدم فقط میخام آدرس بانک اطلاعاتیمو از رجیستری بخونه هرکاریش می کنم نشد!!!!!

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    330

    نقل قول: خواندن آدرس بانک اطلاعاتی از ریجستری ویندوز

    پیام خطایی اگه هست بذار
    پیشنهاد میکنک از setting خود برنامه استفاده کنی به جای رجیستری

  6. #6

    نقل قول: خواندن آدرس بانک اطلاعاتی از ریجستری ویندوز

    نقل قول نوشته شده توسط Tiam121 مشاهده تاپیک
    پیام خطایی اگه هست بذار
    پیشنهاد میکنک از setting خود برنامه استفاده کنی به جای رجیستری
    setting پیشنهاد خوبی نیست چون با عوض شدن ویندوز تمام تنظیماتش از بین میره من خودم داخل برنامه از setting استفاده کردم چندان راضی کننده نیست

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار حسین.کاظمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    652

    نقل قول: خواندن آدرس بانک اطلاعاتی از ریجستری ویندوز

    نقل قول نوشته شده توسط Yanehsar مشاهده تاپیک
    setting پیشنهاد خوبی نیست چون با عوض شدن ویندوز تمام تنظیماتش از بین میره من خودم داخل برنامه از setting استفاده کردم چندان راضی کننده نیست
    دوست خوب پس از چه طریقی استفاده کنیم بهتره؟؟؟؟؟؟؟

  8. #8

    نقل قول: خواندن آدرس بانک اطلاعاتی از ریجستری ویندوز

    من خودم هنوز از روش خاصی استفاده نکردم اما پیشنهاد یکی از مدیران سایت بود که از فایلینک استفاده کنم .
    https://barnamenevis.org/showthread.p...AF%D9%88%D8%B2
    سوال : حالا چرا می خواهی آدرس رو داخل ریجستری ذخیره کنید ؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار حسین.کاظمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    652

    نقل قول: خواندن آدرس بانک اطلاعاتی از ریجستری ویندوز

    نقل قول نوشته شده توسط Yanehsar مشاهده تاپیک
    من خودم هنوز از روش خاصی استفاده نکردم اما پیشنهاد یکی از مدیران سایت بود که از فایلینک استفاده کنم .
    https://barnamenevis.org/showthread.p...AF%D9%88%D8%B2
    سوال : حالا چرا می خواهی آدرس رو داخل ریجستری ذخیره کنید ؟
    در حقیقت من میخام که برای هر سال یک بانک اطلاعاتی رد پوشه سال مورد نظر ساخته بشه بعدش آدرس بانک اطلاعاتی را در ریجیستر بندازه که برنامه آدرس بانک اطلاعاتی سال فعلی را از کلید رجیستری بخونه و اجرا کنه!!!!
    البته نمیدونم این کار تا چه حد و اندازه ایی درست است ویا اینکه در آینده به مشکلی برمیخورم یا نه را نمیدونم!!!!!!!!!

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    330

    نقل قول: خواندن آدرس بانک اطلاعاتی از ریجستری ویندوز

    نقل قول نوشته شده توسط Yanehsar مشاهده تاپیک
    setting پیشنهاد خوبی نیست چون با عوض شدن ویندوز تمام تنظیماتش از بین میره من خودم داخل برنامه از setting استفاده کردم چندان راضی کننده نیست
    رجیستری هم اطلاعاتش با عوض شدن ویندوز از بین میره.من خودم از فایل استفاده میکنم و تا الان مشکلی نداشتم.فقط چون گفتن رجیستری پیشنهاد استفاده از setting رو دادم اما فکر کنم اصولی ترین راه استفاده از یه فایل باشه

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: اجرای نرم افزار با access و ado روی سیستم دیگر و مشکل تغییر آدرس بانک اطلاعاتی
    نوشته شده توسط disiba در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 15 تیر 1392, 10:15 صبح
  2. حرفه ای: لیست کشویی و خواندن از بانک اطلاعاتی
    نوشته شده توسط reza10wert در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 17 آذر 1391, 17:23 عصر
  3. خواندن از بانک اطلاعاتی
    نوشته شده توسط sard69 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 09 بهمن 1390, 15:33 عصر
  4. سوال: آیا بانک اطلاعاتی Paradox با ویندوز ویستا سازگار هست؟
    نوشته شده توسط qazwsx در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 17 آبان 1387, 06:57 صبح
  5. نوشتن و خواندن یک تصویر در بانک اطلاعاتی پارادوکسdelphi5
    نوشته شده توسط moeen amirlatifi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 10 دی 1382, 09:49 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •