نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: چطور میشود از textbox OnTextChanged استفاده کرد وقتی مقدار از textbox با jquery تغییر میکند؟

  1. #1

    چطور میشود از textbox OnTextChanged استفاده کرد وقتی مقدار از textbox با jquery تغییر میکند؟

    سلام دوستان
    سال نو همه مبارک
    من یه اسلاید شو دارم که با هر بار ورق خوردن یا به عبارتی تعویض عکس، یک textbox در صفحه با استفاده از کد jquery مقدار آی دی اون عکسو میگیره
    حالا من میخوام هر وقت آی دی (مقدار textbox )‌ تغییر کرد یه سری اطلاعات مربوط به اون آی دی از بانک بخونم
    از OnTextChanged استفاده کردم ولی جواب نداده. چون کاربر مقداری وارد نمیکنه و مقدار textbox با jquery و بدون هیچ PostBackی تغییر میکنه
    حالا نمیدونم باید چکار کنم...

  2. #2

    نقل قول: چطور میشود از textbox OnTextChanged استفاده کرد وقتی مقدار از textbox با jquery تغییر می

    لطفا راهنماییم کنید...
    خیلی لازمش دارم

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ali.n93
    تاریخ عضویت
    آذر 1392
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    160

    نقل قول: چطور میشود از textbox OnTextChanged استفاده کرد وقتی مقدار از textbox با jquery تغییر می

    یه بار صفحه رو اجرا کن. روی تکست باکس کلیک راست کن و inspectelement رو بزن. میبینی که برای تکست باکس یه رویداد onchanged تعریف شده که مقدارش یه چیزی شبیه به اینه:

    javascript:setTimeout('__doPostBack(\'txt1\',\'\') ', 0)

    از javascript: به بعد رو کپی کن و توی ویژوال استودیو بعد از کدی که مقدار تکست باکس رو تغییر میده قرار بده. مثل این:

    setTimeout('__doPostBack(\'txt1\',\'\')', 0);
    آخرین ویرایش به وسیله ali.n93 : یک شنبه 10 فروردین 1393 در 10:31 صبح

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ali.n93
    تاریخ عضویت
    آذر 1392
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    160

    نقل قول: چطور میشود از textbox OnTextChanged استفاده کرد وقتی مقدار از textbox با jquery تغییر می


  5. #5

    نقل قول: چطور میشود از textbox OnTextChanged استفاده کرد وقتی مقدار از textbox با jquery تغییر می

    نقل قول نوشته شده توسط ali.n93 مشاهده تاپیک
    واقعا ممنونم از راهنمایی کامل و وقتی که گذاشتید.
    اینی که گفتید دقیقا همونه که من میخوام با این تفاوت که در صفحه من دکمه یا هر کنترل دیگه ای برای فراخوانی تابع جاوااسکریپت وجود نداره
    عکس ها توسط کدهای جی کوئری عوض میشن و من همونجا براش تعریف کردم که هر عکس که عوض میشه یه textbox در صفحه مقدار آی دی عکسو میگیره
    من با آی دی عکس ،کامنت های مربوط به عکسو از بانک باید بخونم

  6. #6

    نقل قول: چطور میشود از textbox OnTextChanged استفاده کرد وقتی مقدار از textbox با jquery تغییر می

    نقل قول نوشته شده توسط ali.n93 مشاهده تاپیک
    من
    __doPostBack('TextBox1', 'TextChanged');
    رو در کدهای jquery م ، همونجا که textbox مقدار میگیره گذاشتم، ولی چون صفحه پست بک میشه دوباره همین کدها فراخوانی میشه و الی آخر (میفته رو چرخه بی پایان)
    میشه بدون پست بک از جی کوئری ، رویدادی رو از سمت سرور فراخوانی کرد؟
    کنترل هایی که از بانک مقدار میگیرن با آی دی عکس، در آپدیت پنل هستند

  7. #7

    نقل قول: چطور میشود از textbox OnTextChanged استفاده کرد وقتی مقدار از textbox با jquery تغییر می

    textbox رو هم گذاشتم در آپدیت پنل ، مشکلم حل شد
    با تشکر از آقای ali.n93 ...

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار ali.n93
    تاریخ عضویت
    آذر 1392
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    160

    نقل قول: چطور میشود از textbox OnTextChanged استفاده کرد وقتی مقدار از textbox با jquery تغییر می

    نقل قول نوشته شده توسط saminjoon مشاهده تاپیک
    textbox رو هم گذاشتم در آپدیت پنل ، مشکلم حل شد
    با تشکر از آقای ali.n93 ...
    خدا رو شکر که مشکلتون حل شد اما در کل روش اصولی نیست. با استفاده از خود jquery هم می تونید با سرور ارتباط برقرار کنید و اطلاعات رو از بانک بخونید. پیشنهاد میکنم این روش رو دنبال کنید

تاپیک های مشابه

  1. چطور میشه از این کامپوننت استفاده کرد ؟
    نوشته شده توسط mojehfilm در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 31 شهریور 1387, 18:37 عصر
  2. پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 06 مهر 1384, 23:34 عصر
  3. چطور می شه از اسکنر توی windowapplication استفاده کرد
    نوشته شده توسط pantea_l62 در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 14 شهریور 1384, 15:16 عصر
  4. چطور میشود یک فایل را کپی کرد ؟
    نوشته شده توسط امیر164 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 30 مرداد 1383, 08:55 صبح
  5. پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 13 تیر 1383, 07:37 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •