نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: این خطا برای چی هست؟

  1. #1

    این خطا برای چی هست؟

    سلام دوستان کسی میدونه خطای زیر برای چی هست؟
    Capture.PNG

  2. #2

    نقل قول: این خطا برای چی هست؟

    سلام من کمی جستوجو کردم در مورد این خطا ، چند روش بود و علت های زیادی داشت اما چون شما ذکر نکردیم که پروژتون چی هست و کد رو هم نشون ندادین من هم به صورت عمومی چند راه حل که پیدا کردم می گم.

    1- تمام فایل هایی که در پوشه اصلی هستٌ کپی کنید در پوشه debug/release
    2- در مواردی نیاز هست IE شما آپ گرید شه
    3 - در موارد دیکه به ایم مسیر برید computer --> adavnce--> setting --->data execution prevention
    ِDEP را روشن کنید.
    اگر توضیح بدید که پروژتون چی هست یا کد رو نشون بدبد شاید بشه بیشتر کمک کرد ، علل این خطا زیاد بود و من نمی دونم مال شما کدوم مورد هست ، چون توضیحی ندادید.


  3. #3

    نقل قول: این خطا برای چی هست؟

    من دارم یه مرورگر وب میسازم
    قبلاً از دستور زیر استفاده میکردم:

    Public Class wbf    Inherits WebBrowser
    Private Sub webBrowserDocCompl() Handles Me.DocumentCompleted
    Dim tabpage As TabPage = Me.Tag




    If Me.DocumentTitle.Length > 25 Then
    tabpage.Text = Me.DocumentTitle.Substring(0, 25)
    Else
    tabpage.Text = Me.DocumentTitle
    End If




    tabpage.Text = Me.DocumentTitle
    Form1.URL.Text = Me.Url.ToString




    If Not His.ListBox1.Items.Contains(Form1.URL.Text) And opts.getHistory = 0 Then
    His.ListBox1.Items.Add(Form1.URL.Text)


    End If
    End Sub


    End Class



    اما حالا به جای خود webbrowser موجود در vb.net اومدم و از web kit استفاده کردم و کد بالا رو اینجور تغییر دادم:


    Public Class wbf    Inherits WebKit.WebKitBrowser
    Private Sub webBrowserDocCompl() Handles Me.DocumentCompleted
    Dim tabpage As TabPage = Me.Tag




    If Me.DocumentTitle.Length > 25 Then
    tabpage.Text = Me.DocumentTitle.Substring(0, 25)
    Else
    tabpage.Text = Me.DocumentTitle
    End If




    tabpage.Text = Me.DocumentTitle
    Form1.URL.Text = Me.Url.ToString




    If Not His.ListBox1.Items.Contains(Form1.URL.Text) And opts.getHistory = 0 Then
    His.ListBox1.Items.Add(Form1.URL.Text)


    End If
    End Sub


    End Class



    از وقتی که کد هارو تغییر دادم تا پروژه رو شروع می کنم این ارور رو میده
    خواهش می کنم کمکم کنید.

  4. #4

    نقل قول: این خطا برای چی هست؟

    سلام درموردwebkit دوراه حل من پیدا کردم .
    1 روشن کردن EDP و ریاستارت ویندوز
    2 Just Copy All files inside (WebKit.NET-0.5-bin-cairo\bin)
    این ها راه حل ها بود . من خودم با وب کیت کار نکردم اما این لینک براتون می زارم شاید اشتباه دارید با وت کیت کار می کنید . اگر باز هم مشکل داشتید پیشنهاد می کنم به فروم خود MSDN برید و لونجا سوال کنید من این جا یک سوال کردن کسی راه حلی نداشت اونجا به من تقریبا جواب دادن .
    http://webkitdotnet.sourceforge.net/basics.php?p=3
    http://www.codeproject.com/Questions...isualBasic-NET
    http://social.msdn.microsoft.com/For...ption-occurred
    http://sourceforge.net/p/webkitdotne...read/4ba0a1f5/

    امید وارم مشکلتون حل بشه.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

تاپیک های مشابه

  1. سوال: این خطا برای چی هست؟
    نوشته شده توسط zhr.rezae66i در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 01 مرداد 1392, 12:00 عصر
  2. این خطا برای چیست ؟ سر دستو Conn.execute ??
    نوشته شده توسط niloo_66 در بخش Classic ASP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 27 بهمن 1385, 07:46 صبح
  3. این خطا برای چی هست(مشکل با کانکت شدن به دیتابیس)
    نوشته شده توسط kochol در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 12 مهر 1384, 19:52 عصر
  4. این خطا برای چیه ؟
    نوشته شده توسط Aghrab در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 25 شهریور 1384, 09:39 صبح
  5. این خطا برای چیه
    نوشته شده توسط sunboy در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 02 خرداد 1383, 21:12 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •