نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: اتصال VB و اتوکد

  1. #1

    اتصال VB و اتوکد

    سلام
    من میخوام برنامه ای در ویزوال استودیو بنویسم که مثلا مختصات یه دایره در صفحه و شعاعشو بدم و بتونه اونو رسم کنه و خروجی اتوکد بده
    در اصل فکر کنم باید یه جوری visual studio و اتوکد رو بهم وصل کنم اما نمیدونم چطوری ... اگه کسی بلده لطفا راهشو بهم بگه
    مرسی

  2. #2

    نقل قول: اتصال VB و اتوکد

    سلام فکر می کنم شما به پلاگین AutoDesk احتیاج دارید.
    این هم یک مثال :

    Imports Autodesk.AutoCAD.ApplicationServicesImports Autodesk.AutoCAD.DatabaseServicesImports Autodesk.AutoCAD.Runtime <CommandMethod("NewDrawing", CommandFlags.Session)> _Public Sub NewDrawing() '' Specify the template to use, if the template is not found '' the default settings are used. Dim strTemplatePath As String = "acad.dwt" Dim acDocMgr As DocumentCollection = Application.DocumentManager Dim acDoc As Document = acDocMgr.Add(strTemplatePath) acDocMgr.MdiActiveDocument = acDocEnd Sub

  3. #3

    نقل قول: اتصال VB و اتوکد

    از این لینک می تونید API های مورد نیاز دانلود منید و اطلاعات بیشتری کسب کنید .
    http://usa.autodesk.com/adsk/servlet...&siteID=123112

  4. #4

    نقل قول: اتصال VB و اتوکد

    سلام ممنونم بخاطر جواب اما اگه ممکنه راهنماییم کنید که این کد رو چطوری باید استفاده کنم؟

  5. #5

    نقل قول: اتصال VB و اتوکد

    نقل قول نوشته شده توسط PouriaParhami مشاهده تاپیک
    سلام فکر می کنم شما به پلاگین AutoDesk احتیاج دارید.
    این هم یک مثال :

    Imports Autodesk.AutoCAD.ApplicationServicesImports Autodesk.AutoCAD.DatabaseServicesImports Autodesk.AutoCAD.Runtime <CommandMethod("NewDrawing", CommandFlags.Session)> _Public Sub NewDrawing() '' Specify the template to use, if the template is not found '' the default settings are used. Dim strTemplatePath As String = "acad.dwt" Dim acDocMgr As DocumentCollection = Application.DocumentManager Dim acDoc As Document = acDocMgr.Add(strTemplatePath) acDocMgr.MdiActiveDocument = acDocEnd Sub
    سلام ممنونم بخاطر جواب اما اگه ممکنه راهنماییم کنید که این کد رو چطوری باید استفاده کنم؟

  6. #6

    نقل قول: اتصال VB و اتوکد

    سلام من خودم هم استفاده نکردم از این دستورات ، اما بیشتر تحقیق می کنم اطلاع میدم .
    می تونید تو یوتیوب جستوجو کتید اموزش تصویری مفیدی داره من خیلی از کدها و اطلاعات از اونجا می گیرم.

تاپیک های مشابه

  1. اتصال ادو به دو جدول
    نوشته شده توسط sunboy در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 12 خرداد 1392, 12:17 عصر
  2. نمونه برنامه ( ارتباط با اتوکد )
    نوشته شده توسط saeed_vb در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 20 تیر 1388, 13:47 عصر
  3. اتوکد
    نوشته شده توسط شفیعی در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 14
    آخرین پست: سه شنبه 07 مرداد 1382, 07:13 صبح
  4. اتصال به بانک اطلاعاتی پارادکس رمزدار
    نوشته شده توسط omid-delphi در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 19 فروردین 1382, 12:44 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •