نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: اگه برنامه با موفقیت جذف شد ...

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار abbasalim
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    یزد ـ‌ اردکان
    پست
    1,039

    اگه برنامه با موفقیت جذف شد ...

    بنام خدا
    سلام به دوستان
    من میخوام از داخل برنامم یه برنامه دیگه رو پاک کنم ولی چون به روت نیاز داره میخوام با اینتنت چیزی به گوشی بگم حدف کننده برنامه رو اجرا کن و بعد که کاربر تایید کرد و مراحل پاک کردن تموم شد نتیجه به برنامه من ارسال بشه که آیا برنامه حذف شده یا نه؟

  2. #2

    نقل قول: اگه برنامه با موفقیت جذف شد ...

    چیزی که من به ذهنم میرسه، یه سرویس بنویس و لیست برنامه های فعلی رو
    بگیر، بعد از یه مدتی دوباره یه لیست جدید بگیر و با لیست قبلی مقایسه کن
    لینک
    یه Actionی هست به اسم ACTION_PACKAGE_REMOVED، که محتواش نام
    Package هستش : لینک

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار abbasalim
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    یزد ـ‌ اردکان
    پست
    1,039

    نقل قول: اگه برنامه با موفقیت جذف شد ...

    نقل قول نوشته شده توسط smemamian مشاهده تاپیک
    چیزی که من به ذهنم میرسه، یه سرویس بنویس و لیست برنامه های فعلی رو
    بگیر، بعد از یه مدتی دوباره یه لیست جدید بگیر و با لیست قبلی مقایسه کن
    لینک
    یه Actionی هست به اسم ACTION_PACKAGE_REMOVED، که محتواش نام
    Package هستش : لینک
    اره منم همینی که شما میگید به ذهنم رسیده بود ولی گفتم شاید یه چیزی مثله onactivityresult داشته باشیم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار abbasalim
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    یزد ـ‌ اردکان
    پست
    1,039

    نقل قول: اگه برنامه با موفقیت جذف شد ...

    همینی که میخواستم پیدا کردم :
    http://stackoverflow.com/questions/1...nstall-package

    int REQUEST_UNINSTALL = 1;

    @Override
    public void onActivityResult(int requestCode, int resultCode, Intent data) {
    super.onActivityResult(requestCode, resultCode, data);
    if (requestCode == REQUEST_UNINSTALL) {
    // 0 means success, other means failed.
    Log.d(TAG, "got result of uninstall: " + resultCode);
    }
    }

    void uninstallPackage() {
    Uri packageURI = Uri.parse("package:" + "com.android.xxxx");
    Intent uninstallIntent = new Intent(Intent.ACTION_UNINSTALL_PACKAGE, packageURI);
    startActivityForResult(uninstallIntent, REQUEST_UNINSTALL);
    }

تاپیک های مشابه

  1. چه جور می شه برنامه رو طوری تنظیم کرد که اگه برنامه error خاصی داد کاری رو که براش مشخص می کنی انجام
    نوشته شده توسط amintiger در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 20 خرداد 1390, 19:33 عصر
  2. اگه برنامه شما در پوشه ProgramFiles ویستا درست کار نمی کنه، این پست رو ببینید.
    نوشته شده توسط جواد ملاولی در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 09 آبان 1388, 23:35 عصر
  3. مشکلی در برنامه ++c اگه میشه کمکم کنید
    نوشته شده توسط oranoos_mt در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 23 اردیبهشت 1386, 22:25 عصر
  4. برنامه فایلها در C++‎ ... اگه میشه راهنمایی
    نوشته شده توسط arta_20ir در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 27 دی 1385, 11:07 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •