نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: دریافت قسمتی از اطلاعات یک سایت!!!

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    119

    Post دریافت قسمتی از اطلاعات یک سایت!!!

    با سلام
    دوستان من میخوام قسمتی از اطلاعات یک سایت رو در label1 نمایش دهم.فرضا سایت چک کردن اپراتور آیفون رو در نظر گرفتم.
    آدرس سایت www.iphoneimei.info

    اگر بخوام شماره سریال رو در textbox1 وارد کنم و با زدن دکمه Check به سایت وصل بشه و اطلاعات رو دریافت کنم کد های زیر رو نیاز دارم.

    Dim serialnumber as String = Textbox1.text
    Private Sub Button1_Click(sender As Object, e As EventArgs) Handles Button1.Click
    WebBrowser1.Visible = False
    WebBrowser1.Navigate("http://iphoneimei.info/?imei=" & serialnumber)
    EndSub




    MsgBox(WebBrowser1.Document.GetElementById("سور س سایت").InnerText)
    'مقدار مورد نظر ما نیست
    'صبر میکنیم تا صفحه آپدیت شود
    Dim checking As Boolean = True
    While checking
    Application.DoEvents()
    If InStr(WebBrowser1.Document.GetElementById("سور سایت").InnerText) > 0 Then
    label1.Text = (WebBrowser1.Document.GetElementById("سورس سایت").InnerText)
    checking = False
    End If
    End While



    این کد من هستش.اما ارور میده.قسمتی از اطلاعات رو که میخوام دریافت کنم اینه:



    خواهشا کمک کنید.
    آخرین ویرایش به وسیله karem2074 : چهارشنبه 13 فروردین 1393 در 02:45 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    119

    نقل قول: دریافت قسمتی از اطلاعات یک سایت!!!

    کسی نبود کمک کنه؟؟؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    40
    پست
    1,236

    نقل قول: دریافت قسمتی از اطلاعات یک سایت!!!

    این که خیلی راحته حد اقل 10 تا از این برنامه ها ساختم
    کافیه ایدی کنترل مورد نظر رو بدست بیاری و در سورست استفاده کنی
    تازه اونم لازم نیست
    واکشی اطلاعات در این سایت به روش GET است و در یو آر ال میتونی مقدار بدی
    مثال:
    http://iphoneimei.info/?imei=شماره سریال

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    119

    Post نقل قول: دریافت قسمتی از اطلاعات یک سایت!!!

    نقل قول نوشته شده توسط shahryari مشاهده تاپیک
    این که خیلی راحته حد اقل 10 تا از این برنامه ها ساختم
    کافیه ایدی کنترل مورد نظر رو بدست بیاری و در سورست استفاده کنی
    تازه اونم لازم نیست
    واکشی اطلاعات در این سایت به روش GET است و در یو آر ال میتونی مقدار بدی
    مثال:
    http://iphoneimei.info/?imei=شماره سریال
    دستت دردنکنه اما خودم اینو کلا در دست دارم.سورسو یک نگاه بکن میبینی.من میخوام وقتی تو Textbox شماره سریال رو که زدم به سایت وصل میشه.اطلاعات رو دریافت میکنه.کلا به سایت وصل میشه مشکل ندارم.اما میخوام اطلاعات این شماره سریال رو که نمایش میده تو یه Textbox دیگه واسم چاپ کنه.مثلا مینویسه:
    IMEI: 012155007........
    Activated: Yes
    Find My iPhone: Off
    Telephone Technical Support: Expired
    Repairs & Service Coverage: Expired


    و ...
    میخوام

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    40
    پست
    1,236

    نقل قول: دریافت قسمتی از اطلاعات یک سایت!!!

    خب باید اول یک شماره سریال معتبر وارد کنی
    بعد آیدی المانهای ایجاد شده رو بگیری
    که در فایر فاکس بسیار راحته
    کافیه روی المان مورد نظر راست کلیک و گزینه : Inspect Element
    رو بزنی تا به قسمت سورس اچ تی ام الش بری و آیدی شو مشاهده کنی
    اگر متوجه نشدی یک شماره سریال معتبر در پیام خصوصی بده تا کدشو بهت بدم

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 29 خرداد 1391, 20:45 عصر
  2. سوال: ارسال اطلاعات به سایت و دریافت جواب از آن سایت ( کمک خیلی نیاز دارم)
    نوشته شده توسط Mousavmousab در بخش برنامه نویسی مرتبط با شبکه و وب در VB6
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 27 مرداد 1390, 12:43 عصر
  3. سوال: مشکل در دریافت اطلاعات یک سایت !
    نوشته شده توسط scarce در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 25 خرداد 1389, 11:12 صبح
  4. سوال: ارسال اطلاعات به سایت و دریافت
    نوشته شده توسط alirezash در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 17 اسفند 1388, 19:03 عصر
  5. سوال: دریافت اطلاعات از سایت و ذخیره در متغییر
    نوشته شده توسط mreza_adeli58 در بخش Foxpro
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 18 دی 1387, 10:59 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •