نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشكل با MasktextBox

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار swallow.pa
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    توی خونه
    پست
    897

    مشكل با MasktextBox

    سلام به همه
    من هميشه با اين ماسك تكست باكس مشكل دارم
    الان يك برنامه دارم مينويسم كه كاربر بايد ساعت رو وارد كنه مثلا 23:15 يا 08:12
    و از ماسك براي اينكار استفاده مي كنم مي خوام بدونم دوستان براي خالي بودن و يا كامل نكردن فرمت تعريف شده توسط كاربر چطوري كنترلها رو انجام مي دن
    ممنون

  2. #2

    نقل قول: مشكل با MasktextBox

    سلام
    این تابعو نوشتم ، فکر کنم کارت راه بیفته

    Public Function CheckTime(ByVal InputTime As String) As Boolean
    Dim FuncValue As Boolean
    Dim Temp() As String = Split(InputTime, ":")
    InputTime = InputTime.Replace(":", "")


    If (IsNumeric(InputTime) = True) And (InputTime.Length = 4) Then
    If (Temp(0) < 24) And (Temp(1) < 60) Then
    FuncValue = True
    Else
    FuncValue = False
    End If
    Else
    FuncValue = False
    End If


    Return FuncValue
    End Function

    نهایتا مقداری که برمیگردونه True یا False هست


    موفق باشید.
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار swallow.pa
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    توی خونه
    پست
    897

    نقل قول: مشكل با MasktextBox

    نقل قول نوشته شده توسط Mohammad.Ashtiani مشاهده تاپیک
    سلام
    این تابعو نوشتم ، فکر کنم کارت راه بیفته

    Public Function CheckTime(ByVal InputTime As String) As Boolean
    Dim FuncValue As Boolean
    Dim Temp() As String = Split(InputTime, ":")
    InputTime = InputTime.Replace(":", "")


    If (IsNumeric(InputTime) = True) And (InputTime.Length = 4) Then
    If (Temp(0) < 24) And (Temp(1) < 60) Then
    FuncValue = True
    Else
    FuncValue = False
    End If
    Else
    FuncValue = False
    End If


    Return FuncValue
    End Function

    نهایتا مقداری که برمیگردونه True یا False هست


    موفق باشید.
    ممنون دوست گرامي اگه تاريخ رو بخواي كنترل كني چيكار مي كني؟

  4. #4

    نقل قول: مشكل با MasktextBox

    سلام
    خواهش میکنم ، برای تاریخ هم به همین ترتیبه ، باید همه مقادیرو چک کنی ، البته چیزی که به ذهن من میرسه
    چشم اونم مینویسم میزارم اینجا



    موفق باشید
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

تاپیک های مشابه

  1. مشكل با INSTALL SHIELD
    نوشته شده توسط morteza_5025 در بخش تولید و توسعه برنامه های Setup و Install
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 09 اسفند 1388, 12:32 عصر
  2. مشكل با نتيجه MessageDlg
    نوشته شده توسط NOROOZY در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 13
    آخرین پست: چهارشنبه 25 شهریور 1388, 19:32 عصر
  3. مشكل با درج اطلاعات در ديتابيس توسط كاربر
    نوشته شده توسط xneda در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 17 خرداد 1384, 15:58 عصر
  4. مشكل با كاراكتر "ك" از xp به 98
    نوشته شده توسط parhizkar2000 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 26 فروردین 1383, 19:19 عصر
  5. مشكل با ADO در هنگام خروج از برنامه
    نوشته شده توسط behrooz در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 14 اسفند 1382, 00:45 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •