نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: نحوه نمایش اطلاعات whois

  1. #1

    Exclamation نحوه نمایش اطلاعات whois

    با سلام
    من دارم یه قسمت جستجوی دومین تو سایتم اضافه می کنم . یه sample تو سایت iranasp.net دیدم و جواب گرفتم . حالا من به جای dropdownlst از checkbox استفاده کردم .
    مشکلم اینه که اگه یه نفر رو چند تا تیک بزنه چجوری اطلاعات این چند تا رو تو صفحه نمایش بدم . می خوام انتخابهایی که طرف انجام داد و وقتی روی جستجو کلیک کرد در زیر همین صفحه اطلاعات اینکه ثبت شده می باشد یا نمی باشد زیز هم نمایش داده بشه . همچنین می خوام جوابهایی که ثبت شده می باشد به صورت لینک باشه تا بتونم اطلاعات کامل رو تو یه صفحه دیگه نمایش بدم .
    مثل سایت www.iranhost.com



    با تشکر .

  2. #2
    -- یه تابع بنویس برا whois
    -- برای هر کدوم از آدرسها یه بار این تابع رو صدا بزن
    -- اگر مقدار برگشت تابع خالی بود یعنی آماده ثبت در غیر این صورت یه لینک برای دیدن Whois بگذار جلوی آدرس
    امیدوارم که منظورتون همین باشه.در غیر این صورت توضیح بیشتری بدید.
    موفق باشید.

  3. #3
    از راهنماییتون متشکرم .
    وقتی تو حلقه این اعمال رو انجام میده من باید تو یه label جواب و بنویسم که این دومین آزاده یا اینکه قبلا گرفته شده .
    جواب ها رو باید تو یه چیزی نشون بدم چون اگه طرف رو 5 تا پسوند تیک بزنه باید جواب هر 5 تا رو تو 5 سطر نشون بدم .
    اینجا تعداد متغیر می تونه یکی باشه یا چند تا .


    با تشکر

  4. #4
    شما توی حلقتون یک ردیف از جدول رو هر دفعه بسازید که توی ستونهاش یک تگ a باشه که لینک باشه به صفحه مورد نظر و متنی که مشخص کنه وضعیت اون دومین رو.

    و برای نشون دادن اون تیبل هم که چند تا راه برای ساختن کنترل داینامیک دارید.
    روشی که به نظر من راحت تره اینکه یه تگ div بگذارید اون محلی که میخواهید (runat=server) بعد توی کد اون جدولی که ساختید رو به InnerHtml اون تگ نسبت بدید.
    موفق باشید.

  5. #5
    می تونید از پر کردن جدول یه مثال بزارید ؟


    با تشکر

  6. #6

    Thumbs up

    تگ <div> برای نمایش تیبل:

    <div runat="server" id="dynamicTbl"></div>

    تعریف در قسمت کد:

    protected System.Web.UI.HtmlControls.HtmlGenericControl dynamicTbl;

    ساخت تیبل داینامیک:

    dynamicTbl.InnerHtml = "<table border=\"0\" width=\"100%\" id=\"table1\">";
    for (i=0;i<3;i++)
    {
    // if xxxx.xxx is valid:
    dynamicTbl.InnerHtml += "<tr><td><b>آماده ثبت</b></td><td>xxxx.xxx</td></tr>";
    //if xxxx.xxx is not valid:
    dynamicTbl.InnerHtml += "<tr><td><b>ثبت شده</b></td><td>xxxx.xxx</td></tr>";
    }
    dynamicTbl.InnerHtml += "</table>";

    توی حلقه for تعداد دومین هایی که انتخاب شده رو وارد کنید و به جای شرطها هم شرط مورد نظر رو بنویسید.
    این یه مثال هست اگر چیزی به نظرتون میرسه حتماً بگید برای من هم جالبه.
    موفق باشید.
    آخرین ویرایش به وسیله iekrang : سه شنبه 12 اردیبهشت 1385 در 20:21 عصر

  7. #7
    از راهنماییتون کمال تشکر رو دارم .

  8. #8

    نمایش اطلاعات دامنه

    سلام
    من از برنامه ی whois.rar موجود در این سایت استفاده کردم و الان می خوام اطلاعات مربوط به هر دامنه رو هم نمایش بدم
    باید چکار کنم؟
    با تشکر

  9. #9

    نقل قول: نمایش اطلاعات دامنه

    سالانه زائران زیادی به منظور زیارت حرم مطهر امام علی (ع) با تور نجف سفر کرده و به این شهر می روند. شهر نجف با مساحتی غالب بر 860 کیلومتر مربع در کشور عراق واقع شده است. حرم امام علی (ع) که اولین امام شیعیان می باشد در این شهر قرار دارد و فضای معنوی زیادی به این شهر بخشیده است به همین سبب این شهر سالانه میزبان تعداد زیادی از زائزان تور نجف است و از گذشته تا کنون یکی از جاذبه های گردشگری معنوی دنیا محسوب می شود
    زائران تور نجف باید بدانند این شهر به جز حرم حضرت علی (ع) اماکن مذهبی دیگری هم در خود جای داده است که برخی از این اماکن عبارتند از قبرستان وادی الاسلام، تکیه بکتاشیها، مسجد خضراء، مسجد عمران ابن شاهین، مسجد بالا سر، مسجد حنانه، مسجد هندی، مسجد جواهری، آرامگاه کمیل ابن زیاد نخعی، خرابه های قصر العماره (محل به شهادت رسیدن مسلم ابن عقیل)،صحن و شبستان جامع حضرت زهرا، قبر حضرت آدم، قبر حضرت نوح، قبر حضرت صالح آرامگاه شیخ طوسی و غیره.

تاپیک های مشابه

  1. Whois .ir
    نوشته شده توسط amirferdowsi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 11
    آخرین پست: پنج شنبه 22 آذر 1386, 19:47 عصر
  2. WHOIS
    نوشته شده توسط m.hamidreza در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 28 تیر 1386, 12:32 عصر
  3. whois با کد سی شارپ
    نوشته شده توسط یاسر مددیان در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 05 بهمن 1385, 16:24 عصر
  4. درخواست asp whois + ir
    نوشته شده توسط Mehdi0016 در بخش Classic ASP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 17 شهریور 1385, 00:22 صبح
  5. whois
    نوشته شده توسط saye263000 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 13 فروردین 1385, 10:37 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •