نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: دسترسی به وب سرویس در php

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    Question دسترسی به وب سرویس در php

    سلام دوستان
    من می خوام یه وب سرویس توی asp.net بسازم که داده های جدولی رو که توی اس کیو ال دارم به صورت یک جدول برام برگردونه یا همون نوع داده datatable
    خوب حالا چطور میتونم این داده ها رو نشون بدم
    یعنی بهتره بگم میخوام یه سلکت بگیرم از جدولم و این سلکتی که میکنم دوتا فیلد برام برمیگردونه یکی نام و یکی دیگه نام خانوادگی
    البته تعداد سطر های بازگشتی معلوم نیست چند تا باشه
    در ضمن این متد وب سرویس هیچ ورودی نداره و خروجیش نوع داده datatable میباشد

    ----------------
    دلیل استفاده از وب سرویس هم اینه که نمیتونم چطور با پی اچ به به اس کیو ال سرور وصل بشم و توش عملیات انجام بدم . اگه این کارو میشه کرد .لطفا راهنمایی کنید.ممنون

  2. #2

    نقل قول: دسترسی به وب سرویس در php

    خروجی را از دیتا تیبل تبدیل کنید به یک آرایه و بعد در پی اچ پی استفاده کنید

    در خصوص استفاده و تعریف وب سرویس های soap و یا NuSoap هم مشکل دارید یا فقط مشکل شما در این قضیه خروجی بود .

    امکان ارتباط به اسکیوال سرور هم وجود دارد .

    http://www.php.net/manual/en/function.mssql-connect.php

    http://webcheatsheet.com/php/connect_mssql_database.php

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: دسترسی به وب سرویس در php

    ممنون .
    منظورتون از تبدیل به آرایه یعنی اینکه توی خود وب سرویس خروجیمو تبدیل به وب سرویس کنم. یا اینکه منظورتون چیز دیگه ای . اگه اولی هست اون مشکلی نیست میشه تبدیل کرد.
    آره منظور من چگونگی دسترسی به این وب سرویس توی پی اچ پی هستش . توی ای اس پی بلدم ولی توی پی اچ پی سررشته ای ندارم
    این دوتا سایتم رفتم ولی با یه مشکل عجیب روبرو شدم وقتی اکیتنشن اس کیو ال رو فعال کردم. میگه یه فایل دی ال ال یافت نشد .

  4. #4

    نقل قول: دسترسی به وب سرویس در php

    برای استفاده از وب سرویس در پی اچ پی 2 تا کلاس وجود داره . یکی soap که به صورت پیش فرض روی پی اچ پی نصب است و کلاس NuSoap که به صورت یک فایل با حجم 270 کیلو به برنامه انکلود میکنید . روش های استفاده در هرکدام تفاوت های جزیی دارد . من NuSoap را به دلیل اینکه حدس میزنم از سرور ویندوز استفاده میکنید و ممکنه soap وجود نداشته باشه مختصر توضیح میدم .

    <?php
    include_once('pathOfYourFile/nusoap.php');
    $client =new nusoap_client("pathOfWSDLFileONnet");
    $response = $client->call("YourMethod", 'MethodParametr');
    ?>

    البته خیلی خیلی ساده اش کردم که این 3 خط شد .
    هر جاش مشکل دارید بگید تا توضیح بدم

    اگردر گوگل NuSoap را سرچ کنید اطلاعات بیشتر بدست میارید

    در خصوص اون مشکل دی ال ال من دقیق در ویندوز اطلاع ندارم چطوری میشه ولی فکرکنم باید اکستنشن را روی سرور آپاچی نصب کنید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: دسترسی به وب سرویس در php

    ممنون که راهنمایی کردید الان دسترسی به وب سرویسم ندارم تست می کنم انشالله که جواب بده.
    در ضمن این اسم متد خودمون رو بدون () وارد کنیم یا همون اسمش کافیه؟؟ همچنین متد هایی که پارامتر ندارن رو چطور ارسال کنم منظورم اینه که اون آرگومان دوم میتونه اختیاری باشه یا اینکه باید یک رشته خالی ارسال کنم!!!!

  6. #6

    نقل قول: دسترسی به وب سرویس در php

    نقل قول نوشته شده توسط رامین مرادی مشاهده تاپیک
    ممنون که راهنمایی کردید الان دسترسی به وب سرویسم ندارم تست می کنم انشالله که جواب بده.
    در ضمن این اسم متد خودمون رو بدون () وارد کنیم یا همون اسمش کافیه؟؟ همچنین متد هایی که پارامتر ندارن رو چطور ارسال کنم منظورم اینه که اون آرگومان دوم میتونه اختیاری باشه یا اینکه باید یک رشته خالی ارسال کنم!!!!
    اسم متد بدون () وارد کنید . پارامتر اجباری نیست .
    در soap اینجوری عمل می کنیم :
    <?php
    $client = new soapclient('pathOfWSDL');
    $client->yourMethod(params);
    ?>

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: دسترسی به وب سرویس در php

    دوست عزیز من یه وب سرویس نوشته بودم با زبان asp.net اونم واسه اولین بار اگه تایپیک زیر رو بخونید متوجه میشید....
    https://barnamenevis.org/showthread.p...A7%D8%B3%D8%AA

    حالا اگه امکان داره اون روشی که توی پست بالا گفته شده رو برام بنویسید .... ورودی این وب سرویسمون یک کلمه انگلیسیه و خروجیمونم یک رشته معادل اون کلمه است برای مثال وقتی book وارد میکنید خروجی وب سرویس کتاب هست...

تاپیک های مشابه

  1. ایجاد وب سرویس با PHP
    نوشته شده توسط akram_raeespour در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 04 دی 1393, 01:05 صبح
  2. دسترسی به رکورد خوانده توسط php با javascript
    نوشته شده توسط sanaz.dadkhah در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 24 خرداد 1391, 20:08 عصر
  3. وب سرویس با php
    نوشته شده توسط ayub_coder در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 26 اسفند 1390, 10:17 صبح
  4. سوال: نوشتن وب سرویس برای php و استفاده ار اون برای #C
    نوشته شده توسط kimm66 در بخش WCF , Web Services , .Net Remoting
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 22 بهمن 1390, 11:26 صبح
  5. سوال: راهنمایی می خواستم ... درمورد وب سرویس و php
    نوشته شده توسط samsami در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 11 شهریور 1390, 11:44 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •