مشاهده دست آورد نظرسنجی: کدام یک از زبان های زی را برای نوشتن پروژه ها به بقیه تر

رای دهنده
92. شما نمی توانید در این رای گیری رای بدهید
  • #C

    42 45.65%
  • ++C

    17 18.48%
  • C

    3 3.26%
  • Java

    11 11.96%
  • VB.Net

    5 5.43%
  • Python

    2 2.17%
  • Delphi

    11 11.96%
  • #J

    0 0%
  • #F

    0 0%
  • Perl

    1 1.09%
صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمایش نتایج 81 تا 83 از 83

نام تاپیک: کدام زبان برنامه نویسی را ترجیح میدهید؟

  1. #81

    نقل قول: کدام زبان برنامه نویسی را ترجیح میدهید؟

    اینقدر که ایرانیها گیر این زبان و اون زبان هستن، من ندیدم شرکت های معروف و بزرگ، برنامه نویسان خبره دنیا، گیر این مسئله باشن.
    اکثرا میبینی که تعصبی روی زبان خاصی ندارن و نمیگن این داره نابود میشه اون قدیمی شده و غیره. صرفا در حال حاضر کارشون رو هر زبانی راه بندازه باهاش کار میکنن.
    مثلا گوگل. با جاوا کار میکنه با پایتون کار میکنه با سی++ کار میکنه...
    چه مشکلی هست؟
    این بخاطر محدود و ضعیف بودن برنامه نویسی و برنامه نویسان در کشور ماست که همه دنبال انتخاب یک زبان و یک پلتفرم هستن و یادگیری چند زبان و چند پلتفرم رو اتلاف وقت و انرژی میدونن. البته خب شرایط ما اینطوریه دیگه. همه دنبال نوشتن واسه بازار و فرصت های شغلی کلیشه ای هستن که کارش اپلیکیشن های دیتابیسی و نهایت یخورده تنوع و خلاقیت و فناوریهای بروز بیشتر هست. و البته همه دنبال پول بیشتر البته از نوع راحتش!
    البته من مشکلی با این قضیه ندارم چون اصولا بنظر من ما نباید انتظار داشته باشیم بتونیم به کشورهایی مثل آمریکا حتی نزدیک هم بشیم. ما بهرحال از نظر منابع انسانی و مالی و سابقه و نظام سیاسی و قانونی و تجاری، اون شرایط رو نداریم. ولی دیگه شما هم اینقدر بحثهایی و یجوری صحبت نکن که انگار حالا چیزی که سد راه ما شده محدودیت زبانه! انگار همه میخوان کارهای پیشرفته و آنچنانی بکنن و این دانش و توان رو دارن و حالا مثلا زبان تنها محدودیت جدی برای اوناست!
    جون من مثلا کی کدوم برنامه الان دارن که بلدن و میخوان از دستورات پیشرفته و خاص پردازنده و کارت گرافیک استفاده کنن و فقط بخاطر زبان مورد استفاده گیر کردن!!؟
    بابا ما دوتا چیز ساده تر از اینو بارها توضیح دادیم هنوز میبینی یکی تازه بعد این همه مدت تکرار و توضیح میاد میگه ا آها منظورت این بوده چه جالب من تاحالا بهش فکر نکرده بودم! و تازه اونوقت میفهمی که از بین این همه آدم همین یکی بوده که تازه بعد از این مدت منظورت رو فهمیده و وارد باغ شده و سکوت بقیه هم به معنای فهمیدن نبوده!! حتی جرات پیگیری و پرسیدن نداشتن یا شاید اصلا متوجه نشدن چیزی که داری میگی ممکنه منظور و مفهوم و محتوای دیگر و مهمی داشته باشه که بخوان ازت بپرسن، یا شایدم بسادگی اصلا براشون مهم نبوده.
    برنامه نویسی ملت ما در این حده آقا جان.
    با سی++ هم همون برنامه های دیتابیس رو درست کنن باگها و سیستم مسخره در نکنن باز جای شکر داره!

  2. #82

    نقل قول: کدام زبان برنامه نویسی را ترجیح میدهید؟

    به نظر من :
    برای آندروید Java
    برای برنامه دسکتاپ .NET (وی بی یا سی شارپ فرقی نداره)
    برای کارای خاص از C++‎ , Python

  3. #83
    کاربر دائمی آواتار matrix-program
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    Iran ->Isfahan
    پست
    238

    نقل قول: کدام زبان برنامه نویسی را ترجیح میدهید؟

    من اولش کلا با غیره دات نت مخالف بودم تا اینکه C++‎‎‎‎ رو امتحان کردم ...زندگیم متحول شد :) الان دارم به هرچی دات نته فوش میدم که چرا وقتمو برای یه زبانی تلف کردم که همه چی از قبل آمادس (سوء تفاهم نشه ها هرکی یه سلیقه ای داره)
    پ.ن:من به عنوان یک معتاد به بازی آنلاین و اینترنت با C++‎‎ و کیوت زندگیم به کل عوض شد ! دیگه 24 ساعت کارم شده کد ! شبا دیر میخوابم ... خلاصه بگم اعتیاد C++‎‎ از بازی آنلاین بیشتره

صفحه 3 از 3 اولاول 123

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 20 دی 1389, 21:58 عصر
  2. کدام زبان برنامه نویسی بهتره؟
    نوشته شده توسط sanazbegmaz در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 25
    آخرین پست: جمعه 17 دی 1389, 19:56 عصر
  3. سوال: یادگیری کدام زبان برنامه نویسی آسان است؟
    نوشته شده توسط mohsenshams در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 08 مهر 1388, 07:37 صبح
  4. کدام زبان برنامه نویسی بدون نیاز به هیچ برنامه ای قابل اجرا می باشد ؟
    نوشته شده توسط sa_ostad در بخش مباحث و مقالات فراگیر مهندسی نرم افزار
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 02 مهر 1388, 18:36 عصر
  5. کدام زبان برنامه نویسی …؟
    نوشته شده توسط mr_esmaily در بخش VB.NET
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 31 شهریور 1382, 07:49 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •