مشاهده دست آورد نظرسنجی: کدام یک از زبان های زی را برای نوشتن پروژه ها به بقیه تر

رای دهنده
92. شما نمی توانید در این رای گیری رای بدهید
  • #C

    42 45.65%
  • ++C

    17 18.48%
  • C

    3 3.26%
  • Java

    11 11.96%
  • VB.Net

    5 5.43%
  • Python

    2 2.17%
  • Delphi

    11 11.96%
  • #J

    0 0%
  • #F

    0 0%
  • Perl

    1 1.09%
صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 83

نام تاپیک: کدام زبان برنامه نویسی را ترجیح میدهید؟

  1. #1

    کدام زبان برنامه نویسی را ترجیح میدهید؟

    سلام به همگی
    دوستان میخوام بدونم برا چه نوع پروژه هایی کدوم زبان برنامه نویسی رو به بقیه ترجیح میدین؟
    با سپاس
    آخرین ویرایش به وسیله NASA's Spaceman : پنج شنبه 14 فروردین 1393 در 23:49 عصر

  2. #2

    نقل قول: کدام زبان برنامه نویسی را ترجیح میدهید؟

    بستگی به کار و هدف پروژه داره
    از نظر من :(تو حوزه دات نت)
    سیستمی و کاربردی : C#‎‎‎‎‎‎‎
    کاربردی : vb.net
    سیستمی : C++‎‎‎‎‎‎‎
    با بقیه آشنایی ندارم

  3. #3

    نقل قول: کدام زبان برنامه نویسی را ترجیح میدهید؟

    ممنون از نظرت دوست عزیز
    با سپاس

  4. #4

    نقل قول: کدام زبان برنامه نویسی را ترجیح میدهید؟

    تحت دسکتاپ ( سیستم عامل ویندوز ) : C#‎‎‎‎.NET
    تحت وب : php
    موبایل اپلیکیشن : java
    بازی : ++C
    ------------------------------
    اصلا" به یاد کیو تی نبودم !!! بازی + اپ موبایل + سوکت پروگرمینگ + و ... کلا" خداس
    جاوا بیشتر واسه امنیت اونم تو کارای بانکی یا برنامه نویسی تراشه های هوشمند ( کارت اعتباری )
    جالب تر از همه اینه که همه ی اینا رو با ++C میشه انجام داد ... یعنی قدرت این زبون بی نهایته !
    آخرین ویرایش به وسیله arash691 : جمعه 15 فروردین 1393 در 12:20 عصر

  5. #5

    نقل قول: کدام زبان برنامه نویسی را ترجیح میدهید؟

    مگه با C#‎ نمیشه بازی ساخت؟
    با سپاس

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار hadi0x7c7
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    497

    نقل قول: کدام زبان برنامه نویسی را ترجیح میدهید؟

    من با اینا تا حالا کار کردم
    C واسه میکروکنترلر
    C++‎ هیچی
    Java اونم دسکتاپ، وب هم یه حدودایی کار کردم
    C#‎ واسه دسکتاپ(اینو تازه شروع کردم)
    pytho توی درس مبانی ولی توی خارج شدیدا کاربرد داره مخصوصا طراحی سایت با جنگو
    perl دیگه قدیمی شده پایتون اومده جاش
    دلفی، VB و J# هم تاحالا ندیدم.
    F#‎ هم یه زبان functional هست که زیاد اینجا کاربرد نداره ولی برنامه هایی که خیلی پارالل بودن توشون مهمه رو با این زبانای تابعی مینویسن که اونم اینجا خیلی کم کاربرد داره ولی تجربه جالبی هست کار با هر کدوم از زبانهای تابعی( پیشنهاد من Scala(

  7. #7

    نقل قول: کدام زبان برنامه نویسی را ترجیح میدهید؟

    ممنون از نظرات و رای هاتون تا الان
    من خودم میخوام فقط نرم افزار های تجاری بسازم و هوش مصنوعی کار کنم، به همین خاطر زبان C#‎ رو به همه ی زبونا ترجیح میدم
    ;)

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار مهدی اسماعیلی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    96

    نقل قول: کدام زبان برنامه نویسی را ترجیح میدهید؟

    فقط Java
    تا اونجایی که من کار کردم و میدونم، جاوا در ساخت برنامه های دسکتاپ (ویندوز-لینوکس-مک و...)، اندروید، بازی سازی (Unity)، وب و ... کاربرد و توانایی داره.


    در ضمن، شما الان این تاپیک را توی بخش C#‎‎‎‎‎ ایجاد کرده اید و طرفدارای سی شارپ اینجا بیشتر هستند بهتر بود این بحث را در یک مکان عمومی تر مطرح میکردید
    آخرین ویرایش به وسیله مهدی اسماعیلی : جمعه 15 فروردین 1393 در 01:27 صبح

  9. #9

    نقل قول: کدام زبان برنامه نویسی را ترجیح میدهید؟

    تو ساخت برنامه های دسکتاپ هیچ موقع Java رو با #C مقایسه نکن. چون #C واقعاٌ سرعت ساخت پروژه بالاتره و همچنین کنترل های خوبی هم داره+ خیلی از دوست های خوب که همشون سی شارپ کارن و اگه مشکلی داشته باشی همه هواتو دارن.
    حالا توی Java کی هست کمکت کنه؟ در مقایسه با سی شارپ خیلی کم هستند.

    البته با این حال Java جای خودشو داره.

  10. #10

    نقل قول: کدام زبان برنامه نویسی را ترجیح میدهید؟

    میشه یکم درباره java توضیح بدین؟
    من چیزی درموردش نمیدونم
    و این تاپیک هم تو تمام تالار ها برگزار میکنم تا رای ها و نظرات کلی رو بدست بیارم
    با سپاس

  11. #11

    نقل قول: کدام زبان برنامه نویسی را ترجیح میدهید؟

    ویندوز (پروژه های کوچک و متوسط) و لینوکس => Qt
    تحت وب => PHP و یکی از فریمورکهای CI , Yii , laravel
    موبایل Android , ios => باز هم Qt
    البته اگه زمان به عقب برمی گشت فقط میرفتم سمت جاوا، حتی حاضر بودم برنامه های دسکتاپ رو هم با جاوا بنویسم
    ولی خب سرنوشت را نمیشود از سر نوشت.
    میشه یکم درباره java توضیح بدین؟
    3Billion Devices run Java
    آخرین ویرایش به وسیله سوداگر : جمعه 15 فروردین 1393 در 07:53 صبح

  12. #12

    نقل قول: کدام زبان برنامه نویسی را ترجیح میدهید؟

    نقل قول نوشته شده توسط سوداگر مشاهده تاپیک

    3Billion Devices run Java
    البته فکر میکنم ینی ک شما گفتین فقط بخاطر سابقه بیشترش هست و سی شارپ تازه داره بین همه رواج پیدا میکنه و من فکر میکنم سی شارپ برا همه گیر شدنش به زمان نیاز داره
    با سپاس

  13. #13

    نقل قول: کدام زبان برنامه نویسی را ترجیح میدهید؟

    نقل قول نوشته شده توسط NASA's Spaceman مشاهده تاپیک
    البته فکر میکنم ینی ک شما گفتین فقط بخاطر سابقه بیشترش هست و سی شارپ تازه داره بین همه رواج پیدا میکنه و من فکر میکنم سی شارپ برا همه گیر شدنش به زمان نیاز داره
    با سپاس
    دات نت هم 10-12 سال سابقه داره که زمان کمی نیست اون هم برای شرکت بزرگی مثل ماکروسافت!

  14. #14

    نقل قول: کدام زبان برنامه نویسی را ترجیح میدهید؟

    درسته ولی این همه مدت همه بجای نوشتن با سی شارپ داشتن با سی پلاس پلاس و جاوا مینوشتن کسی در اوایل سراغ سی شارپ نمی رفته
    *البته من که سنم به هیچ کدوم اینا نمیخوره، این چیزایی هم که دارم میگم رو همش از تو اینترنت خوندم
    با سپاس

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار alireza es
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    سرزمین اتش
    پست
    167

    نقل قول: کدام زبان برنامه نویسی را ترجیح میدهید؟

    ممنون از نظرات و رای هاتون تا الان
    من خودم میخوام فقط نرم افزار های تجاری بسازم و هوش مصنوعی کار کنم، به همین خاطر زبان C#‎‎‎‎ رو به همه ی زبونا ترجیح میدم
    ;)
    C#‎‎‎ هیچ برتری به جز راحتی نسبت به C++‎‎‎ نداره.دقت کن هیچ برتری.نه پرفمنس،نه قدرت(هیچ کاری نیست که با C#‎‎‎ بشه انجام داد و با C++‎‎‎ نشه ولی برعکسش درست نیست)از
    لحاظ پلتفرم،از لحاظ .....
    اگه به دنبال راحتی هستی C#‎‎‎ کار کن.C#‎‎‎ به قدری راحت هست که یه بچه 10 ساله میتونه توش فوق حرفه ای بشه!

  16. #16
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    32

    نقل قول: کدام زبان برنامه نویسی را ترجیح میدهید؟

    نقل قول نوشته شده توسط NASA's Spaceman مشاهده تاپیک
    مگه با C#‎‎ نمیشه بازی ساخت؟
    با سپاس
    اولا من خودم #C را ترجیح میدم به دلیل سرعت بالا و بهینه بودن برنامه هایی کهبا این زبان می نویسم . ثانیا نوشتن game با #C مشکلات اساسی داره (البته منظورم به صورت اسکریپت انجین ها نیستش . منظورم کار کردن با DirectX هستش) چون زبان manage شده است و امکاناتی که به عنوان سود برای این زبان به حساب میاد تو زمان نوشتن بازی به شدت به ضررش تموم می شه از جمله این ها میشه به garbage collector اشاره کرد .

  17. #17

    نقل قول: کدام زبان برنامه نویسی را ترجیح میدهید؟

    لیست زبان هایی که نوشتید و کامل می کنم اگر که می خوای تازه یک زبان رو شروع کنی من این 2 تا زبان و پیشنهاد می کنم

    • scala
    • ceylon


    http://www.playframework.com/
    http://ceylon-lang.org/
    http://www.scala-lang.org/
    http://akka.io/

  18. #18

    نقل قول: کدام زبان برنامه نویسی را ترجیح میدهید؟

    نقل قول نوشته شده توسط NASA's Spaceman مشاهده تاپیک
    مگه با C#‎‎ نمیشه بازی ساخت؟
    با سپاس
    چرا که نه ... میشه . ولی ++C از سرعت و قدرت بالاتری برای ساخت موتورهای بازی برخورداره ... بعلاوه قابلیت اجرا برای هر سکو هم مهمه

  19. #19

    نقل قول: کدام زبان برنامه نویسی را ترجیح میدهید؟

    نقل قول نوشته شده توسط alireza es مشاهده تاپیک
    C#‎‎‎‎ هیچ برتری به جز راحتی نسبت به C++‎‎‎‎ نداره.دقت کن هیچ برتری.نه پرفمنس،نه قدرت(هیچ کاری نیست که با C#‎‎‎‎ بشه انجام داد و با C++‎‎‎‎ نشه ولی برعکسش درست نیست)از
    لحاظ پلتفرم،از لحاظ .....
    اگه به دنبال راحتی هستی C#‎‎‎‎ کار کن.C#‎‎‎‎ به قدری راحت هست که یه بچه 10 ساله میتونه توش فوق حرفه ای بشه!
    دوست عزیز اشتباه نگو
    به نظر من هر زبانی رو برا کاری ساخته شده
    سی پلاس پلاس : سرعت بالا، بازی، ویندوز
    سی شارپ: نرم افزار های تجاری
    با سپاس

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار Jarvis
    تاریخ عضویت
    اسفند 1391
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    580

    نقل قول: کدام زبان برنامه نویسی را ترجیح میدهید؟

    هر زبانی ممکنه در موارد زیادی کاربرد داشته باشه ، ولی نهایت قدرتش صرفا در یک جا مشخص میشه
    مثلا : PHP رو میشه باهاش هم تحت وب نوشت و هم تحت دسکتاپ ! اما نهایت قدرتش توی تحت وب هستش و میشه گفت توی وب هست که قدرت خودش رو می تونه به صورت کامل نشون بده
    یا مثلا شما با جاوا اسکریپت می تونید اپلیکیشن های ویندوز 8 هم بنویسید اما این زبان کاربرد اصلی ترش توی وب هست
    با دلفی هم میشه اپلیکیشن موبایل نوشت ، ولی دلفی نهایت قدرتش رو موقعی به نمایش میزاره که شما دارید برای ویندوز برنامه نویسی می کنید!
    و...
    من خودم طبق چیزی که گفتم برای وب از PHP استفاده میکنم ، برای تحت دسکتاپ از Delphi و اگه میخواستم برنامه نویسی اندروید کار کنم مسلما جاوا کار میکردم ، ولی خب یه سری موارد مثل بازی سازی و برنامه نویسی سیستمی و... رو اصلا کار نمیکنم چون تخصص من نیست
    اما بعضی مواقع پیش میاد که یه چیزای خاصی رو با C++‎‎‎ یا C برای خودم بنویسم ( مثلا تغییر سورس یک پروژه ی متن باز ) ... در هر صورت همیشه سعی میکنم نقطه ی قوت یک زبان رو بشناسم و ازش استفاده بکنم.

    روز خوش

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار alireza es
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    سرزمین اتش
    پست
    167

    نقل قول: کدام زبان برنامه نویسی را ترجیح میدهید؟

    نقل قول نوشته شده توسط NASA's Spaceman مشاهده تاپیک
    دوست عزیز اشتباه نگو
    به نظر من هر زبانی رو برا کاری ساخته شده
    سی پلاس پلاس : سرعت بالا، بازی، ویندوز
    سی شارپ: نرم افزار های تجاری
    با سپاس
    دوست من میشه بگی ویندوز توی ویژگی های C++‎ چی کار میکنه؟C++‎ حتی توی FreeBsd هم کار میکنه چه برسه تو لینوکسو مک و ....
    ویندوز ویژگی و محدودیت C#‎ هست(البته توی لینوکس یه زبان هست به نام mono که سینتکس و محیط مشابه C#‎ داره)
    منظورت از نرم افزار تجاری چیه؟

  22. #22

    نقل قول: کدام زبان برنامه نویسی را ترجیح میدهید؟

    نرم افزار برای شرکت های مختلف
    و والا چیزی که من شنیدم میگن ویندوز رو با C++‎ نوشتن از کلی آدم پرسیدم و اینو بهم گفتن حالا اگه جریانش چیز دیگست خب ندارم
    با سپاس

  23. #23
    کاربر تازه وارد آواتار بابک.م.
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    86

    نقل قول: کدام زبان برنامه نویسی را ترجیح میدهید؟

    نقل قول نوشته شده توسط NASA's Spaceman مشاهده تاپیک
    سلام به همگی
    دوستان میخوام بدونم برا چه نوع پروژه هایی کدوم زبان برنامه نویسی رو به بقیه ترجیح میدین؟
    با سپاس
    بییند، اگر دو پارامتر زمان و هزینه رو در نظر بگیریم، عقل حکم می کنه که زبانی رو انتخاب کنیم که تک منظوره نباشه و در هر سه زمینه وب، دسک تاپ اپلیکیشن و موبایل کاربرد داشته باشه .
    اینکه برای وب یه زبان ، دسک تاپ یه زبان دیگه رو انتخاب کنیم کار جالبی نیست و حدر دادن انرژی و سرمایه هست.

    الان با جاوا، سی شارپ، پایتون و جاوا اسکریپت و سی میشه نرم افزار کاربردی تحت وب، ویندوز و موبایل تولید کرد.
    در بعضی از این زبان ها برای یک کار چند فریم ورک مختلف وجود داره که به نظرم مزیت محسوب می شه.

    چه خوب بود دوستان و اساتید در هر موردی که تجربه دارند میومدند در سه بخش موبایل ، وب و دسک تاپ فریم ورک های مورد علاقه شون رو که در یک پروژه واقعی باهاش کار کردند معرفی می کردند و مزیت ها و معایبش رو نام می بردند که نهایتا امکان انتخاب برای تازه واردین و کسانی که قصد مهاجرت دارند فراهم می شد.

  24. #24

    نقل قول: کدام زبان برنامه نویسی را ترجیح میدهید؟

    البته توی لینوکس یه زبان هست به نام mono که سینتکس و محیط مشابه C#‎‎ داره
    mono زبان برنامه نویسی نیست. بلکه یک فریم ورک هست مثل .net و ... . زبانهای مختلفی هم وجود داره که میتونه از mono استفاده کنه مثل C#‎ و Oxygene و زبانهای دیگه.

  25. #25

    نقل قول: کدام زبان برنامه نویسی را ترجیح میدهید؟

    البته من که این پست رو ایجاد کردم آماتور نیستم و تقریبا حرفه ای ام تو سی شارپ
    و به شخصه فقط با سی شارپ کار میکنم و بس چون میخوام نرم افزار های تجاری بسازم
    با سپاس

  26. #26

    نقل قول: کدام زبان برنامه نویسی را ترجیح میدهید؟

    امار کلی که توی کلیه تالار ها تا به الان گرفتم این هست
    C#‎ =23
    VB = 20
    Java=11
    C++‎=4
    Delphi=4
    python=3
    perl=1
    C=1
    F#‎=0
    J#=0
    با سپاس

  27. #27

    نقل قول: کدام زبان برنامه نویسی را ترجیح میدهید؟

    چرا توی نظر سنجی اسمی از PHP قدرتمندترین زبان تحت وب نیست !!!!! ؟؟

  28. #28

    نقل قول: کدام زبان برنامه نویسی را ترجیح میدهید؟

    چون من این تاپیک رو برای زبان های وب ایجاد نکردم و امیدوارم متوجه منظور من شده باشین
    فقط و فقط بحث بازی سازی و نرم افزار تجاری و سیستمی هست
    با سپاس

  29. #29

    نقل قول: کدام زبان برنامه نویسی را ترجیح میدهید؟

    به دلیل حوضه کاری خودم به C++‎ رای دادم اما برای کارای دیگه ممکنه سی شارپ بهتر باشه . بستگی به نوع برنامه داره

  30. #30

    نقل قول: کدام زبان برنامه نویسی را ترجیح میدهید؟

    فقط و فقط بحث بازی سازی و نرم افزار تجاری و سیستمی هست
    خوب این همون چیزیه که Qt در همه اون ها به خوبی استفاده میشه. میدونم Qt یک فریمورکه و زبان نیست! اما C#‎‎‎‎.Net و VB.Net هم با فریمورک دات نت قدرت میگیرند. بنابراین بهتر بود Qt رو هم اضافه میکردید. بازی Need for speed بود که دوستان رد پای Qt رو درش پیدا کردند. قدرت Qt در بازی سازی
    برنامه سازی تجاری هم خیلی خوب عمل میکنه و در ویندوز و لینوکس قابل استفاده است و با QML میشه خیلی از کارهایی که با WPF انجام میشه رو انجام داد و کارهای سیستمی که با ++C انجام میشه هم قابل استفاده است و در نسخه 5.2 اون امکان برنامه نویسی برای اندروید و ios هم اضافه شده. درسته Qt در برنامه سازی تجاری حرف اول رو نمیزنه ولی لااقلش بعد از دلفی که هست! اگه قرار باشه 3 پارامتری که گفتید رو همزمان مد نظر داشته باشیم چی از Qt بهتر!

  31. #31

    نقل قول: کدام زبان برنامه نویسی را ترجیح میدهید؟

    میشه بگین این qt چی هست؟
    اولین باره که اسمش رو میشنوم
    با سپاس

  32. #32

    نقل قول: کدام زبان برنامه نویسی را ترجیح میدهید؟

    به بخش برنامه نویسی Qt و هم خانواده هایش مراجعه کنید و تاپیک زیر هم میتونه مفید باشه:
    https://barnamenevis.org/showthread.p...AF%D8%A7%D9%85

    https://barnamenevis.org/showthread.p...D8%B1%D9%85-Qt

    داکیومنت در سایت رسمی Qt:
    http://qt-project.org/doc

  33. #33

    نقل قول: کدام زبان برنامه نویسی را ترجیح میدهید؟

    ممنون
    دوستان لطفا هم رای بدین و هم نظرتون رو بگین
    با سپاس

  34. #34

    نقل قول: کدام زبان برنامه نویسی را ترجیح میدهید؟

    یک زبان برای تمام عمر-------------------------> + + C

  35. #35

    نقل قول: کدام زبان برنامه نویسی را ترجیح میدهید؟

    دوستان منتظر بقیه نظرات هم هستیم
    با سپاس

  36. #36

    نقل قول: کدام زبان برنامه نویسی را ترجیح میدهید؟

    دوستان لطفا نظرات بیشری بدین
    با سپاس Spaceman

  37. #37

    نقل قول: کدام زبان برنامه نویسی را ترجیح میدهید؟

    سوالتون درست نیست....
    هر زبانی یه خاصیتی داره که بسته به اوون پروژه ای که قراره انجام بشه مشخص میشه کدوم بهتره.
    من خودم نظرم اینه که برای کارهای مختلف زبان های مختلفی هم بوجود آمدند...
    می تونید به سایت زیر برید درباره ی زبان های مختلف برنامه نویسی نوشته http://www.ithi.ir/?cat=3

  38. #38
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    129

    نقل قول: کدام زبان برنامه نویسی را ترجیح میدهید؟

    وب -> php
    موبایل -> جاوا
    بقیه موارد -> C++‎

  39. #39

    نقل قول: کدام زبان برنامه نویسی را ترجیح میدهید؟

    نقل قول نوشته شده توسط asdasd123123 مشاهده تاپیک
    وب -> php
    موبایل -> جاوا
    بقیه موارد -> C++‎‎
    یه سوال دارم
    اندروید بهتره یا جاوا؟
    هر کدومش بهتره لطفا دلیلش رو هم بگین؟
    خیلی دوست دارم درباره این دو تا بدونم
    با سپاس Spaceman

  40. #40
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    129

    نقل قول: کدام زبان برنامه نویسی را ترجیح میدهید؟

    قدرتمندترین زبان از لحاظ پرفرمنس سی پلاس پلاس است ولی در ایران نسبت به php و java بازار خوبی نداره. الان پول توی اندروید هست و زبان برنامه نویسی اون جاوا هست. با زبون های دیگه هم میشه واسه اندروید کد زد ولی دردسر زیاد داره.
    شما فرض کن یه برنامه خیلی خوب ساختید و در کافه بازار (فروشگاه برنامه) با قیمت 3000تومن گذاشتید. 3میلیون کاربر کافه بازار برنامه شما رو میبینن و اگه خوب و کاربردی باشه میخرنش و معمولا برنامه های خوب رو خوب میخرن. (البته سی درصد مبلغ فروش به کافه بازار میرسه ولی بازم کلی پول میشه درآورد اگه ایده های خوب داشته باشید) در ضمن همه شرکت ها به دنبال برنامه نویس اندروید هستند و راه های زیادی برای پول درآوردن از اندروید وجود داره.

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 20 دی 1389, 21:58 عصر
  2. کدام زبان برنامه نویسی بهتره؟
    نوشته شده توسط sanazbegmaz در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 25
    آخرین پست: جمعه 17 دی 1389, 19:56 عصر
  3. سوال: یادگیری کدام زبان برنامه نویسی آسان است؟
    نوشته شده توسط mohsenshams در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 08 مهر 1388, 07:37 صبح
  4. کدام زبان برنامه نویسی بدون نیاز به هیچ برنامه ای قابل اجرا می باشد ؟
    نوشته شده توسط sa_ostad در بخش مباحث و مقالات فراگیر مهندسی نرم افزار
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 02 مهر 1388, 18:36 عصر
  5. کدام زبان برنامه نویسی …؟
    نوشته شده توسط mr_esmaily در بخش VB.NET
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 31 شهریور 1382, 07:49 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •