نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: بدست آوردن لیست تمامی پورت های usb

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار gilas1368
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,178

    Question بدست آوردن لیست تمامی پورت های usb

    با سلام

    اول بگم ک تالار رو گشتم اما چیزی پیدا نکردم


    من میخام لیست تمامی درایوهای usb رو نمایش بدم، چطوری باید اینکارو انجام بدم

    ممنون

  2. #2
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: بدست آوردن لیست تمامی درایوهای usb

    سلام دوست من.

    چند بار که خودم به این سوال پاسخ دادم! همینجا اگر "تاپیکهای مشابه" رو هم مشاهده کنید یک نمونه میبینید. برای جستجو بهتره که از "جستجوی پیشرفته" استفاده کنید.
    در هر حال:

    text1.Lines = System.IO.DriveInfo.GetDrives()
    .Where(d => d.DriveType == System.IO.DriveType.Removable)
    .Select(d => d.Name).ToArray();
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار gilas1368
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,178

    نقل قول: بدست آوردن لیست تمامی درایوهای usb

    نقل قول نوشته شده توسط مهرداد صفا مشاهده تاپیک
    سلام دوست من.

    چند بار که خودم به این سوال پاسخ دادم! همینجا اگر "تاپیکهای مشابه" رو هم مشاهده کنید یک نمونه میبینید. برای جستجو بهتره که از "جستجوی پیشرفته" استفاده کنید.
    در هر حال:

    text1.Lines = System.IO.DriveInfo.GetDrives()
    .Where(d => d.DriveType == System.IO.DriveType.Removable)
    .Select(d => d.Name).ToArray();
    ممنونم

    من خودم دارم از این کد استفاده میکنم:
                foreach (DriveInfo drive in DriveInfo.GetDrives())            {
    if (drive.DriveType == DriveType.Removable)
    {
    if (drive.IsReady)
    cmbUSB.Items.Add(drive.Name + "-" + drive.VolumeLabel);
    }
    }


    ک دقیقا همون کد شماست اما لیست درایوهای هارد رو میاره (منطورم C,D,....)

    البته من برنامه رو روی لپ تاپم اجرا میکنم ممکنه usb های لپ تاپ رو نشناسه و نیاره؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    گنبد کاووس
    پست
    296

    نقل قول: بدست آوردن لیست تمامی درایوهای usb

    این کدی که خودت نوشتی درست کار میکنه البته من فقط یه فلش وصل کردم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار gilas1368
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,178

    نقل قول: بدست آوردن لیست تمامی درایوهای usb

    نقل قول نوشته شده توسط golestan1 مشاهده تاپیک
    این کدی که خودت نوشتی درست کار میکنه البته من فقط یه فلش وصل کردم
    تشکر دوست عزیز
    میدونم کار میکنه اما زمانی کار میکنه ک ی دستگاه usb ب سیستم متصل باشه (البته من موس وای فای هم دارم ک ب پورت usb متصله اما نمیشناسش و نمیاره اش)

    اما من میخام تمام درگاههای usb موجود سیستم رو نمایش بدم ن اینک وقتی دستگاهی ب سیستم متصل شد بعد اون درگاه رو نمایش بده
    من میخام مثلا سیستمم 4 تا پورت usb داره 4 تا رو بهمراه نامشون نمایش بدم چ ب اونا دستگاهی متصل باشه چ نباشه

تاپیک های مشابه

  1. بدست آوردن لیست مودم ها و پورت های مربوط بهشون!
    نوشته شده توسط reza_devel0per در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 13 مهر 1391, 23:04 عصر
  2. حرفه ای: بدست آوردن لیست port speed های وسیله متصل به پورت com
    نوشته شده توسط Sal_64 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 29 بهمن 1390, 09:50 صبح
  3. سوال: بدست آوردن سریال سخت افزار های usb
    نوشته شده توسط masoudmok در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 11 آبان 1389, 23:17 عصر
  4. سوال: بدست آوردن لیست تمام پروسه های
    نوشته شده توسط hoax3r در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 21 تیر 1387, 12:11 عصر
  5. بدست آوردن لیست OCx,DLL های رجیستر شده در ویندوز
    نوشته شده توسط حمیدرضاصادقیان در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 18 تیر 1387, 13:10 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •