نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: استفاده از توابع مدول datetime در پایتون 2.2

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ASedJavad
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    زیر سایه امام رئوف
    پست
    856

    استفاده از توابع مدول datetime در پایتون 2.2

    سلام
    برا یه کاری، مجبورم از پایتون 2.2 استفاده کنم. مدول datetime هم که از پایتون 2.3 اضافه شده به پایتون.
    از این مدول این سه کار رو فقط میخوام:

    datetime.date().toordinal
    datetime.date().days
    datetime.date(1)-datetime.date(2
    )

    (منظورم از سومی، تفریق دوتا datetime.date از هم دیگست.)

    کد مشابهی، چیزی برا این سه تا مورد وجود داره؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار n.nowroozi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    480

    نقل قول: استفاده از توابع مدول datetime در پایتون 2.2

    یه سرچ بزنید شاید چیزی بود اما راه حل جایگزین اینه که یه وب سرویس خیلی ساده بنویسید که با python 2.7 اجرا بشه و اون برنامتون از این سرویس همون ماژولهارو صدا کنه.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ASedJavad
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    زیر سایه امام رئوف
    پست
    856

    نقل قول: استفاده از توابع مدول datetime در پایتون 2.2

    نقل قول نوشته شده توسط n.nowroozi مشاهده تاپیک
    یه سرچ بزنید شاید چیزی بود اما راه حل جایگزین اینه که یه وب سرویس خیلی ساده بنویسید که با python 2.7 اجرا بشه و اون برنامتون از این سرویس همون ماژولهارو صدا کنه.
    سرچ زدم، چیز بدرد بخوری پیدا نکردم
    راه حل شما هم متاسفانه به درد من نمیخوره!

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار n.nowroozi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    480

    نقل قول: استفاده از توابع مدول datetime در پایتون 2.2

    چرا مشکلش چیه؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ASedJavad
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    زیر سایه امام رئوف
    پست
    856

    نقل قول: استفاده از توابع مدول datetime در پایتون 2.2

    نقل قول نوشته شده توسط ASedJavad مشاهده تاپیک
    سرچ زدم، چیز بدرد بخوری پیدا نکردم
    راه حل شما هم متاسفانه به درد من نمیخوره!
    مشکل اینه که برا برنامه نویسی رو موبایل میخوام. (سیمبین) و این چیزی که شما میگید نه که نشدنی باشه ولی راه جالبی نیست... نمیخوام برنامه به نت نیازمند باشه!

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار n.nowroozi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    480

    نقل قول: استفاده از توابع مدول datetime در پایتون 2.2

    یه ماژولی هست به اسم mx.DateTime این فکر کنم قدیمی تره یه چک بکن ببین روی اون ورژن پایتون جواب میده یا نه
    طبق چیزی که من دیدم باید جواب بده:
    http://web.mit.edu/seven/arch/sun4/l...me/mxDateTime/

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ASedJavad
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    زیر سایه امام رئوف
    پست
    856

    نقل قول: استفاده از توابع مدول datetime در پایتون 2.2

    ممنون
    الگوریتمش به دردم خورد

تاپیک های مشابه

  1. استفاده از توابع در SQL
    نوشته شده توسط MiRHaDi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 13 شهریور 1383, 03:46 صبح
  2. نوشتن و استفاده از توابع JavaScript
    نوشته شده توسط turk_programmer در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 18 مرداد 1383, 09:40 صبح
  3. استفاده از توابع کاربر در کریستال رپورت
    نوشته شده توسط jafari1 در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 02 فروردین 1383, 21:34 عصر
  4. پاسخ: 13
    آخرین پست: دوشنبه 03 آذر 1382, 02:04 صبح
  5. استفاده از توابع Namespace VisualBasic و چند سوال دیگر......
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 29 مهر 1382, 20:38 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •