نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: خطای تبدیل تاریخ

  1. #1

    خطای تبدیل تاریخ

    سلام دوستان
    من توی برنامه ام از یک تابع استفاده کردم به اسم ShamsiToMiladi که تاریخ شمسی رو به میلادی تبدیل می کنه .
    تکه کد زیر برای ورود اطلاعات به بانک نوشتم و هیچ مشکلی نداره :
    Dim objsuite As New SqlCommand
    objsuite.Connection = objconnection
    objsuite.CommandText = " insert into suite ( date_vorood , date_vorood1) values ( @date_vorood, @date_vorood1 )"
    objsuite.Parameters.AddWithValue("@date_vorood", txtdate_v.Text)
    objsuite.Parameters.AddWithValue("@date_vorood1", ShamsiToMiladi(CType(txtdate_v.Text, String)))
    objconnection.Open()
    objsuite.ExecuteNonQuery()
    objconnection.Close()

    اما همان کد را برای ویرایش نوشتم ولی خطای زیر را می دهد :
    Conversion failed when converting date and/or time from character string
    کد ویرایش هم به صورت زیر است :
    Dim objsuite As New SqlCommand
    objsuite.Connection = objconnection
    objsuite.CommandText = "Update suite set date_vorood=@date_vorood , date_vorood1=@date_vorood1 )
    objsuite.Parameters.AddWithValue("@date_vorood", txtdate_v.Text)
    objsuite.Parameters.AddWithValue("@date_vorood1", ShamsiToMiladi(CType(txtdate_v.Text, String)))
    objconnection.Open()
    objsuite.ExecuteNonQuery()
    objconnection.Close()

    به نظر شما ایراد کارم کجاست که یک جا کد درست کار می کند ولی در جای دیگر خطا می دهد ؟

  2. #2

    نقل قول: خطای تبدیل تاریخ

    این که خطا میده گویا مثلا نیست. باید بگی چه خطایی میده و حدالامکان از صفحه خطا و خطی که روی اون خطا میده عکس بگذاری.
    متن خطایی که میده هم مشخص هست که دلیل چیه، مقداری که میخوای تبدیل کنه رو هم لازمه تا بدونیم که چیه
    دانلود حسابخانه مانی، برنامه مدیریت درآمد و هزینه رایگان

    هر آنچه که هستیم، نتیجه افکاریست که در گذشته داشته ایم. (بودا)
    واحد فاصله «متر» نیست، «اشتیاق» است. اگر مشتاقش باشی حتی يک قدم هم فاصله ای دور است.

    رنگ رنگی | آموزش

  3. #3

    نقل قول: خطای تبدیل تاریخ

    متاسفانه من با گذاشتن عکس مشکل دارم و سیستمم هنگ می کنه نمی دونم چرا ؟
    من توی تکس باکسم تاریخ ورد را وارد می کنم مثلا 1393/01/16 و دکمه ثبت را می زنم ، هم تاریخ شمسی و هم تاریخ میلادی آن ( توسط تابع ShamsiToMiladi ) در بانک ذخیره می شود .
    هنگام ویرایش در فرم ویرایش آن تاریخ را تغییر می دهم مثلا 1393/01/17 و دکمه ویرایش را می زنم ولی از خط زیر ارور می گیرد .
    objsuite.ExecuteNonQuery()
    و این خطا هم مربوط به کد کد date_vorood1 است که از تابع ShamsiToMiladi استفاده کردم چون وقتی اون خط را از تکه کدم حذف می کنم خطا برطرف می شود .

  4. #4

    نقل قول: خطای تبدیل تاریخ

    دوستان کسی نمی تونه مشکل من و حل کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟

  5. #5

    نقل قول: خطای تبدیل تاریخ

    سلام
    دو تا مسئله
    1. چرا برای تاریخ دوم از CType استفاده کردی؟ قاعدتا مقدار TextBox خودش String هست
    2. کوئری آپدیت شما هیچ شرطی نداره؟ یعنی با هربار آپدیت ، کل رکورد ها باید تغییر کنن؟

    من احساس میکنم مشکل از کوئری آپدیت باشه ، یعنی چون میخواد همه رکورد ها رو آپدیت کنه یه تداخلی پیش میاد


    موفق باشید
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  6. #6

    نقل قول: خطای تبدیل تاریخ

    سلام
    من تاریخ رو در تکس باکس وارد می کنم و برای اینکه مشکلی پیش نیاد اون رو برای اطمینان بیشتر تبدیل به string می کنم
    در مورد پاسختون که گفته بودید مشکل از کوری آپدیت هست باید بگم من چند تا تکس باکس دارم که کابر ممکنه همه اونها رو آپدیت کنه و یا ممکنه فقط یکی از اونها رو آپدیت کنه به هر حال من بدون شرط گذاشتم که همه تکس باکس ها رو شامل بشه و فکر نمی کنم مشکل از این باشه .
    لطفا اگه چیز دیگه ای به ذهنتون می رسه کمک کنید با توجه به اینکه من عین همین کد را برای دکمه ثبت نوشتم و هیچ مشکلی ندارد .

  7. #7

    نقل قول: خطای تبدیل تاریخ

    سلام
    منظورم از شرط کوئری ، بخش WHERE بود و ربطی به تعداد TextBox نداره ، منظورم اینه که مثلا اگر شما تو جدولت 1000 تا رکورد داشته باشی این کوئری همشونو آپدیت میکنه




    موفق باشید
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  8. #8

    نقل قول: خطای تبدیل تاریخ

    ببخشید من شرط where رو اینجا فراموش کردم بذارم وگرنه تو برنامه خودم این شرط رو گذاشتم :
    where guest_id=@guest_id و
    objsuite.Parameters.AddWithValue("@guest_id", txtguest_id.Text)
    لطفا اگه راه حل دیگه ای به نظرتون می رسه کمک کنید .

  9. #9

    نقل قول: خطای تبدیل تاریخ

    سلام
    حقیقتش اینجوری خیلی سخته تشخیص اشکال ، حداقل یه عکس یا توضیح بیشتری اگر بشه بذاری شاید بتونیم کمکی کنیم




    موفق باشید
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  10. #10

    نقل قول: خطای تبدیل تاریخ

    نمی دونم چرا نمی تونم عکس بذارم میشه شما کمککنید و بگید چه طوری باید عکس بذارم
    وقتی می رم و آیکن insert imaje رو انتخاب می کنم سیستمم هنگ می کنه

  11. #11

    نقل قول: خطای تبدیل تاریخ

    شما عکس رو توی این سایت آپلود کن و لینک دانلودشو بذار

    http://uploadboy.com/
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    33
    پست
    469

    نقل قول: خطای تبدیل تاریخ

    یه سوال چرا تاریخ هارو به شمسی و میلادی میگیری ؟؟؟

    و یه تست : شما توی اپدیت به جای وارد کردن تاریخ شمسی تاریخ میلادی رو بزن فقط بعدثبت کن ببین مشکل نداره.

    اخه من فکر میکنم شما واسه ثبت تاریخ شمسی رو به میلادی تبدیل میکنی بعد هم شمسی و هم میلادی رو تو دیتابیست ذخیره میکنی.

    درسته Sql خیلی قویه ولی من یادمه که همیشه موقع آپدیت تاریخ های شمسی و میلادی که از هر 2 همزمان استفاده میشد و تبدیل میشد به مشکل بر میخوردیم.

    فقط واسم سواله که چرا به میلادی تبدیل میکنی .

    تست رو هم انجام بده خبر بده تا بتونیم کمک کنیم.

    بعدشم عکسی هم که از ارورر گرفتی رو تو سایت های رایگان عکس آپلود کن مثل Uploadkon.ir بعد لینکشو بذار اینجا مثل فرمایش دوستم.

  13. #13

    نقل قول: خطای تبدیل تاریخ

    ممنون از دوستانی که زحمت کشیدن و پاسخ دادن

    آقا بهروز شما درست میگید من هم تاریخ شمسی و هم تاریخ میلادی رو در دیتابیس ذخیره می کنم . تاریخ میلادی رو برای محاسبه اختلاف روز در کریستال ریپورت نیاز دارم مثلا اگر شخصی تاریخ ورودش 25 فروردین بوده اون رو تبدیل به تاریخ میلادی می کنم تا بتونم اختلافش تا امروز که 27 فروردین هست و میشه دو روز رو محاسبه کنم چون یکی از دوستان بهم گفت اگه بخوای اختلاف روز رو با تاریخ شمسی محاسبه کنی برای سالهای کبیسه به مشکل برمی خوری
    تستتون رو امتحان کردم ولی باز هم خطا داد
    دیروز یه فکری به ذهنم رسید و اون هم استفاده از کامپوننت HmFarsiCalander برای ثبت تاریخ بود و دیگه اون خطا رو نمی ده ولی یه سوال دیگه دارم اون رو تو تاپیک مطرح کردم به اسم " ثبت تاریخ در تکس باکس " میشه اون سوالم رو جواب بدید تا مشکلم کاملا رفع بشه ممنون

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    33
    پست
    469

    نقل قول: خطای تبدیل تاریخ

    جوابتون داده شد

    یا حق

تاپیک های مشابه

  1. سورس برنامه تبدیل تاریخ به همراه راهنمایی کامل
    نوشته شده توسط linux در بخش مقالات مرتبط با Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 02 اردیبهشت 1384, 11:28 صبح
  2. تبدیل تاریخ از میلادی به شمسی
    نوشته شده توسط omid1974 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 15
    آخرین پست: دوشنبه 29 فروردین 1384, 03:15 صبح
  3. تبدیل تاریخ از میلادی به شمسی و بر عکس
    نوشته شده توسط (امید) در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 02 مهر 1383, 07:38 صبح
  4. هر کس تابع تبدیل تاریخ میلادی2شمسی داره ، بیاره بذاره
    نوشته شده توسط vbstar در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 12 مهر 1382, 20:37 عصر
  5. تبدیل تاریخ میلادی یا شمسی به قمری
    نوشته شده توسط ali1964 در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 12 تیر 1382, 08:34 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •