نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: $(document).ready چه کاری انجام میدهد ؟

  1. #1
    کاربر جدید آواتار option
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    i don't know ?
    پست
    25

    $(document).ready چه کاری انجام میدهد ؟

    سلام
    می خواستم بدونم

    کد HTML:
    $(document).ready(function(){
    });
    دقیقا چه کاری رو انجام میده
    تشکر.

  2. #2

    نقل قول: $(document).ready چه کاری انجام میدهد ؟

    نقل قول نوشته شده توسط option مشاهده تاپیک
    سلام
    می خواستم بدونم

    کد HTML:
    $(document).ready(function(){
    });
    دقیقا چه کاری رو انجام میده
    تشکر.
    به بیان ساده بگم ، jquery میاد روی المانهای درخت DOM کار انجام میده. مثلا مخفی کردن یا هر عملیات دیگه.
    پس قبل از اینکه jquery بخواد روی المان کاری انجام بده ، باید المان ساخته شده باشه درسته؟!
    کدهای داخل document.ready زمانی اجرا میشن که المانها ساخته شده باشند. پس با خیال راحت روی اونها کار انجام میدی.
    حالا اگه این متد نباشه چی میشه؟!
    خیلی سادست اونموقع متد jquery با المانی کار میکنه که ممکنه هنوز ساخته نشده باشه!! این یعنی عملیات با شکست مواجه میشه.

  3. #3

    نقل قول: $(document).ready چه کاری انجام میدهد ؟

    همان onload در جاوا اسکریپت فقط با فایده‌های بهتر

  4. #4

    نقل قول: $(document).ready چه کاری انجام میدهد ؟

    نقل قول نوشته شده توسط Amirabbas2012 مشاهده تاپیک
    همان onload در جاوا اسکریپت فقط با فایده‌های بهتر
    سلام.
    خیر. ready handler معادل onload نیست! window.onload وقتی invoke میشه که علاوه بر DOM، تصاویر، Script ها و ...
    load شده باشن. در مقابل Ready Handler هنگامی Call میشه که DOM لود شده باشه. در نتیجه، ready handler جلوتر از
    onload فراخوانی میشه.

    موفق باشید.

تاپیک های مشابه

  1. وب سرویس چگونه تشخیص میدهد هر متد در درون خود چه کاری انجام میدهد
    نوشته شده توسط amirjalili در بخش WCF , Web Services , .Net Remoting
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 13 دی 1389, 10:00 صبح
  2. چه کاری انجام میدهد ؟
    نوشته شده توسط bravia2009 در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 10 تیر 1389, 22:07 عصر
  3. "yield" دقیقاً چه کاری انجام میدهد ؟
    نوشته شده توسط shahab_ss در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 09 مرداد 1388, 17:25 عصر
  4. سوال: replacitionچه کاری انجام میدهد
    نوشته شده توسط ehsan2007 در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 11 خرداد 1387, 08:59 صبح
  5. Long و Double چه کاری انجام می دهند؟
    نوشته شده توسط saeed_d در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 02 دی 1382, 07:14 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •