نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: درج تاریخ سیستم در بانک به صورت خودکار

  1. #1

    درج تاریخ سیستم در بانک به صورت خودکار

    چگونه به همراه پیام تاریخ سیستم را در بانک ذخیره کنیم؟

  2. #2

    نقل قول: درج تاریخ سیستم در بانک به صورت خودکار

    سلام دوستان
    من در پروژه ام نیاز دارم که به همراه نام کاربر،عنوان و متن پیام که اینا رو کاربر خودش وارد میکنه.تاریخ سیستم رو هم درج کنم اما یه مشکلی دارم اینکه کد تاریخ درست کار میکنه اما موقع اجرا میره جای فیلد متن پیام میشینه و متن پیام ی که کاربر وارد کرده نیست و فیلد تاریخ خالیه هستش.
    اینم کدهای من
    کلاسmessage


    namespace CardBLL
    {
    public class Message
    {

    #region private Message

    private int _ID;
    private string _Title;
    private string _Text;
    private string _NameAccount;
    private string _Status;
    private string _SenderDateTime;

    #endregion

    #region public property

    public int ID
    {
    get { return _ID; }
    set { _ID = value; }
    }

    public string Title
    {
    get { return _Title; }
    set { _Title = value; }
    }


    public string Text
    {
    get { return _Text; }
    set { _Text = value; }
    }


    public string NameAccount
    {
    get { return _NameAccount; }
    set { _NameAccount = value; }
    }


    public string Status
    {
    get { return _Status; }
    set { _Status = value; }
    }

    public string SenderDateTime
    {
    get { return _SenderDateTime; }
    set { _SenderDateTime = value; }
    }

    #endregion

    #region public method

    CARDDataContext db = new CARDDataContext();

    public void insert()
    {
    db.insertMessage(_NameAccount, _Title,Text,_SenderDateTime);
    System.Windows.Forms.MessageBox.Show(" نظر شما با موفقیت درج شد ");

    }

    #endregion


    }
    }





    و کدهای زیر دکمه درج پیام

    protected string getDate( string p)
    {
    System.Globalization.PersianCalendar pc = new System.Globalization.PersianCalendar();
    int year = pc.GetYear(DateTime.Now);
    int month = pc.GetMonth(DateTime.Now);
    int day = pc.GetDayOfMonth(DateTime.Now);
    string month1 = System.Convert.ToString(month);
    string day1 = System.Convert.ToString(day);
    if (System.Convert.ToInt32(month) < 10)
    {
    month1 = "0" + month1;
    }
    if (System.Convert.ToInt32(day) < 10)
    {
    day1 = "0" + day1;
    }
    String result = string.Format("{0}/{1}/{2}", year, month1, day1);
    return result;
    }
    protected void Button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    Message message = new Message();
    message.NameAccount = TextBox1.Text ;
    message.Title = TextBox2.Text ;
    message.Text = TextBox3.Text;
    message.Text = getDate(TextBox4.Text);
    message.insert();
    }








    من از linq در پروژه ام استفاده کردم
    لطفا راهنماییم کنین
    ممنون

  3. #3

    نقل قول: درج تاریخ سیستم در بانک به صورت خودکار

    به این بخش نگاه کن


    protected void Button1_Click(object sender, EventArgs e) {
    Message message = new Message();
    message.NameAccount = TextBox1.Text ;
    message.Title = TextBox2.Text ;

    message.Text = TextBox3.Text;

    message.Text = getDate(TextBox4.Text);

    message.insert();
    }

    این رو اشتباه نوشتی


    message.Text = TextBox3.Text;
    message.Text = getDate(TextBox4.Text);


  4. #4

    نقل قول: درج تاریخ سیستم در بانک به صورت خودکار

    نقل قول نوشته شده توسط meysam99 مشاهده تاپیک
    به این بخش نگاه کن


    protected void Button1_Click(object sender, EventArgs e) {
    Message message = new Message();
    message.NameAccount = TextBox1.Text ;
    message.Title = TextBox2.Text ;

    message.Text = TextBox3.Text;

    message.Text = getDate(TextBox4.Text);

    message.insert();
    }

    این رو اشتباه نوشتی


    message.Text = TextBox3.Text;
    message.Text = getDate(TextBox4.Text);

    کدوم قسمتش اشتباهه.تکست باکس سه متن پیام و چهارمی تاریخ سیستمو میگیره.متوجه نشدمو کجاشو میگین؟

  5. #5

    نقل قول: درج تاریخ سیستم در بانک به صورت خودکار

    نقل قول نوشته شده توسط meysam99 مشاهده تاپیک
    به این بخش نگاه کن


    protected void Button1_Click(object sender, EventArgs e) {
    Message message = new Message();
    message.NameAccount = TextBox1.Text ;
    message.Title = TextBox2.Text ;

    message.Text = TextBox3.Text;

    message.Text = getDate(TextBox4.Text);

    message.insert();
    }

    این رو اشتباه نوشتی


    message.Text = TextBox3.Text;
    message.Text = getDate(TextBox4.Text);

    قبل از این که کلاس تاریخ رو اضافه کنم پیام درست ذخیره میشد اما بعد از اضافه کردن تاریخ به پروژه،پیام درج میشه منتها به جای متن پیام تاریخ میشینه و متن پیامی که وارد کردم تو بانکم نیست.

  6. #6

    نقل قول: درج تاریخ سیستم در بانک به صورت خودکار

    نقل قول نوشته شده توسط meysam99 مشاهده تاپیک
    به این بخش نگاه کن


    protected void Button1_Click(object sender, EventArgs e) {
    Message message = new Message();
    message.NameAccount = TextBox1.Text ;
    message.Title = TextBox2.Text ;

    message.Text = TextBox3.Text;

    message.Text = getDate(TextBox4.Text);

    message.insert();
    }

    این رو اشتباه نوشتی


    message.Text = TextBox3.Text;
    message.Text = getDate(TextBox4.Text);

    بله اشتباهم رو الان متوجه شدم باید به جایmessage.Text بنویسم message.senderdatetime تصحیح کردم اما همون مشکل هنوز پابرجاست.

  7. #7

    نقل قول: درج تاریخ سیستم در بانک به صورت خودکار

    بچه ها لطفا کمک کنید

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Mohammad_dn
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    نوده سیتی
    پست
    990

    نقل قول: درج تاریخ سیستم در بانک به صورت خودکار

    ممکنه پارامتر هارو در دستور sql درست ست نکرده باشی

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با درج تاریخ تولد در بانک
    نوشته شده توسط sepide_68_91 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 01 شهریور 1392, 00:14 صبح
  2. سوال: انتخاب تاریخ شمسی درج تاریخ میلادی در بانک
    نوشته شده توسط reza69 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 05 خرداد 1392, 00:02 صبح
  3. درج تاریخ شمسی ولی نمایش به صورت میلادی
    نوشته شده توسط imanasp در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: جمعه 26 شهریور 1389, 05:02 صبح
  4. سوال: درج تاریخ سیستم و تغییر آن
    نوشته شده توسط love_programmer در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 15 مرداد 1387, 07:19 صبح
  5. پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 13 آذر 1385, 08:06 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •