صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 58

نام تاپیک: دانلود نقشه ایران با فرمت SVG و بصورت ریسپانسیو

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار qartalonline
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,191

    Lightbulb دانلود نقشه ایران با فرمت SVG و بصورت ریسپانسیو

    نقشه ایران (استان + دریاها + دریاچه ها + جزیره ها) با فرمت SVG و بصورت کاملا ریسپانسیو آماده استفاده می باشد.

    سازگاری با جی کوئری ورژن 1.6.4 و بالاتر

    توجه: این فایل (نقشه ایران) بصورت رایگان عرضه شده و استفاده از آن در پروژه های مختلف (تجاری، دانشجویی یا ...) آزاد و رایگان است ولی استفاده از آن برای کسب درآمد مستقیم (فروش و...) غیرمجاز میباشد.

    تصویر:
    iran_map.PNG

    دانلود ورژن 1.0.0:
    iran_map.zip

    دانلود ورژن 1.1.0:
    IranMap-v.1.1.0.zip
    آخرین ویرایش به وسیله qartalonline : شنبه 14 تیر 1393 در 16:49 عصر دلیل: اضافه شدن جزییات

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار qartalonline
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,191

    نقل قول: دانلود نقشه ایران با فرمت SVG و بصورت ریسپانسیو

    ورژن 1.1.0 اضافه شد.

    تغییرات:
    - رفع باگ نمایش عنوان استان ها در tooltip
    - اضافه شدن دو رویداد click
    - بهینه سازی

  3. #3
    VIP آواتار mohamad_torabi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تــــــهــــران
    پست
    1,131

    نقل قول: دانلود نقشه ایران با فرمت SVG و بصورت ریسپانسیو

    نقل قول نوشته شده توسط qartalonline مشاهده تاپیک
    نقشه ایران (استان + دریاها + دریاچه ها + جزیره ها) با فرمت SVG و بصورت کاملا ریسپانسیو آماده استفاده می باشد.

    سازگاری با جی کوئری ورژن 1.6.4 و بالاتر

    توجه: این فایل (نقشه ایران) بصورت رایگان عرضه شده و استفاده از آن در پروژه های مختلف (تجاری، دانشجویی یا ...) آزاد و رایگان است ولی استفاده از آن برای کسب درآمد مستقیم (فروش و...) غیرمجاز میباشد.

    تصویر:
    iran_map.PNG

    دانلود:
    iran_map.zip
    IranMap-v.1.1.0.zip
    مشتری برای تورهای مسافرتی دادم میتونم این این نقشه استفاده کنم تو سایتشون ؟


    من در برخی از امتحاناتم مردود شدم اما دوستم تمام درسهایش را با موفقیت گذراند.


    اکنون او یک مهندس در شرکت مایکروسافت است


    و من فقط مالک مایکروسافت هستم ........ بیل گیتس


  4. #4
    کاربر دائمی آواتار qartalonline
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,191

    نقل قول: دانلود نقشه ایران با فرمت SVG و بصورت ریسپانسیو

    بله، هرجا نیاز داشتید میتونید استفاده کنید.

    متن توجه برای آن دسته از افراد سودجویی هستش که قصد فروش اسکریپت رایگان رو دارن.

  5. #5
    VIP آواتار mohamad_torabi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تــــــهــــران
    پست
    1,131

    نقل قول: دانلود نقشه ایران با فرمت SVG و بصورت ریسپانسیو

    نقل قول نوشته شده توسط qartalonline مشاهده تاپیک
    بله، هرجا نیاز داشتید میتونید استفاده کنید.

    متن توجه برای آن دسته از افراد سودجویی هستش که قصد فروش اسکریپت رایگان رو دارن.
    خواستم فقط شما راضی باشید


    من در برخی از امتحاناتم مردود شدم اما دوستم تمام درسهایش را با موفقیت گذراند.


    اکنون او یک مهندس در شرکت مایکروسافت است


    و من فقط مالک مایکروسافت هستم ........ بیل گیتس


  6. #6
    VIP آواتار mohamad_torabi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تــــــهــــران
    پست
    1,131

    نقل قول: دانلود نقشه ایران با فرمت SVG و بصورت ریسپانسیو

    با اجازتون یه کپی هم تواین تاپیک گذاشتم
    https://barnamenevis.org/showthread.p...A7%D9%84%D8%A8


    من در برخی از امتحاناتم مردود شدم اما دوستم تمام درسهایش را با موفقیت گذراند.


    اکنون او یک مهندس در شرکت مایکروسافت است


    و من فقط مالک مایکروسافت هستم ........ بیل گیتس


  7. #7

    نقل قول: دانلود نقشه ایران با فرمت SVG و بصورت ریسپانسیو

    سلام
    ممنون واقعا کاربردی بود
    هیچ راهی نیست که جای رنگ عکس یزاریم؟
    یک پترن مثلا ریپیت شه؟
    منظورم جای رنگ های fill هست

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار qartalonline
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,191

    نقل قول: دانلود نقشه ایران با فرمت SVG و بصورت ریسپانسیو

    بطور مستقیم که نمیشه برای fill از تصویر استفاده کرد.
    ولی میشه برای کل نقشه پس زمینه شبیه سازی کرد.

  9. #9

    نقل قول: دانلود نقشه ایران با فرمت SVG و بصورت ریسپانسیو

    با سلام


    ممنون از مطلب خوبتون...


    چندتا سوال داشتم:


    اول اینکه اگر بخوایم نام هر استان رو روی بخش مربوطش بنویسیم چیکار باید بکنیم؟


    دوم اینکه مثل سایت آسیاتک اگر بخوایم وقتی روی استان کلیک کرد شهرهاش نمایش داده بشه و بعدش هم نمایندگی های اون شهرهاو... چیکار باید کنیم؟چون الان فایلی که شما قرار دادید تنها نقشه خالیه و این قابلیت ها رو نداره برای اضافه کردن این قابلیت ها اگر امکانش هست راهنمایی کنید و اگرم آموزشی میشناسید معرفی کنید..


    با تشکر فراوان

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار qartalonline
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,191

    نقل قول: دانلود نقشه ایران با فرمت SVG و بصورت ریسپانسیو

    برای نمایش نام استانها بر روی نقشه باید با جی کوئری کار کنید به اینصورت که برای هر کدوم از استانها یه تگ مثل span ایجاد میشه که نام استانها توش نوشته بشه بعد position تگ رو برابر absolute قرار بدید و با jQuery موقعیت استانهای نقشه رو بگیرید و براساس اون به تگ span ویژگی left و top بدید.

    برای سوال دومتون اگه توجه کنید سایت آسیاتک هم از همین نقشه استفاده میکنه شما اگه از ورژن 1.1.0 استفاده کنید دو تا تابع در این رابطه قرار داده شده که با کلیک بر روی استانها (چه بر روی لیست چه بر روی نقشه) اون تابع نام استان رو به شما تحویل میده که میتوند اون رو پردازش کنید و با ajax نام شهرستانهای اون استان رو از دیتابیس بخونید و...

  11. #11

    نقل قول: دانلود نقشه ایران با فرمت SVG و بصورت ریسپانسیو

    نقل قول نوشته شده توسط qartalonline مشاهده تاپیک
    برای نمایش نام استانها بر روی نقشه باید با جی کوئری کار کنید به اینصورت که برای هر کدوم از استانها یه تگ مثل span ایجاد میشه که نام استانها توش نوشته بشه بعد position تگ رو برابر absolute قرار بدید و با jQuery موقعیت استانهای نقشه رو بگیرید و براساس اون به تگ span ویژگی left و top بدید.

    آموزشی برای این مورد سراغ دارید؟؟

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار qartalonline
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,191

    نقل قول: دانلود نقشه ایران با فرمت SVG و بصورت ریسپانسیو

    صبر کنید چند روز بعد تو ورژن جدید این قابلیت رو اضافه میکنم.

  13. #13

    نقل قول: دانلود نقشه ایران با فرمت SVG و بصورت ریسپانسیو

    نقل قول نوشته شده توسط qartalonline مشاهده تاپیک
    صبر کنید چند روز بعد تو ورژن جدید این قابلیت رو اضافه میکنم.
    خیلی لطف میکنید من منتظرم..

    با تشکر فراوان

    البته اگه لینک آموزشی هم دارید، بدید

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار qartalonline
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,191

    نقل قول: دانلود نقشه ایران با فرمت SVG و بصورت ریسپانسیو

    متاسفانه لینک آموزشی ندارم.

    در واقع با تابع زیر میشه این کار رو کرد منتها اشکالاتی داره که باید برطرف بشه در صورتیکه برطرف شد ورژن جدید رو میزارم.
        var showTitleOnMap = $('#IranMap .show-title-on-map');
    if (showTitleOnMap.length === 1) {
    var provinceTitle, svgProvincePathClass, provinceTop, provinceLeft;
    var svgProvincePath = $('#IranMap svg g.province path');
    for (var i = 0; i < svgProvincePath.length; i++) {
    svgProvincePathClass = svgProvincePath.eq(i).attr('class');
    provinceTop = svgProvincePath.eq(i).offset().top - 20;
    provinceLeft = svgProvincePath.eq(i).offset().left-70;
    provinceTitle = $('#IranMap .list .province li.' + svgProvincePathClass + ' a').html();
    showTitleOnMap.append('<i style="top:'+provinceTop+'px;left:'+provinceLeft+' px">' + provinceTitle + '</i>');
    }
    }

  15. #15

    نقل قول: دانلود نقشه ایران با فرمت SVG و بصورت ریسپانسیو

    سلام آقا دست شما درد نکنه بابت این کد بسیار عالی،
    فقط من می خواستم بدونم اگر بخوایم وقتی که موس روی هر استان میره، نام اون استان رو توی یک div نشون بده باید چکار کرد؟
    به عبارت دیگه یک div تعریف بکنیم با آی دی province و نام استان ها فقط توی اون div نمایش داده بشه نه توی اون جدولی که کنارش هست
    مثلا اون div رو بالای نقشه تعریف کنیم و تمام نام ها اونجا نمایش داده بشه.
    ممنون.

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار qartalonline
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,191

    نقل قول: دانلود نقشه ایران با فرمت SVG و بصورت ریسپانسیو

    با کد زیر میتونید نمایش بدید فقط توجه کنید که اینجا نام فارسی استان ها از لیست کناری خونده میشه باید اون مخفی کنید یا اینکه از دیتابیس بخونید و بریزید تو آرایه بعد تو div مورد نظر نمایش بدید.
    $('#IranMap .map .province path').hover(function() {
    var province = $(this).attr('class');
    var provinceName = $('#IranMap .list>ul>li>ul>li.' + province + ' a').html();
    if (provinceName) {
    alert(provinceName);
    }
    });

  17. #17

    نقل قول: دانلود نقشه ایران با فرمت SVG و بصورت ریسپانسیو

    نقل قول نوشته شده توسط qartalonline مشاهده تاپیک
    با کد زیر میتونید نمایش بدید فقط توجه کنید که اینجا نام فارسی استان ها از لیست کناری خونده میشه باید اون مخفی کنید یا اینکه از دیتابیس بخونید و بریزید تو آرایه بعد تو div مورد نظر نمایش بدید.
    $('#IranMap .map .province path').hover(function() {
    var province = $(this).attr('class');
    var provinceName = $('#IranMap .list>ul>li>ul>li.' + province + ' a').html();
    if (provinceName) {
    alert(provinceName);
    }
    });

    خیلی ممنون از پاسخ خوب و سریع شما،
    فقط مشکل اصلی من هم این هست که بجای اینکه اسم استان ها در جداول باشه و برای پیدا کردنشون به لیست مراجعه کنه، چطور میتونه از آرایه اسامی رو پیدا کنه و نشون بده
    ممنون میشم کد پیدا کردن اسم های فارسی از داخل آرایه رو هم بگید.

  18. #18

    نقل قول: دانلود نقشه ایران با فرمت SVG و بصورت ریسپانسیو

    با سلام

    آقا من وقتی لیست استان ها رو از این کنار بر میدارم دیگه Tooltipe روی نقشه کار نمیکنه... میخواستم ببینم چیکار کنم که با برداشتن لیست های کنار برای Tooltip مشکلی ایجاد نشه؟

    ممنون میشم راهنمایی کنید.

  19. #19

    نقل قول: دانلود نقشه ایران با فرمت SVG و بصورت ریسپانسیو

    نقل قول نوشته شده توسط qartalonline مشاهده تاپیک
    برای نمایش نام استانها بر روی نقشه باید با جی کوئری کار کنید به اینصورت که برای هر کدوم از استانها یه تگ مثل span ایجاد میشه که نام استانها توش نوشته بشه بعد position تگ رو برابر absolute قرار بدید و با jQuery موقعیت استانهای نقشه رو بگیرید و براساس اون به تگ span ویژگی left و top بدید.
    برای خوندن موقعیت استان ها روی نقشه میشه بیشتر توضیح بدید که دقیقا چیکار باید کنم... موقعیت استان هارو چجوری اختصاص بدم و...

    ممنون میشم ازتون

  20. #20

    نقل قول: دانلود نقشه ایران با فرمت SVG و بصورت ریسپانسیو

    دوستان هیچ کس نیست راهنمایی کنه؟؟

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار qartalonline
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,191

    نقل قول: دانلود نقشه ایران با فرمت SVG و بصورت ریسپانسیو

    نقل قول نوشته شده توسط farahpoor مشاهده تاپیک
    خیلی ممنون از پاسخ خوب و سریع شما،
    فقط مشکل اصلی من هم این هست که بجای اینکه اسم استان ها در جداول باشه و برای پیدا کردنشون به لیست مراجعه کنه، چطور میتونه از آرایه اسامی رو پیدا کنه و نشون بده
    ممنون میشم کد پیدا کردن اسم های فارسی از داخل آرایه رو هم بگید.
    صبر کنید کدش رو قرار میدم.

    نقل قول نوشته شده توسط iman_k26 مشاهده تاپیک
    با سلام

    آقا من وقتی لیست استان ها رو از این کنار بر میدارم دیگه Tooltipe روی نقشه کار نمیکنه... میخواستم ببینم چیکار کنم که با برداشتن لیست های کنار برای Tooltip مشکلی ایجاد نشه؟

    ممنون میشم راهنمایی کنید.
    برای این کار باید از آرایه ها استفاده کنید.


    نقل قول نوشته شده توسط iman_k26 مشاهده تاپیک
    برای خوندن موقعیت استان ها روی نقشه میشه بیشتر توضیح بدید که دقیقا چیکار باید کنم... موقعیت استان هارو چجوری اختصاص بدم و...

    ممنون میشم ازتون
    یه مشکلی که وجود داره برای خوندن موقعیت استانها تفاوت بسیار زیاد در طول و عرض آنهاست که نیاز به محاسبات کمی پیچیده داره. موقعیت هر استان رو میتونید با کد زیر بدست بیارید:
    $('#IranMap svg g.province path').offset();

  22. #22

    نقل قول: دانلود نقشه ایران با فرمت SVG و بصورت ریسپانسیو

    سلام
    نقشه استان ها هم هست؟ میشه بسازید؟

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار qartalonline
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,191

    نقل قول: دانلود نقشه ایران با فرمت SVG و بصورت ریسپانسیو

    خیر نقشه استانها نیست و فقط نقشه ایران هستش. ساختنش زمان زیادی میبره که فعلا وقت نمیکنم.

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار anvar
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    Burbank, California
    پست
    520

    نقل قول: دانلود نقشه ایران با فرمت SVG و بصورت ریسپانسیو

    با تشکر از دوست عزیز qartalonline

    دوستان چند تا سوال رو پرسیده بودن که تقریبا بدون جواب مانده بودند :
    1 - برای استفاده از پترن یا تصویر در زمینه پدها بصورت زیر عمل کنید
    الف : میشه یه پترن را با دستورات SVG تعریف کنید و بعد بعنوان Fill ازش استفاده کنید
    مثلا :
    <defs>
    <pattern id="Pattern01" width="20" height="20" patternUnits="userSpaceOnUse">
    <rect width="20" height="20" fill="#FFFFFF" stroke="#000000" stroke-width="0.5"/>
    </pattern>
    </defs>
    ب : حالت دوم هم نگاشت تصویر واقعی بعنوان پترنه که بصورت زیر میشه

    <defs>
    <pattern id="Pattern01" width="20" height="20" patternUnits="userSpaceOnUse">
    <image xlink:href="image/minus.gif" x="0" y="0" width="11" height="11"/>
    </pattern>
    </defs>
    دقت کنید که من لینک تصویری با نام minus.gif را از پوشه image داده ام و شما به دلخواه خود آنرا عوض کنید
    در هر دو تعریف فوق از یک ID استفاده کردیم که می تونیم با ادرس دادن به آن زمینه پد مورد نظر رو تغییر بدیم, مثلا در فایل Css بصورت زیر میشه
    #IranMap .map .province path{
    fill:url(#Pattern01);
    }
    یا برای هر پد خاص در تعریفش Fill رو بصورت دستی وارد می کنیم Fill="url(#Pattern01)"
    در هر دو حالت بالا به محل تعریف پترن خودمون لینک دادیم (هر دو حالت رو تست کردم و جواب داد)

    2 - برای حذف لیست های سمت چپ در فایل نمونه (لیست استان ها) اما حفظ تول تیپ عنوان استان ها بهترین راه استفاده از خاصیت data- است که در Html5 معرفی شد. میشه خاصیتی مثل data-name برای هر پد ایجاد کرد و با گرفتن مقدار آن در زمان رفتن موس بر روی هر پد مقدار آن را در tooltip نشان داد.
    مثلا :
    <path data-name="تهران" class="tehran" d="..." />
    حالا برای گرفتن مقدار این خاصیت در کدهای جاوا اسکریپت بصورت زیر عمل می کنیم (اولین تابع در فایل جاوااسکریپت رو بصورت زیر تغییر بدهید)
    var pathname = $(this).attr('data-name');
    حالا مقدار گرفته شده از خاصیت data-name هر پد رو به تول تیپ می دهیم تا نمایش بدهد
    $('#IranMap .show-title').html(pathname).css({'display': 'block'});

    قسمت های اضافی کدهای جاوا اسکریپت رو هم خذف کنید تا اضافی نباشند.

    الان نیازی به لیست های جانبی برای گرفتن عنوان استان ها نداریم و می تونیم فقط نقشه خودمون را با اصلاحیات جدید به کاربر نشان دهیم

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار qartalonline
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,191

    نقل قول: دانلود نقشه ایران با فرمت SVG و بصورت ریسپانسیو

    دوستانی که تغییری در نقشه میدین یا امکاناتی رو اضافه میکنید در صورت تمایل فایل کلی رو در اینجا منتشر کنید تا دیگران هم استفاده کنند.

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار godofphp
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    between 0 and 1
    پست
    792

    نقل قول: دانلود نقشه ایران با فرمت SVG و بصورت ریسپانسیو

    Great ! ________________________________________

  27. #27
    کاربر جدید آواتار neda.C#‎.net
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    4

    نقل قول: دانلود نقشه ایران با فرمت SVG و بصورت ریسپانسیو

    سلام
    راهی نیست که نقشه تو Internet Explorer هم نمایش داده بشه ؟!
    البته سایت آسایا تک یه عکس از نقشه رو زیر نقشه اصلی قرار داده که تو Internet Explorer نمایش میده ولی روش جالبی نیست چون کامل روهم نیوفتاده!!!

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار qartalonline
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,191

    نقل قول: دانلود نقشه ایران با فرمت SVG و بصورت ریسپانسیو

    خیر امکان استفاده در ie ورژن 8 و پایین تر وجود نداره. برای این مرورگرها میتونید با ترفندهای مختلف نقشه رو نشون ندید و فقط نام استانها رو نمایش بدید.
    مرورگرهایی که از svg پشتیبانی میکنن رو میتونید اینجا ببینید.

    برای اطلاعات بیشتر لینک زیر رو ببینید:

    http://css-tricks.com/svg-fallbacks/

  29. #29
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    179

    نقل قول: دانلود نقشه ایران با فرمت SVG و بصورت ریسپانسیو

    خیلی خیلی ممنون بابت این فایل

  30. #30

    نقل قول: دانلود نقشه ایران با فرمت SVG و بصورت ریسپانسیو

    سلام

    دوستان نمیدونم این مشکل برای شما هم وجود داره یا نه

    وقتی برای لینک ها یک آدرس (مثلا سایت گوگل) مشخص میکنید با کلیک کردن بر روی لینک به آدرس مشخص شده نمیره؟؟؟؟

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار qartalonline
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,191

    نقل قول: دانلود نقشه ایران با فرمت SVG و بصورت ریسپانسیو

    دقیقا مشکلتون کجاست میخواید با کلیک بر روی نقشه به لینک خاصی بره؟

  32. #32
    کاربر تازه وارد آواتار amirtc
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    Unknown
    پست
    97

    نقل قول: دانلود نقشه ایران با فرمت SVG و بصورت ریسپانسیو

    عالی.
    فقط برای ساختش از Illustrator استفاده کردید؟

  33. #33
    کاربر دائمی آواتار qartalonline
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,191

    نقل قول: دانلود نقشه ایران با فرمت SVG و بصورت ریسپانسیو

    به تنهایی نه ولی از Illustrator هم استفاده کردم.

  34. #34

    نقل قول: دانلود نقشه ایران با فرمت SVG و بصورت ریسپانسیو

    نقل قول نوشته شده توسط qartalonline مشاهده تاپیک
    با کد زیر میتونید نمایش بدید فقط توجه کنید که اینجا نام فارسی استان ها از لیست کناری خونده میشه باید اون مخفی کنید یا اینکه از دیتابیس بخونید و بریزید تو آرایه بعد تو div مورد نظر نمایش بدید.
    $('#IranMap .map .province path').hover(function() {
    var province = $(this).attr('class');
    var provinceName = $('#IranMap .list>ul>li>ul>li.' + province + ' a').html();
    if (provinceName) {
    alert(provinceName);
    }
    });
    تشکر از زحمتتون.
    با توجه به اینکه این قسمت در بیشتر سایت ها استفاده میشه.
    میشه یه مثال بزنید که چطور از دیتابیس نام استانها را باید خوند؟

  35. #35

    نقل قول: دانلود نقشه ایران با فرمت SVG و بصورت ریسپانسیو

    نقل قول نوشته شده توسط sg.programmer مشاهده تاپیک
    تشکر از زحمتتون.
    با توجه به اینکه این قسمت در بیشتر سایت ها استفاده میشه.
    میشه یه مثال بزنید که چطور از دیتابیس نام استانها را باید خوند؟
    سلام این کار با زبان های سمت سرور صورت می گیره

  36. #36

    نقل قول: دانلود نقشه ایران با فرمت SVG و بصورت ریسپانسیو

    نقل قول نوشته شده توسط Mori Bone مشاهده تاپیک
    سلام این کار با زبان های سمت سرور صورت می گیره
    اگه براتون مقدوره میتونید با ASP.net یک مثال ساده بزنید

  37. #37

    نقل قول: دانلود نقشه ایران با فرمت SVG و بصورت ریسپانسیو

    تشکر ولی اگه بخوایم لینک بشه باید چیکار کنیم؟

  38. #38
    کاربر دائمی آواتار qartalonline
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,191

    نقل قول: دانلود نقشه ایران با فرمت SVG و بصورت ریسپانسیو

    اگه استانها رو میخواید لینک کنید هر path رو داخل تگ a قرار بدید یا با جاوا اسکریپت کار کنید.
    نمونه اش تو سایت http://post.ir هم هست،‌که از لینک استفاده کرده.

  39. #39
    کاربر دائمی آواتار oYaMaa
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    258

    نقل قول: دانلود نقشه ایران با فرمت SVG و بصورت ریسپانسیو

    سلام و درود
    تشکر از لطفی که کردید و این اسکریپت پر کاربرد رو رایگان در اختیار همه قرار دادین.
    چطور میشه اسم خلیج فارس رو روی نقشه به طور ثابت گذاشت؟
    ممنون.

  40. #40

    نقل قول: دانلود نقشه ایران با فرمت SVG و بصورت ریسپانسیو

    سلام مرسی از مطلب خوبتون واقعا کاربردیه فقط من یه سوال دارم اینکه اگه بخوام سایز نقشه بزرگ باشه و با کم کردن لیست شهرها سایزش کوچیک نشه باید چکار کنم ممنون میشم جوابم رو بدید

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. نقشه ایران با قابلیت انتخاب استان
    نوشته شده توسط m * h * d در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 16
    آخرین پست: دوشنبه 25 دی 1391, 15:46 عصر
  2. سوال: تفکیک اجزای یک تصویر - نقشه ایران و یا جهان
    نوشته شده توسط hamed-php در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 11
    آخرین پست: سه شنبه 22 فروردین 1391, 15:52 عصر
  3. سوال: کار با نقشه ایران
    نوشته شده توسط soroush.r70 در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 21 فروردین 1391, 19:34 عصر
  4. سوال: نمایش نقشه ایران به تفکیک رنگ در C#‎
    نوشته شده توسط FirstLine در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 19 آذر 1390, 09:45 صبح
  5. سوال: اضافه کردن نقشه ایران
    نوشته شده توسط negar_s80 در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 12 اسفند 1388, 11:25 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •