صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمایش نتایج 41 تا 58 از 58

نام تاپیک: دانلود نقشه ایران با فرمت SVG و بصورت ریسپانسیو

  1. #41
    کاربر دائمی آواتار qartalonline
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,191

    نقل قول: دانلود نقشه ایران با فرمت SVG و بصورت ریسپانسیو

    نقل قول نوشته شده توسط oYaMaa مشاهده تاپیک
    سلام و درود
    تشکر از لطفی که کردید و این اسکریپت پر کاربرد رو رایگان در اختیار همه قرار دادین.
    چطور میشه اسم خلیج فارس رو روی نقشه به طور ثابت گذاشت؟
    ممنون.
    راهای مختلفی داره، ساده ترین حالتش اینه که داخل یه span اسم مورد نظر رو بنویسی سپس با js و css روی مکان مورد نظر قرار بدی.

  2. #42
    کاربر دائمی آواتار qartalonline
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,191

    نقل قول: دانلود نقشه ایران با فرمت SVG و بصورت ریسپانسیو

    نقل قول نوشته شده توسط cuty66 مشاهده تاپیک
    سلام مرسی از مطلب خوبتون واقعا کاربردیه فقط من یه سوال دارم اینکه اگه بخوام سایز نقشه بزرگ باشه و با کم کردن لیست شهرها سایزش کوچیک نشه باید چکار کنم ممنون میشم جوابم رو بدید
    میتونید به تگ SVG ارتفاع و عرض مورد نظرتون بدید.

  3. #43

    نقل قول: دانلود نقشه ایران با فرمت SVG و بصورت ریسپانسیو

    سلام و ممنون بخاطر این اسکریپت بسیار کارآمد و کاربردی
    امکانش هست راهنمایی بفرمایید که چطوری باید لینکش کنیم به صفحه مورد نظرمون چون مطلبی نفرمودید میخواستم کمی توضیح بدید
    فقط زیر دیپلم توضیح بدید که ما هم توجه بشیم

  4. #44

    نقل قول: دانلود نقشه ایران با فرمت SVG و بصورت ریسپانسیو

    نقل قول نوشته شده توسط qartalonline مشاهده تاپیک
    اگه استانها رو میخواید لینک کنید هر path رو داخل تگ a قرار بدید یا با جاوا اسکریپت کار کنید.
    نمونه اش تو سایت http://post.ir هم هست،‌که از لینک استفاده کرده.
    دوست عزیز من وقتی path رو میبرم تو تگ <a> نه لیست هاور میشه و نه تولتیپ استان نمایش داده میشه اگه امکانش هست بنده رو راهنمایی کنید
    نمیدونم باید چطوری لینک به استان ها بدم که حالتهاش به هم نریزه
    با تشکر

  5. #45

    نقل قول: دانلود نقشه ایران با فرمت SVG و بصورت ریسپانسیو

    سلام
    چطور میشه استانهارو به یک صفحه ای لینک داد و بر اساس نام استان اطلاعات اون استان رو نشون داد.خیلیییییییییییییییییی به کدش نیاز دارم

  6. #46
    کاربر دائمی آواتار emad4000
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    37
    پست
    257

    Thumbs up نقل قول: دانلود نقشه ایران با فرمت SVG و بصورت ریسپانسیو

    نقل قول نوشته شده توسط solmaz_mp مشاهده تاپیک
    سلام
    چطور میشه استانهارو به یک صفحه ای لینک داد و بر اساس نام استان اطلاعات اون استان رو نشون داد.خیلیییییییییییییییییی به کدش نیاز دارم
    سلام
    با این کد می تونید اسم انگلیسی استان ( و جزیره ها) رو از کلاس path های روی نقشه بدست بیارید. ضمناً اگه برای این path ها یک id منحصر به فرد، متناظر با شماره استان قرار بدید می تونید اون ID رو هم طبق این کد بگیرید و سپس به صفحه موردنظر مراجعه کنید.


    $('#IranMap .map .province path , #IranMap .map .island path').click(function () {
    var provinceEngName = $(this).attr('class');
    var provinceID = $(this).attr('id');
    location.href="Province.htm?id=" + provinceID;
    });
    آخرین ویرایش به وسیله emad4000 : یک شنبه 07 تیر 1394 در 21:40 عصر

  7. #47

    نقل قول: دانلود نقشه ایران با فرمت SVG و بصورت ریسپانسیو

    با سلام و تشکر از زحمتتون
    یه سوال داشتم
    فرض کنید من به چند استان سفر داشتم
    میخوام رنگ این چند استان رو تغییر بدم
    چگونه این کار رو انجام بدم؟

  8. #48
    کاربر دائمی آواتار emad4000
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    37
    پست
    257

    نقل قول: دانلود نقشه ایران با فرمت SVG و بصورت ریسپانسیو

    نقل قول نوشته شده توسط xenon202 مشاهده تاپیک
    با سلام و تشکر از زحمتتون
    یه سوال داشتم
    فرض کنید من به چند استان سفر داشتم
    میخوام رنگ این چند استان رو تغییر بدم
    چگونه این کار رو انجام بدم؟
    یعنی بعد از کلیک روی اون استان ها و در ادامه بازگشت به صفحه نقشه کشور؟؟ یا همون ابتدای بارگزاری صفحه نقشه کشور؟؟

  9. #49

    نقل قول: دانلود نقشه ایران با فرمت SVG و بصورت ریسپانسیو

    همون ابتدای بارگزاری صفحه نقشه کشور

  10. #50
    کاربر دائمی آواتار emad4000
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    37
    پست
    257

    نقل قول: دانلود نقشه ایران با فرمت SVG و بصورت ریسپانسیو

    نقل قول نوشته شده توسط xenon202 مشاهده تاپیک
    با سلام و تشکر از زحمتتون
    یه سوال داشتم
    فرض کنید من به چند استان سفر داشتم
    میخوام رنگ این چند استان رو تغییر بدم
    چگونه این کار رو انجام بدم؟
    با کلاس های CSS می تونی این کار رو انجام بدی.
    اول به همه یه رنگ ثابت بده

    #IranMap .map .province path{
    fill: #DDD;
    }


    بعد برای اون استان های مدنظرت id تعریف کن. یعنی برای عنصر path مربوط به اون استان ها

    <path id="Kerman" d=" M 626.95 479.0 ..." />


    بعد به این عناصر رنگ دیگه ای بده

    #IranMap .map .province #Kerman {
    fill: #00ff00;
    }

  11. #51
    کاربر تازه وارد آواتار pardis11
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    طهران
    پست
    37

    نقل قول: دانلود نقشه ایران با فرمت SVG و بصورت ریسپانسیو

    با سپاس از دوست خوبمون که این فایل رو نشر دادند.
    من سه تا سوال از دوستان دارم :
    1- جدول چطور حذف بشه؟(البته که از دستور هایدن استفاده کردم)
    2- میخوام وقتی روی یه استان کلیک میکنم توی یه کادر نام نماینده اون شهر نوشته بشه.
    3-این فایل رو چطور در یک صفحه وردپرس استفاده کنم.

  12. #52

    نقل قول: دانلود نقشه ایران با فرمت SVG و بصورت ریسپانسیو

    دوستان عزیز من دقیقا میخوام روی نقشه هر استان یک لینک مخصوص داشته باشه و اون لیست استان های سمت راست کلا حذف بشه. واقعا از روی توضیحاتتون هم نمیتونم هیچ حرکتی بکنم چون بلد نیستم. کسی میتونه کمک کنه و فایل اصلاح شده ای به ما بده ؟ ممنون.

  13. #53

    نقل قول: دانلود نقشه ایران با فرمت SVG و بصورت ریسپانسیو

    سلام
    شما متوجه شدید چطور باید این کار ها را انجام بدهید؟
    منم دقیقا همین سوال ها رو دارم.(البته بجز اولی)

  14. #54

    نقل قول: دانلود نقشه ایران با فرمت SVG و بصورت ریسپانسیو

    نقل قول نوشته شده توسط pardis11 مشاهده تاپیک
    با سپاس از دوست خوبمون که این فایل رو نشر دادند.
    من سه تا سوال از دوستان دارم :
    1- جدول چطور حذف بشه؟(البته که از دستور هایدن استفاده کردم)
    2- میخوام وقتی روی یه استان کلیک میکنم توی یه کادر نام نماینده اون شهر نوشته بشه.
    3-این فایل رو چطور در یک صفحه وردپرس استفاده کنم.
    سلام
    شما متوجه شدید چطور باید این کار ها را انجام بدهید؟
    منم دقیقا همین سوال ها رو دارم.(البته بجز اولی)

  15. #55

    نقل قول: دانلود نقشه ایران با فرمت SVG و بصورت ریسپانسیو

    سلام
    بچه ها من این نقشه رو میخوام و برای سایتم لازم دارم
    ولی متاسفانه در ورد پرس تازه کارم و بلد نیستم باید چیکار کنم
    میشه لطفا کمک کنید و بگید که دقیقا باید چیکار کنم و چطوری در سایتم قرار بدم
    ممنون از لطف تون

  16. #56

    نقل قول: دانلود نقشه ایران با فرمت SVG و بصورت ریسپانسیو

    در مجموع کار بسیار زیبا و با ارزشی ات ولی یک مشکل اساسی داره و اون حجم بالای صفحه است . 170 کیلو بایت واسه یک صفحه یکم بالاس

  17. #57
    کاربر دائمی آواتار emad4000
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    37
    پست
    257

    Thumbs up نقل قول: دانلود نقشه ایران با فرمت SVG و بصورت ریسپانسیو

    نقل قول نوشته شده توسط _elhfarzan مشاهده تاپیک
    در مجموع کار بسیار زیبا و با ارزشی ات ولی یک مشکل اساسی داره و اون حجم بالای صفحه است . 170 کیلو بایت واسه یک صفحه یکم بالاس
    حرفتون درسته، ولی به راحتی میشه با نرم افزارهای Optimizer که فایل های SVG رو بهینه می کنن حجمشو تا حد زیادی کم کرد.

  18. #58
    کاربر دائمی آواتار emad4000
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    37
    پست
    257

    Lightbulb نقل قول: دانلود نقشه ایران با فرمت SVG و بصورت ریسپانسیو

    نقل قول نوشته شده توسط _elhfarzan مشاهده تاپیک
    در مجموع کار بسیار زیبا و با ارزشی ات ولی یک مشکل اساسی داره و اون حجم بالای صفحه است . 170 کیلو بایت واسه یک صفحه یکم بالاس
    ضمن اینکه با برنامه ای مثل InkScape می تونید این عکس رو بازطراحی کنید، با سایز کوچکتر تا حجمش هم کمتر بشه
    البته بعدش کمی دنگ و فنگ داره تا بتونید همه attribute های قبلی رو برگردونید که اونم با یه برنامه کوچیک قابل انجامه

صفحه 2 از 2 اولاول 12

تاپیک های مشابه

  1. نقشه ایران با قابلیت انتخاب استان
    نوشته شده توسط m * h * d در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 16
    آخرین پست: دوشنبه 25 دی 1391, 15:46 عصر
  2. سوال: تفکیک اجزای یک تصویر - نقشه ایران و یا جهان
    نوشته شده توسط hamed-php در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 11
    آخرین پست: سه شنبه 22 فروردین 1391, 15:52 عصر
  3. سوال: کار با نقشه ایران
    نوشته شده توسط soroush.r70 در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 21 فروردین 1391, 19:34 عصر
  4. سوال: نمایش نقشه ایران به تفکیک رنگ در C#‎
    نوشته شده توسط FirstLine در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 19 آذر 1390, 09:45 صبح
  5. سوال: اضافه کردن نقشه ایران
    نوشته شده توسط negar_s80 در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 12 اسفند 1388, 11:25 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •