نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: جمع تعدادی از فیلدها همزمان با select کردن و نمایش در textbox

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hidden68
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    رشت
    پست
    137

    Question جمع تعدادی از فیلدها همزمان با select کردن و نمایش در textbox

    چطوری میتونم این کارو انجام بدم
    توی کوئری این کارو انجام میدن اما من نمایشش توی تکست باکس رو بلد نیستم
    لطفآ راهنمایی کنید

    راستی سلام

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار kurdboy2175
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    سردشت
    سن
    30
    پست
    136

    نقل قول: جمع تعدادی از فیلدها همزمان با select کردن و نمایش در textbox

    دوست من میتونی بیشتر توضیع بدی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار hidden68
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    رشت
    پست
    137

    نقل قول: جمع تعدادی از فیلدها همزمان با select کردن و نمایش در textbox

    من میخوام وقتی یه کوئری select مینویسم
    یه فیلد مثلآ فیلد قیمت هربار باهم جمع شه
    و بعد رکوردهارو بریزم توی دیتا گرید
    مقدار جمع شده رو هم توی یه تکست باکس
    مثلا این کوئری
    Select SUM(salary) FROM Tabalename
    این تمام فیلدای salary رو توی جدول باهم جمع میکنه
    اما چجوری توی تکست باکس بعد از اجرا نمایش بدیم sum رو
    اینو نمیدونم

  4. #4

    نقل قول: جمع تعدادی از فیلدها همزمان با select کردن و نمایش در textbox

    شما نگفتین کدتون چیه؟ من نمی دونم چه کدی نوشتین ولی ...

    خروجی را بریز توی یک متغیر از نوع Var


    var Res = QueryFromYourTable;


    بعد ببین Res چه متد هایی داره ؟

    یا با حلقه Foreach روی Res می تونی به فیلد ها دسترسی داشته باشی یا نه ؟

    ببین SingleResult بر میگردونه چی بر می گردونه؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار hidden68
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    رشت
    پست
    137

    نقل قول: جمع تعدادی از فیلدها همزمان با select کردن و نمایش در textbox

    نقل قول نوشته شده توسط Mousavmousab مشاهده تاپیک
    شما نگفتین کدتون چیه؟ من نمی دونم چه کدی نوشتین ولی ...

    خروجی را بریز توی یک متغیر از نوع Var


    var Res = QueryFromYourTable;


    بعد ببین Res چه متد هایی داره ؟

    یا با حلقه Foreach روی Res می تونی به فیلد ها دسترسی داشته باشی یا نه ؟

    ببین SingleResult بر میگردونه چی بر می گردونه؟
    مرسی داداش
    ولی من متوجه جوابت نشدم

    من نتیجه اجرای یه کوئری سلکت رو میریزن توی یه datatable یا یه dataset
    بعدم دیتاسورسه گرید ویو رو مساوی اون دیتاتیبل یا دیتاست میکنیم
    اونوقت کوئری های بدست اومده رو بهم نشون میده
    حالا من میخوام ببینم اگه توی کوئریم عملیات ریاضی داشته باشم
    به اون قسمت حاصلجمع یا حاصلضرب یا هرچیزه دیگه چجوری دسترسی پیدا کنم؟

  6. #6
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: جمع تعدادی از فیلدها همزمان با select کردن و نمایش در textbox

    سلام.
    1- اگر فقط یک مقدار برگردانده می شود می توانید از متود SqlCommand.ExecuteScalar استفاده کنید:
    var adapter=new SqlDataAdapter("select sum(Quantity)  from [Order Details]","server=.\\SqlExpress;integrated security=true;database=NorthWind;");
    adapter.SelectCommand.Connection.Open();
    MessageBox.Show(adapter.SelectCommand.ExecuteScala r().ToString());


    2- از اندیس ستون مورد نظر استفاده کنید:

    adapter.SelectCommand.CommandText ="select Sum(Quantity) as QuantitySum from [order details]";
    var table = new DataTable();
    adapter.Fill(table);
    MessageBox.Show(table.Rows[0][0].ToString());


    3- از alias استفاده کنید:

    adapter.SelectCommand.CommandText ="select Sum(Quantity) as QuantitySum from [order details]";
    var table = new DataTable();
    adapter.Fill(table);

    MessageBox.Show(table.Rows[0]["QuantitySum"].ToString());
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار hidden68
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    رشت
    پست
    137

    نقل قول: جمع تعدادی از فیلدها همزمان با select کردن و نمایش در textbox

    این کوئری منه
    برای نمایش توی گرید
    SQL = "SELECT id as [کد],date as [تاریخ],salary as [حقوق] FROM savabegh WHERE id=" + this.id;

    یه کوئریه دیگم نوشتم برای جمع اون فیلد salary
    SQL = "SELECT sum(salary) FROM savabegh WHERE id=" + this.id;

    بهینه نیست دیگه
    نمیشه این دوتارو باهم یکی کرد؟
    جوری که هم گرید پر شه
    هم جمع اون فیلدها رو توی لیبل نمایش بده
    نمیشه؟
    پیشاپیش از جواب شما دوست عزیز تشکر به عمل می آید

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار hidden68
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    رشت
    پست
    137

    نقل قول: جمع تعدادی از فیلدها همزمان با select کردن و نمایش در textbox

    هیشکی بلد نیست؟
    یعنی راهی نداره؟

تاپیک های مشابه

  1. نحوه دستیابی به فیلدها پس از select کردن با کد SQL
    نوشته شده توسط tthenry14plus در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 14 اسفند 1386, 03:00 صبح
  2. Select کردن Grid
    نوشته شده توسط Morteza Manafpour در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 16
    آخرین پست: یک شنبه 31 اردیبهشت 1385, 11:33 صبح
  3. چطوری میشه با select کردن یک سطر در dbgrid عمل filter را انجام داد
    نوشته شده توسط maisam_ok در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 13 تیر 1384, 04:41 صبح
  4. select کردن یک متن در memo
    نوشته شده توسط Delphi Skyline در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 09 اردیبهشت 1384, 12:34 عصر
  5. تغییر رنگ تعدادی از فیلدها
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 15 اسفند 1383, 03:39 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •