نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مشکل در استفاده flash در دلفی

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    100

    مشکل در استفاده flash در دلفی

    سلام دوستان

    من یه یه کنترل shockwave flash رو فرم دارم که یه فایل فلشو اجرا میکنه

    حال میخوام وقتی این فایل فلش تموم شد یه جوری متوجه بشوم و بتونم فایل بعدی رو اجرا کنم

    مشکل اینجاس که نمیتونم از fscommand هم استفاده کنم (که مثلا با تموم شدن هر فلش یه command بده)

    دوستان چه راهی پیشنهاد میکنن
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    105
    اگر از fscommand نمی خوای استفاده کنی از یک timer استفاده کن و زمان نیمیشن را بهش بده

  3. #3
    استفاده از timer تنها به نظر من درست نیست.....دلیلش هم خیلی سادست چون نمایش فایل های SWF بستگی به سیستمی داره که فایل داره روی او سیستم اجرا میشه. بطور مثال ممکن هست یک فایل SWF روی 2 تا سیستم با مشخصات سخت افزاری متفاوت (مثلا ram یا Cpu متفاوت) از نظر زمانی یکسان نباشه به همین دلیل بهتر هست از خصوصیت FrameNum استفاده کنی.برای این کار یک timer روی فرمت بذار با interval مثلا 10 بعد چک کن ببین کی به آخرین فریم فایل swf ات میرسی.
    ;( procedure TForm1.Timer1Timer(Sender: TObject
    begin
    if ShockwaveFlash1.FrameNum= 145 then
    (' ShowMessage('end of swf file
    end
    در اینجا تعداد فریم موجود در فایل فلش 145 فریم در نظر گرفته شده.
    آخرین ویرایش به وسیله AlirezaBahredar : سه شنبه 12 اردیبهشت 1385 در 15:16 عصر

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    100
    ممنون دوستان

    من هم زمان 5 تا فلش رو صفحه دارم که باید کنترل شه
    اگه بخوام از timer استفاده کنم
    باید در هر ثانیه با نهایتا دو ثانیه یه بار همه فلشا رو چک کنم

    بنظرم این کار سنگین باشه واسه برنامه یا رو سرعت تاثیر بذاره

    ضمن اینکه برنامه قرار هست 200 300 تا فلشو 24 ساعته رو یه کیوسک اطلا رسانی پخش کنه

    در ضمن تعداد فرمها و زمانهای هر فلش با بقیه متفاوته
    راه دیگه بنظرتون نمیرسه

    یا کامپوننت دیگه ای برای پخش فلش؟
    ممنون

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    100
    دوستان این موضو ع خیلی فوریه ممنون میشم اگه فکری به نظرتون میرسه راهنمایی کنید

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار delphi.net8
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    مازندران-بهشهر
    پست
    63
    این که سادست کافیه توی یه تایمر چک کنی
    if totalframe = currentframe-1 then
    begin

    end; همین

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار delphi.net8
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    مازندران-بهشهر
    پست
    63
    یادم رفت اینو بگم واسه اینکه سیستم زیاد مشغول نشه از thread timer استفاده کن

تاپیک های مشابه

  1. نمایش flash ای که بصورت exe است
    نوشته شده توسط shahzamanian در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 09 شهریور 1394, 11:29 صبح
  2. چه جوری به عکسها و فایلهای flash آدرس نسبی بدم
    نوشته شده توسط sm_ezadpanah در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 19 شهریور 1385, 08:05 صبح
  3. Flash و ASP.NET
    نوشته شده توسط Amir Taghavi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 28 مرداد 1385, 21:36 عصر
  4. ضعف Flash یا ؟
    نوشته شده توسط Farshad_sh در بخش Flash و ActionScript
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 20 اسفند 1384, 07:52 صبح
  5. ارسال متن به Flash در زمان اجرا
    نوشته شده توسط ehsane در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 09 تیر 1384, 02:02 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •