نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: نوع شمارشی (enum) واستفاده از آن

  1. #1
    کاربر جدید آواتار سایانا
    تاریخ عضویت
    دی 1392
    محل زندگی
    قاره کوچک
    پست
    23

    Question نوع شمارشی (enum) واستفاده از آن

    با سلام.
    اگر در یک کلاس از نوع شمارشی یا همون enum یک مجموعه ایجاد کنم چطور باید براش توابع getterو setter تعریف کنم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار cups_of_java
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    40
    پست
    1,544

    نقل قول: نوع شمارشی (enum) واستفاده از آن

    enumها دیگه به setter , getter احتیاجی ندارن... واسه چی میخواین اینکار رو بکنین؟
    در واقع چیکار میخواین بکنین؟

  3. #3
    کاربر جدید آواتار سایانا
    تاریخ عضویت
    دی 1392
    محل زندگی
    قاره کوچک
    پست
    23

    نقل قول: نوع شمارشی (enum) واستفاده از آن

    خب در واقع این قسمتی از یه برنامه است.enum رو لازم دارم چون نیاز تنها یک سری از مقادیر خاص مثل روز های هفته رو استفاده کنم که در واقع درون کلاسی تعریف میشه که از اون کلاس یک آرایه دارم و بذارید اینطوری بگم که شما یک کلاس رو در نطر بگیرید که حاوی یک سری از فیلد هاست که وظیفه نگهداری و تنظیم مشخصات یک دانشجو رو بر عهده داره و فیلدی هم از نوع enumداره که باید روز های هفته مخصوص به این دانشجو رو بپذیره. خب این به این معناست که زمانی که میخوام یک دانشجو رو به برنامه اضافه کنم یک روز هفته رو هم به اون اختصاص میدم که باید در آرایه ای که برای نگهداری مشخصات دانشجو در نظر گرفتم ذخیره بشه. تعریف کردن enum رو میدونم ولی نمیدونم چطور باید از یک فیلدی که از نوع enum هست استفاده کنم؟ لطغا راهنماییم کنید.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار cups_of_java
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    40
    پست
    1,544

    نقل قول: نوع شمارشی (enum) واستفاده از آن

    استفاده ازش مثل کلاس ها می مونه دقیقن... فرض کن
    public enum WeekDay{
    SAT, SUN, ... FRI
    }

    public class Student {
    private WeekDay[] days = {WeekDay.SAT, WeekDay.FRI};
    }

تاپیک های مشابه

  1. آموزش: نوع داده ENUM در PHP
    نوشته شده توسط Mr.Moghadam در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 07 مرداد 1391, 00:20 صبح
  2. تعریف نوع داده شمارشی
    نوشته شده توسط f در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 10 تیر 1386, 10:53 صبح
  3. تعریف نوع داده شمارشی
    نوشته شده توسط f در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 10 تیر 1386, 02:43 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •