نمایش نتایج 1 تا 28 از 28

نام تاپیک: ایجاد یک دیتا ست

  1. #1

    ایجاد یک دیتا ست

    سلام
    من یه فرمولی دارم، که میخوام یه دیتاست 75 تایی با توجه به فرمول زیر تو مطلب بنویسم، ممکنه راهکار رو بهم بگید؟
    آخرین ویرایش به وسیله mahdieh67 : شنبه 23 فروردین 1393 در 09:02 صبح

  2. #2

    نقل قول: ایجاد یک دیتا ست

    من خودم این کد رو براش نوشتم ولی ارور داره domainsize=[1 750]; domain=zeros(domainsize); for R=-2:2 for C=-2:2 { domain=Sin(0.4006(R-C)); } میشه سریعا راهنماییم کنین :(((((((((((((

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار niloofar_f
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    73

    نقل قول: ایجاد یک دیتا ست

    نقل قول نوشته شده توسط mahdieh67 مشاهده تاپیک
    من خودم این کد رو براش نوشتم ولی ارور داره domainsize=[1 750]; domain=zeros(domainsize); for R=-2:2 for C=-2:2 { domain=Sin(0.4006(R-C)); } میشه سریعا راهنماییم کنین :(((((((((((((
    سلام
    دوست عزیز کاش بهتر درمورد مسئله توضیح میدادید!! من کد شما رو به شکل زیر تصحیح کردم که امیدوارم مفید باشه


    domainsize=[1 750];
    domain=zeros(domainsize);
    C=-2:2;
    R=-2:2;
    for i=1:750
    r=randi(5);
    c=randi(5);
    R1=R(r);
    C1=C(c);
    domain(1,i)=sin(0.4006 *(R1-C1));
    end

  4. #4

    نقل قول: ایجاد یک دیتا ست

    مرسی عزیزم لطف کردین ، اوکی بود
    پروژه خودم رو به صورت زیر تغییر دادم ولی بازم جواباش رو همه صفر میده
    میتونی ایرادش رو بگی؟
    clc;
    clear all;
    domainsize=[1 750];
    domain=zeros(domainsize);
    for i=1:750
    for r=-2:2
    for c=-2:2
    domain(1,i)=sin (0.4006 * (r-c));
    end
    end
    end




  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار niloofar_f
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    73

    نقل قول: ایجاد یک دیتا ست

    نقل قول نوشته شده توسط mahdieh67 مشاهده تاپیک
    مرسی عزیزم لطف کردین ، اوکی بود
    پروژه خودم رو به صورت زیر تغییر دادم ولی بازم جواباش رو همه صفر میده
    میتونی ایرادش رو بگی؟
    خواهش میکنم خانومی! توی این کد، نتیجه نهایی برای
    domain(1,i) برای r=2 و c=2 محاسبه میشه!! در کد من، r و c به صورت تصادفی از بازه تعیین شده انتخاب میشه!
    موفق باشی

  6. #6

    نقل قول: ایجاد یک دیتا ست


    y=sin((rand(1,750)-rand(1,750))*4*0.4006);

  7. #7

    نقل قول: ایجاد یک دیتا ست

    مرسی
    الان اگه بخوام 60 از این دیتاست رو به عنوان داده اموزشی و بقیه رو داده آزمایشی بگیرم باید چیکار کنم؟
    یعنی 450 تا آموزشی 300 تا آزمایشی؟
    این درسته؟

    [train,test]=dividerand(domain,0.6,0.4);
    باید RMSE<0.01 باشه برای هر دو داده های اموزشی و آزمایشی،
    برای طراحی یک سیستم فازی برای این مسئله با تولباکس مطلب، باید چی کار کنم؟
    خوب یه سری داده دارم که نمی دونم چی رو باید اموزش ببینن، چطوری باید قانون بنویسیم و ورودی و خروجی رو چی بگیرم ؟؟؟

    ممنون میشم کمکم کنیم
    آخرین ویرایش به وسیله mahdieh67 : شنبه 23 فروردین 1393 در 08:35 صبح

  8. #8

    نقل قول: ایجاد یک دیتا ست

    اگه می خواهید از anfis استفاده کنید این ورودی شما خواهد بود

    x1=rand(750,1);
    x2=rand(750,1);
    y=sin((x1-x2)*4*0.4006);
    tindex=logical(zeros(750,1));
    tindex(randperm(750,450))=1;
    trnData =[x1 x2 y](tindex);
    chkData =[x1 x2 y](~tindex);

    نحوه استفاده از anfis توی هلپ متلب توضیح داده شده. این دستور هم برای محیط گرافیکی
    anfisedit

  9. #9

    نقل قول: ایجاد یک دیتا ست

    ببخشید این ارور رو میده

    ??? Error: File: test5.m Line: 6 Column: 19
    Unbalanced or unexpected parenthesis or bracket.

    یه سوال دیگه میتونم بپرسم چرا تو فرمول ضربدر چهار کردین؟
    y=sin((x1-x2)*4*0.4006);

  10. #10

    نقل قول: ایجاد یک دیتا ست

    من که اجرا می کنم خطا نمیده

    در مورد سوال دوم
    می دونیم که rand یک عدد اعشاری بین صفر و یک تولید می کنه حالا ما می خواهیم این عدد بین 2 -و 2 باشه
    فاصله بین 2 -و 2 برابر است با 4
    حالا بینید x1=rand*4-2 یک عدد بین 2- و 2 ایجاد می کنه
    اگه جمع و تفریق کنید همون میشه

  11. #11

    نقل قول: ایجاد یک دیتا ست

    ببخشید این جور میشه


    x1=rand(750,1);
    x2=rand(750,1);
    y=sin((x1-x2)*4*0.4006);
    tindex=logical(zeros(750,1));
    tindex(randperm(750,450))=1;
    trnData =[x1 x2 y](tindex,:);
    chkData =[x1 x2 y](~tindex,:);

  12. #12

    نقل قول: ایجاد یک دیتا ست

    باز برا همون خط ارور میده ای بابااااااااااا

  13. #13

    نقل قول: ایجاد یک دیتا ست

    من با octave تست می کنم انجام میشه
    این یکی دیگه فکر نکنم مشکل داشته باشه

    x1=rand(750,1);
    x2=rand(750,1);
    y=sin((x1-x2)*4*0.4006);
    tindex=logical(zeros(750,1));
    tindex(randperm(750,450))=1;
    data=[x1 x2 y];
    trnData =data(tindex,:);
    chkData =data(~tindex,:);

  14. #14

    نقل قول: ایجاد یک دیتا ست

    چرا الانم میگه ارگومان randperm زیاده

    ??? Error using ==> randperm
    Too many input arguments.

    Error in ==> test6 at 5
    tindex(randperm(750,450))=1;

  15. #15

    نقل قول: ایجاد یک دیتا ست

    شاید متلب شما قدیمی باشه

    x1=rand(750,1);
    x2=rand(750,1);
    y=sin((x1-x2)*4*0.4006);
    rprm=randperm(750);
    data=[x1 x2 y];
    trnData =data(rprm(1:450),:);
    chkData =data(rprm(451:750),:);
    آخرین ویرایش به وسیله rahnema1 : دوشنبه 25 فروردین 1393 در 11:55 صبح

  16. #16

    نقل قول: ایجاد یک دیتا ست

    سلام
    من الان میخوام با nntool کار کنم و داده ام iris هستش ، میخوام 65 % درصدش رو به عنوان داده اموزشی بدم، و باقی برای آزمایش
    فایل iris یک ماتریس 5*150 است
    مثل سوال قبلی خواستم جدا کنم ولی نشد

    load iris.dat
    rprm=randperm(750)

    trnData =iris(rprm(1:487),:);

    chkData =iris(rprm(488:750),:);

  17. #17

    نقل قول: ایجاد یک دیتا ست


    rprm=randperm(150)
    trnData =iris(rprm(1:100),:);
    chkData =iris(rprm(101:150),:);
    آخرین ویرایش به وسیله rahnema1 : چهارشنبه 03 اردیبهشت 1393 در 15:10 عصر

  18. #18

    نقل قول: ایجاد یک دیتا ست

    سلام برای فرمول زیر میخوام یه کدی بنویسم

    که xi بین صفر و 3.14 باشه و i ها از یک تا 5 :-؟
    f=0
    for i=1:5
    f=f+sin(xi)*(sin (i)*(xi ^ 2)/pi)^20
    end

    ولی نمیدونم چطوری باید بگم که x بین این اعداد صفر و 3.14 هست و رندم انتخاب کنه؟

  19. #19

    نقل قول: ایجاد یک دیتا ست

    سلام
    عکس مشکل داره و خرابه لطفا یک بار دیگه بفرستید

  20. #20

    نقل قول: ایجاد یک دیتا ست


  21. #21

    نقل قول: ایجاد یک دیتا ست


    i=1:5;
    x=rand(1,5)*3.14;
    f=sum(sin(x).*(sin(i.*x.^2/pi)).^20)

  22. #22

    نقل قول: ایجاد یک دیتا ست

    دیگه for نمیخواد؟

  23. #23

    نقل قول: ایجاد یک دیتا ست

    نه دیگه. اگه قرار بود واسه هر چیزی for بنویسیم که دیگه از متلب استفاده نمی کردیم

  24. #24

    نقل قول: ایجاد یک دیتا ست

    سلام سوالی داشتم ولی نمیدونستم کجا تاپیکش رو بزنم
    ممکنه شبکه som رو برام توضیح بدید و اینکه فرق اساسیش باشبکه mlp چیه؟
    همین طور مفهوم granulation یعنی چی؟

  25. #25

    نقل قول: ایجاد یک دیتا ست

    نقل قول نوشته شده توسط mahdieh67 مشاهده تاپیک
    سلام سوالی داشتم ولی نمیدونستم کجا تاپیکش رو بزنم
    ممکنه شبکه som رو برام توضیح بدید و اینکه فرق اساسیش باشبکه mlp چیه؟
    همین طور مفهوم granulation یعنی چی؟
    سلام
    فکر کنم قبلا توی همین سایت در مورد این مباحث توضیح داده شده بهتره جستجو کنید
    فقط در مورد som یک نکته که این روش یک روش خوشه بندی هست و همچنین برای نمایش داده های چند بعدی به صورت یک یا دو بعدی به کار میره ( برای جنبه های تفسیری یا مثلا به عناون پیش پردازش داده ها برای ورود به یک روش دیگر)
    تفاوت اساسی som و mlp اینه که som یک روش نظارت نشده ولی mlp نظارت شده هست
    در مورد granulation در ویکی پدیا این مطلب را ببینید:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Granular_computing

  26. #26

    نقل قول: ایجاد یک دیتا ست

    مرسی از راهنمایی تون
    ممکنه بگید افزایش توابع عضویت در حل یک مساله ایا کمکی به افزایش دقت سیستم فازی می شه یا نه؟ در کل چه عاملی برای افزایش کارایی سیستم فازی مفید خواهد بود؟

  27. #27

    نقل قول: ایجاد یک دیتا ست

    اینم هست که اگر 18 ورودی و یک خروجی داشته باشیم استفاده از کدام روش موثر است؟
    anfis?
    شبکه عصبی سلسه مراتبی
    شبکه عصبی
    شبکه عصبی خود سازمانده

  28. #28

    نقل قول: ایجاد یک دیتا ست

    میگم اینا سوال امتحانیه؟

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 06 آبان 1393, 10:35 صبح
  2. سوال: نحوه ایجاد این دیتا بیس
    نوشته شده توسط mahrad32 در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 10 آذر 1389, 16:16 عصر
  3. آموزش: ایجاد یک دیتا بیس با پسورد و تیبل و رکوردهای آن
    نوشته شده توسط MehdiLiver در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 24 خرداد 1389, 12:08 عصر
  4. کمک فوری برای ایجاد یک دیتا بیس
    نوشته شده توسط sahar_79h در بخش سایر پایگاه‌های داده
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 14 شهریور 1384, 16:35 عصر
  5. ایجاد فایل دیتا بیس
    نوشته شده توسط (سیدشریفی) در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 25 اسفند 1382, 09:46 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •