نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل در اپلود فایل

  1. #1

    مشکل در اپلود فایل

    با سلام

    دوستان من موقعی که میخوام فایل رو اپلود کنم از یک فرم ، مشکل پیدا میکنه و فایل اپلود نمیشه و خطا میده

    در صورتی که اگه همون فرم رو جدا کنم تو یه فایل دیگه و بخش php مربوط بهش رو هم جدا کنم ( در حال حاضر یه فرم با چند تا فیلد و یک قسمت اپلوده،اگه جدا بشه که فقط بخش اپلود باشه و کد پی اچ پی اپلود هم تو یک فایل دیگه از فایلی که الان میزارم جدا بشه) فایل به درستی اپلود میشه

    حالا میخواستم ببینیم مشکل کد کجاست که وقتی تو فایل اصلیه اپلود نمیشه فایل

    اینم کد php برای پردازش

    <?php
    include_once("config.php");
    $db_link = mysql_connect($db_host, $db_user, $db_pass) or die("خطا در اتصال به پایگاه داده");
    mysql_select_db($db_name, $db_link) or die("خطا در انتخاب پایگاه داده");
    $title = $_POST['title'];
    $mini = nl2br($_POST['mini']);
    $image = $_POST['image'];
    $category = $_POST['category'];
    $descript = nl2br($_POST['descript']);
    $app = nl2br($_POST['app']);
    $key1 = nl2br($_POST['key']);
    $soft = nl2br($_POST['soft']);
    $file_name = $_FILES['UploadedFile']['name'];
    $target_path = "upload/".$file_name;
    if (isset($_POST['button'])) {
    $result = mysql_query("INSERT INTO `product` (id, title, mini, image, category, Description, app, key1, soft) VALUES (NULL,'$title','$mini','$image','$category','$desc ript','$app','$key1','$soft')") or die(mysql_error());
    if(move_uploaded_file($_FILES['UploadedFile']['tmp_name'], $target_path)) {
    $imag = "فایل ". $file_name ." با موفقیت آپلود شد";}
    else {
    $imag = "متاسفانه مشکلی در حین عملیات آپلود رخ داد،لطفا مجددا امتحان کنید";}
    if ($result){
    $out = "مشخصات شما با موفقیت ثبت شد";
    }
    else
    {
    echo mysql_error();
    $out = "خطا در ثبت مشخصات";
    }
    }
    ?>
    <html>
    <body>
    <table width="400" border="0" align="center" cellpadding="10" cellspacing="0" style="border:1px solid #CCC;">
    <tr>
    <td width="188" align="right" dir="rtl"><label><?php echo $imag ?></label></td>
    </tr>
    </table>
    </body>
    </html>


  2. #2

    نقل قول: مشکل در اپلود فایل

    دوستان کسی نمیدونه مشکل از کجاست؟

  3. #3

    نقل قول: مشکل در اپلود فایل

    سلام . ببین که توی فرم اچتملیت enctype=multipart/form-data هست یا نه . اگه نباشه ارور میده .
    بصورت زیر :

    <form name="test" action="test.php" method="post" enctype="multipart/form-data" >


  4. #4

    نقل قول: مشکل در اپلود فایل

    سلام

    بله وجود داره ولی بازم خطا میده و اپلود نمیشه

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل با اپلود فایل در PHP
    نوشته شده توسط amin7x در بخش PHP
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 18 اردیبهشت 1392, 11:51 صبح
  2. مشکل من با اپلود فایل
    نوشته شده توسط boysilent در بخش PHP
    پاسخ: 17
    آخرین پست: جمعه 02 تیر 1391, 10:56 صبح
  3. مشکل من با اپلود فایل
    نوشته شده توسط boysilent در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 19 خرداد 1391, 10:53 صبح
  4. مشکل در اپلود فایل (هاست aspspider.com)
    نوشته شده توسط habib_namvar در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 21 دی 1390, 14:41 عصر
  5. مشکل در اپلود فایل
    نوشته شده توسط s.Jabbari در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 15 دی 1389, 22:33 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •