صفحه 1 از 4 123 ... آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 127

نام تاپیک: این هم کد

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار darkenerboy
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    545
    تشکر کردن
    537
    655 بار تشکر شده در 284 پست

    Post این هم کد

    با سلام
    استید محترم فرم
    لطفا اگه کسی کد یا متدی پرکاربرد رو تو فرم خواست اینجا بزارید و لینکش رو از اینجا بدید
    حداقل همه این سمپل های کوچیک کنار هم هستند
    و به مرور زمان کامل میشه
    انشاالله سعید عزیز هم این تاپیک رو ببره تو اعلان ها
    با تشکر فراوان
    نکته:
    کد ها تست شده باشند
    کد ها ساده و در حد کپی، پیست باشند

    لیست کد های مهمتر تاپیک تاپیک (بعضی هاش نیست ها !!!)

    ارسال برنامه از طریق بلوتوث
    چک کردن وضعیت اینترنت
    بکاپ گرفتن از SharedPreferences
    تغییر سایز bitmap
    تشخیص عمودی یا افقی بودن صفحه
    ارسال متن و شماره تلفن به Messaging
    چک کردن mount بودن حافظه خارجی
    خروج از برنامه با دوبار لمس دکمه back
    تمام صفحه کردن activity
    دریافت یک ورودی توسط AlertDialog
    ذخیره یک رشته در حافظه موقت
    خواندن یک فایل متنی از assets
    کار با shared Preferences
    کار با دگمه های فیزیکی افزایش/کاهش صدا
    تشخیص جهت لمس
    بدست آوردن مسیر حافظه خارجی
    دستگاه تبلت هستش یا خیر
    تغییر نوع Edittext بوسیله کد
    ایجاد باتن و تکست ویو
    ارسال شماره تلفن به شمار گیر Dialer
    پخش فایل صوتی در حالت بی صدا
    قرار دادن آهنگ مورد نظر به عنوان رینگتون
    باز شدن تنظیمات wireless
    دوبار کلیک
    مکان نمایش Toast
    روشن، خاموش کردن حالت پرواز
    پاسخ گویی خودکار به تماس(ها)
    هدایت کاربر قسمت نظرات یه برنامه در بازار
    ارسال متن فارسی به سرور
    تبدیل dp به px و برعکس
    تشخیص اجرای برنامه روی شبیه ساز یا گوشی
    چزخش bitmap
    آخرین ویرایش به وسیله darkenerboy : چهارشنبه 30 مهر 1393 در 13:56 عصر


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار darkenerboy
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    545
    تشکر کردن
    537
    655 بار تشکر شده در 284 پست

    نقل قول: این هم کد

    کد ارسال برنامه از طریق بلوتوث


    try {

    PackageManager pm = getPackageManager();
    ApplicationInfo ai = pm.getApplicationInfo(getPackageName(), 0);
    File srcFile = new File(ai.publicSourceDir);
    Intent share = new Intent();
    share.setAction(Intent.ACTION_SEND);
    share.setType("application/vnd.android.package-archive");
    share.putExtra(Intent.EXTRA_STREAM, Uri.fromFile(srcFile));
    startActivity(Intent.createChooser(share, "MyApp"));
    } catch (Exception e) {
    Log.e("ShareApp", e.getMessage());
    }



    آخرین ویرایش به وسیله darkenerboy : جمعه 22 فروردین 1393 در 16:23 عصر


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار darkenerboy
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    545
    تشکر کردن
    537
    655 بار تشکر شده در 284 پست

    نقل قول: این هم کد

    متد چک کردن وضعیت اینترنت

    public static boolean isConnectingToInternet(Context context) {
    ConnectivityManager connectivity = (ConnectivityManager) context.getSystemService(Context.CONNECTIVITY_SERV ICE);
    if (connectivity != null) {
    NetworkInfo[] info = connectivity.getAllNetworkInfo();
    if (info != null)
    for (int i = 0; i < info.length; i++)
    if (info[i].getState() == NetworkInfo.State.CONNECTED)
    return true;
    }
    return false;
    }


    دسترسی مورد نیاز
    <uses-permission android:name="android.permission.ACCESS_NETWORK_ST  ATE" />

    آخرین ویرایش به وسیله darkenerboy : جمعه 22 فروردین 1393 در 16:22 عصر

  4. 17 کاربر از darkenerboy به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  5. #4
    کاربر دائمی آواتار ali-star
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    پست
    153
    تشکر کردن
    126
    112 بار تشکر شده در 55 پست

    نقل قول: این هم کد

    کد بکاپ گرفتن از SharedPreferences

    private boolean saveSharedPreferencesToFile(File dst) {
    boolean res = false;
    ObjectOutputStream output = null;
    try {
    output = new ObjectOutputStream(new FileOutputStream(dst));
    SharedPreferences pref =
    getSharedPreferences(prefName, MODE_PRIVATE);
    output.writeObject(pref.getAll());

    res = true;
    } catch (FileNotFoundException e) {
    e.printStackTrace();
    } catch (IOException e) {
    e.printStackTrace();
    }finally {
    try {
    if (output != null) {
    output.flush();
    output.close();
    }
    } catch (IOException ex) {
    ex.printStackTrace();
    }
    }
    return res;
    }

    @SuppressWarnings({ "unchecked" })
    private boolean loadSharedPreferencesFromFile(File src) {
    boolean res = false;
    ObjectInputStream input = null;
    try {
    input = new ObjectInputStream(new FileInputStream(src));
    Editor prefEdit = getSharedPreferences(prefName, MODE_PRIVATE).edit();
    prefEdit.clear();
    Map<String, ?> entries = (Map<String, ?>) input.readObject();
    for (Entry<String, ?> entry : entries.entrySet()) {
    Object v = entry.getValue();
    String key = entry.getKey();

    if (v instanceof Boolean)
    prefEdit.putBoolean(key, ((Boolean) v).booleanValue());
    else if (v instanceof Float)
    prefEdit.putFloat(key, ((Float) v).floatValue());
    else if (v instanceof Integer)
    prefEdit.putInt(key, ((Integer) v).intValue());
    else if (v instanceof Long)
    prefEdit.putLong(key, ((Long) v).longValue());
    else if (v instanceof String)
    prefEdit.putString(key, ((String) v));
    }
    prefEdit.commit();
    res = true;
    } catch (FileNotFoundException e) {
    e.printStackTrace();
    } catch (IOException e) {
    e.printStackTrace();
    } catch (ClassNotFoundException e) {
    e.printStackTrace();
    }finally {
    try {
    if (input != null) {
    input.close();
    }
    } catch (IOException ex) {
    ex.printStackTrace();
    }
    }
    return res;
    }



  6. 14 کاربر از ali-star به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  7. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    پست
    452
    تشکر کردن
    117
    401 بار تشکر شده در 255 پست

    نقل قول: این هم کد

    کد تغییر سایز bitmap
            private int calculateInSampleSize(BitmapFactory.Options options) {
    // Raw height and width of image
    final int height = options.outHeight;
    final int width = options.outWidth;
    int thumbnailY=100; //desire size
    int thumbnailX=100; //desire size
    int inSampleSize = 1;
    if (height > thumbnailY || width > thumbnailX) {
    inSampleSize = (int) Math.pow(
    2,
    (int) (Math.log(Math.min((float) thumbnailY
    / (float) height, (float) thumbnailX
    / (float) width)) / Math.log(0.5)));
    Log.i("in scale", "s is " + inSampleSize);
    }
    return inSampleSize;
    }


    استفاده هم به این شکل:
                BitmapFactory.Options opt = new BitmapFactory.Options();
    opt.inJustDecodeBounds = true;
    BitmapFactory.decodeFile(path, opt);
    opt.inSampleSize = calculateInSampleSize(opt);
    opt.inJustDecodeBounds = false;
    opt.inPreferredConfig = Bitmap.Config.RGB_565;
    return BitmapFactory.decodeFile(path, opt)

  8. 9 کاربر از shahin bahari به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  9. #6
    کاربر دائمی آواتار ali-star
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    پست
    153
    تشکر کردن
    126
    112 بار تشکر شده در 55 پست

    نقل قول: این هم کد

    تشخیص عمودی یا افقی بودن صفحه نمایش:

    @Override
    public void onConfigurationChanged(Configuration newConfig) {
    super.onConfigurationChanged(newConfig);

    // تشخیص عمودی یا افقی بودن صفحه نمایش
    if (newConfig.orientation == Configuration.ORIENTATION_LANDSCAPE) {
    Toast.makeText(this, "افقی", Toast.LENGTH_SHORT).show();
    } else if (newConfig.orientation == Configuration.ORIENTATION_PORTRAIT){
    Toast.makeText(this, "عمودی", Toast.LENGTH_SHORT).show();
    }
    }

  10. 12 کاربر از ali-star به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  11. #7
    کاربر دائمی آواتار darkenerboy
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    545
    تشکر کردن
    537
    655 بار تشکر شده در 284 پست

    نقل قول: این هم کد

    ارسال متن و شماره تلفن به messaging
    Intent smsIntent = new Intent(Intent.ACTION_VIEW);
    smsIntent.putExtra("sms_body", message);
    smsIntent.putExtra("address", number);
    smsIntent.setType("vnd.android-dir/mms-sms");
    startActivity(smsIntent);


  12. 14 کاربر از darkenerboy به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  13. #8
    کاربر دائمی آواتار darkenerboy
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    545
    تشکر کردن
    537
    655 بار تشکر شده در 284 پست

    نقل قول: این هم کد

    کد تغییر سایز Bitmap
    Bitmap des = Bitmap.createScaledBitmap(src, width, height, true);


  14. 6 کاربر از darkenerboy به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  15. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    پست
    452
    تشکر کردن
    117
    401 بار تشکر شده در 255 پست

    نقل قول: این هم کد

    نقل قول نوشته شده توسط darkenerboy مشاهده تاپیک
    کد تغییر سایز Bitmap
    Bitmap des = Bitmap.createScaledBitmap(src, width, height, true);

    این کد ساده تر هست ولی یه مشکل داره!!! ما داریم تغییر سایز میدیم که حجم رم مصرفی رو کم کنیم. این کد اول یه بیت مپ تو سایز اصلی میسازه.بعد یه بیت مپ کوچیک تر از روش میسازه و بعد بیت مپ اصلی رو پاک میکنه. توی عکس ها بزرگ چون اول تو سایز اصلی باز میکنه احتمال out of memory exception پیدا میشه. وقتی عکس بزرگ هست بهتره از BitmapFactory استفاده بشه که از اول تو سایز کوچک تر دیکود بشه. کاش این توضیح رو هم میگفتید.چند وقت پیش اینقدر با این ها سر و کله زدم و رم مصرفی شون رو چک کردم که یه جورایی به رمی که بیت مپ استفاده میکنه آلرژی گرفتم.

    ------------------------------------------------
    روش های چک کردن اتصال به اینترنت از طریق connectivityManager فقط وصل بودن به شبکه رو چک میکنند (مثلا شما به یه wifi وصل شدید ولی این wifi به اینترنت دسترسی نداره یا باید لاگین کرد تا اینترنت فعال بشه) . برای حل این مشکل میشه از این متد استفاده کرد

    public static boolean isConnected(Context context) {
    ConnectivityManager cm = (ConnectivityManager)context
    .getSystemService(Context.CONNECTIVITY_SERVICE);

    NetworkInfo activeNetwork = cm.getActiveNetworkInfo();
    if (activeNetwork != null && activeNetwork.isConnected()) {
    try {
    URL url = new URL("http://www.google.com/");
    HttpURLConnection urlc = (HttpURLConnection)url.openConnection();
    urlc.setRequestProperty("User-Agent", "test");
    urlc.setRequestProperty("Connection", "close");
    urlc.setConnectTimeout(1000); // Timeout
    urlc.connect();
    if (urlc.getResponseCode() == 200) {
    return true;
    } else {
    return false;
    }
    } catch (IOException e) {
    Log.i("warning", "Error checking internet connection", e);
    return false;
    }
    }

    return false; }


    نوشتن دسترسی ها تو manifest فراموش نشه. یادم رفت این رو هم اضافه کنم که این تابع باید توی ترد جدا اجرا بشه! (تو همون ترد که از اینترنت استفاده میکنید)
    -----------------------------------------------------------------------
    لطفا دوستان دیگه هم همکاری کنند تا یه آرشیو خوب درست کنیم......

  16. 16 کاربر از shahin bahari به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  17. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    پست
    452
    تشکر کردن
    117
    401 بار تشکر شده در 255 پست

    نقل قول: این هم کد

    چک کردن mount بودن حافظه خارجی

    public static boolean checkSD(){
    if (!Environment.getExternalStorageState().equals(
    Environment.MEDIA_MOUNTED))
    return false;
    return true;
    }

  18. 5 کاربر از shahin bahari به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  19. #11
    کاربر دائمی آواتار saeed_g21
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,060
    تشکر کردن
    77
    812 بار تشکر شده در 513 پست

    نقل قول: این هم کد

    فکر کنم نیاز به توضیح نداره

    int screenSize = getResources().getConfiguration().screenLayout &
    Configuration.SCREENLAYOUT_SIZE_MASK;
    switch(screenSize) {
    case Configuration.SCREENLAYOUT_SIZE_LARGE:
    Toast.makeText(this, "Large screen",Toast.LENGTH_LONG).show();
    break;
    case Configuration.SCREENLAYOUT_SIZE_NORMAL:
    Toast.makeText(this, "Normal screen",Toast.LENGTH_LONG).show();
    break;
    case Configuration.SCREENLAYOUT_SIZE_SMALL:
    Toast.makeText(this, "Small screen",Toast.LENGTH_LONG).show();
    break;
    default:
    Toast.makeText(this, "Screen size is neither large, normal or small" , Toast.LENGTH_LONG).show();
    }

  20. 7 کاربر از saeed_g21 به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  21. #12
    کاربر دائمی آواتار #root#
    تاریخ عضویت
    دی 1392
    پست
    611
    تشکر کردن
    740
    607 بار تشکر شده در 353 پست

    نقل قول: این هم کد

    این هم کده خروج از برنامه با دوبار لمس دکمه back و نمایش پیام در اولین لمس
    private static long back_pressed = 0L;

    @Override
    public void onBackPressed()
    {
    if (back_pressed + 2000 > System.currentTimeMillis()) super.onBackPressed();
    else Toast.makeText(getBaseContext(), "Press once again to exit!", Toast.LENGTH_SHORT).show();
    back_pressed = System.currentTimeMillis();
    }


  22. #13
    کاربر دائمی آواتار #root#
    تاریخ عضویت
    دی 1392
    پست
    611
    تشکر کردن
    740
    607 بار تشکر شده در 353 پست

    نقل قول: این هم کد

    این هم کد تمام صفحه کردن activity
    public class FullScreen extends Activity {
    @Override
    public void onCreate(Bundle savedInstanceState) {
    super.onCreate(savedInstanceState);

    requestWindowFeature(Window.FEATURE_NO_TITLE);
    getWindow().setFlags(WindowManager.LayoutParams.FL AG_FULLSCREEN,
    WindowManager.LayoutParams.FLAG_FULLSCREEN);

    setContentView(R.layout.main);
    }
    }

  23. 8 کاربر از #root# به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  24. #14
    کاربر دائمی آواتار #root#
    تاریخ عضویت
    دی 1392
    پست
    611
    تشکر کردن
    740
    607 بار تشکر شده در 353 پست

    نقل قول: این هم کد

    این هم کد دریافت یک ورودی توسط AlertDialog
    AlertDialog.Builder alert = new AlertDialog.Builder(this);

    alert.setTitle("Title");
    alert.setMessage("Message");

    // Set an EditText view to get user input
    final EditText input = new EditText(this);
    alert.setView(input);

    alert.setPositiveButton("Ok", new DialogInterface.OnClickListener() {
    public void onClick(DialogInterface dialog, int whichButton) {
    String value = input.getText();
    // Do something with value!
    }
    });

    alert.setNegativeButton("Cancel", new DialogInterface.OnClickListener() {
    public void onClick(DialogInterface dialog, int whichButton) {
    // Canceled.
    }
    });

    alert.show();

  25. 7 کاربر از #root# به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  26. #15
    کاربر دائمی آواتار #root#
    تاریخ عضویت
    دی 1392
    پست
    611
    تشکر کردن
    740
    607 بار تشکر شده در 353 پست

    نقل قول: این هم کد

    این هم کد ذخیره یک رشته در حافظه موقت
    TextView textView = (TextView)findViewById(R.id.textview);

    final String text = textView.getText().toString();

    textView.setOnClickListener(new OnClickListener() {

    @Override
    public void onClick(View arg0) {

    ClipboardManager clipboard = (ClipboardManager) getSystemService(CLIPBOARD_SERVICE);
    ClipData clip = ClipData.newPlainText("label", text);
    clipboard.setPrimaryClip(clip);

    }

    });

  27. 8 کاربر از #root# به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  28. #16
    کاربر دائمی آواتار #root#
    تاریخ عضویت
    دی 1392
    پست
    611
    تشکر کردن
    740
    607 بار تشکر شده در 353 پست

    نقل قول: این هم کد

    این هم کد خواندن یک فایل متنی از assets
    InputStream input;
    try {
    input = getAssets().open(fileName);
    int size = input.available();
    byte[] buffer = new byte[size];
    input.read(buffer);
    input.close();
    String text = new String(buffer);
    }
    catch (IOException e) {
    e.printStackTrace();
    }

  29. 7 کاربر از #root# به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  30. #17
    کاربر دائمی آواتار poorman
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    846
    تشکر کردن
    304
    1,386 بار تشکر شده در 532 پست

    نقل قول: این هم کد

    کار با Shared Preferences :

    ایجاد یک شیء جدید یا باز کردن یک شیء shared Preferences موجود با این دستور

    SharedPreferences prefs = this.getSharedPreferences( "your_project_name_or ...", Context.MODE_PRIVATE);


    اینجا اسم اون شیء رو مشخص میکنید، اگر موجود باشه بازش میکنه، اگه نباشه ایجادش میکنید ( حکم یک جدول توی دیتابیس رو داره )

    حالا برای اینکه مقادیر رو وارد کنید یا آپدیت کنید و توی شیء تون ذخیره بشه باید ابتدا بگید که میخواید اون رو edit کنید و سپس برای هر مقدار نوع رو انتخاب کنید و مقادیر رو put کنید

    SharedPreferences.Editor editor = prefs.edit();
    editor.putInt("font", 14);
    editor.putString("userName", "hojjat");
    editor.commit();


    بعد از هر تغییر این مهم هست که اون تغییرات رو commit کنید

    برای خوندن اطلاعات به این صورت عمل کنید

    int fontSize = prefs.getInt("font", 18);


    اگر قسمتی به اسم font وجود داشته باشه توی شیء شما که مقدارش رو برمیگردونه، اگر نه مقدار پیشفرضی که مشخص میکنید برگشت داده میشه

  31. 12 کاربر از poorman به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  32. #18
    کاربر دائمی آواتار saeed_g21
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,060
    تشکر کردن
    77
    812 بار تشکر شده در 513 پست

    نقل قول: این هم کد

    اینم چرخه حیاتی اندروید در یک اکتیویتی
    package com.example.activitylifecycle;
    import android.os.Bundle;
    import android.app.Activity;
    import android.util.Log;
    import android.view.Menu;
    public class MainActivity extends Activity {
    @Override
    protected void onCreate(Bundle savedInstanceState) {
    super.onCreate(savedInstanceState);
    setContentView(R.layout.activity_main);
    Log.d("lifecycle","onCreate invoked");
    }
    @Override
    protected void onStart() {
    super.onStart();
    Log.d("lifecycle","onStart invoked");
    }
    @Override
    protected void onResume() {

    super.onResume();
    Log.d("lifecycle","onResume invoked");
    }

    @Override
    protected void onPause() {

    super.onPause();
    Log.d("lifecycle","onPause invoked");
    }
    @Override
    protected void onStop() {

    super.onStop();
    Log.d("lifecycle","onStop invoked");
    }

    @Override
    protected void onRestart() {

    super.onRestart();
    Log.d("lifecycle","onRestart invoked");
    }
    @Override
    protected void onDestroy() {

    super.onDestroy();
    Log.d("lifecycle","onDestroy invoked");
    }
    }


  33. 6 کاربر از saeed_g21 به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  34. #19
    کاربر دائمی آواتار saeed_g21
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,060
    تشکر کردن
    77
    812 بار تشکر شده در 513 پست

    نقل قول: این هم کد

    درسته این کد همگانی شده همه بدلن ولی میزارم واسه آرشیو شدن

    کار با دگمه های فیزیکی افزایش/کاهش صدا

    @Override
    public boolean dispatchKeyEvent(KeyEvent event) {
    int keyCode = event.getKeyCode();
    if(keyCode == KeyEvent.KEYCODE_VOLUME_UP){
    if (event.getAction() == KeyEvent.ACTION_UP){
    // Dohme Afzayeshe Seda
    }
    return true;
    }else if(keyCode == KeyEvent.KEYCODE_VOLUME_DOWN){
    if (event.getAction() == KeyEvent.ACTION_UP){
    //Dogme Kaheshe Sheda
    }
    return true;
    }
    return super.dispatchKeyEvent(event);
    }
    آخرین ویرایش به وسیله saeed_g21 : چهارشنبه 03 اردیبهشت 1393 در 18:09 عصر

  35. 4 کاربر از saeed_g21 به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  36. #20
    کاربر دائمی آواتار saeed_g21
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,060
    تشکر کردن
    77
    812 بار تشکر شده در 513 پست

    نقل قول: این هم کد

    اینم تشخیص جهت لمس



    public class activity extends Activity implements SimpleGestureListener {
    private logskey detector;

    @Override
    protected void onCreate(Bundle savedInstanceState) {
    super.onCreate(savedInstanceState);
    setContentView(R.layout.activity_main);

    }
    @Override
    public boolean dispatchTouchEvent(MotionEvent me) {
    // Call onTouchEvent of SimpleGestureFilter class
    this.detector.onTouchEvent(me);
    return super.dispatchTouchEvent(me);
    }
    @Override
    public void onSwipe(int direction) {

    switch (direction) {
    case logskey.SWIPE_RIGHT:
    // Harakat be samte rast
    break;
    case logskey.SWIPE_LEFT:
    // Harakat be samte chap
    break;
    case logskey.SWIPE_DOWN:
    // Harakat be samte pain
    break;
    case logskey.SWIPE_UP:
    // Harakat be samte bala

    break;
    }
    }
    @Override
    public void onDoubleTap() {
    // Duble Click
    }
    }


    آخرین ویرایش به وسیله saeed_g21 : چهارشنبه 03 اردیبهشت 1393 در 18:13 عصر

  37. 11 کاربر از saeed_g21 به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  38. #21
    کاربر دائمی آواتار akbar8298
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    پست
    103
    تشکر کردن
    16
    68 بار تشکر شده در 54 پست

    نقل قول: این هم کد

    کد بدست آوردن مسیر حافظه خارجی. ( برای دستگاه هایی که هم حافظه داخلی و هم حافظه خارجی دارند)

        public static String  getWorkingDirectory(Context context) {
    String path=null;
    try {
    path = Environment2.getSecondaryExternalStorageDirectory( ).getAbsolutePath() + "/your/folder/";
    } catch (NoSecondaryStorageException e) {
    if(!EnvironmentFunctions.checkSDCard(context.getAp plicationContext()))
    return null;
    path = Environment.getExternalStorageDirectory().getAbsol utePath()+"/your/folder/";
    }
    return path;
    }
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  39. 5 کاربر از akbar8298 به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  40. #22
    کاربر دائمی آواتار #root#
    تاریخ عضویت
    دی 1392
    پست
    611
    تشکر کردن
    740
    607 بار تشکر شده در 353 پست

    نقل قول: این هم کد

    این هم کد فهمیدن اینکه دستگاه تبلت هستش یا ...
    public static boolean isTablet(Context context) {
    return (context.getResources().getConfiguration().screenL ayout
    & Configuration.SCREENLAYOUT_SIZE_MASK)
    >= Configuration.SCREENLAYOUT_SIZE_LARGE;
    }

  41. 6 کاربر از #root# به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  42. #23
    کاربر دائمی آواتار saeed_g21
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,060
    تشکر کردن
    77
    812 بار تشکر شده در 513 پست

    نقل قول: این هم کد

    اینم تغییر نوع Edittext بوسیله کد
    mEdit.setInputType(InputType.TYPE_TEXT_VARIATION_P  ASSWORD);

  43. 4 کاربر از saeed_g21 به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  44. #24
    کاربر دائمی آواتار zayens
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    تهران - بهارستان
    پست
    591
    تشکر کردن
    471
    210 بار تشکر شده در 127 پست

    نقل قول: این هم کد

    یه کم سختر بشه بد نیست!
    کد ایجاد باتن و تکست ویو


    public void onCreate(Bundle savedInstanceState) {
    super.onCreate(savedInstanceState);
    //setContentView(R.layout.main);
    //---param for views---
    LayoutParams params =
    new LinearLayout.LayoutParams(
    LayoutParams.FILL_PARENT,
    LayoutParams.WRAP_CONTENT);


    //---create a layout---
    LinearLayout layout = new LinearLayout(this);
    layout.setOrientation(LinearLayout.VERTICAL);


    //---create a textview---
    TextView tv = new TextView(this);
    tv.setText("This is a TextView");
    tv.setLayoutParams(params);


    //---create a button---
    Button btn = new Button(this);
    btn.setText("This is a Button");
    btn.setLayoutParams(params);

    //---adds the textview---
    layout.addView(tv);


    //---adds the button---
    layout.addView(btn);


    //---create a layout param for the layout---
    LinearLayout.LayoutParams layoutParam =
    new LinearLayout.LayoutParams(
    LayoutParams.FILL_PARENT,
    LayoutParams.WRAP_CONTENT );


    this.addContentView(layout, layoutParam);

    توی onCreate صفحه این کدها را پیست کنین و بدون اینکه در Graphical Layout یا با xml کنترلی گذاشته باشین این کنترلها خودشون اضافه میشن
    (برای مواقع خاص کاربرد داره، توصیه میشه هیچ وقت در حالت عادی UI فرم را با کد درست نکنین)

  45. 6 کاربر از zayens به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  46. #25
    کاربر دائمی آواتار #root#
    تاریخ عضویت
    دی 1392
    پست
    611
    تشکر کردن
    740
    607 بار تشکر شده در 353 پست

    نقل قول: این هم کد

    این هم کد ارسال شماره تلفن به شمار گیر Dialer
    public void dial(String num){
    Intent callIntent = new Intent(Intent.ACTION_DIAL);
    callIntent.setData(Uri.parse("tel:" + Uri.encode(num.trim().toString())));
    callIntent.setFlags(Intent.FLAG_ACTIVITY_NEW_TASK) ;
    startActivity(callIntent);
    }


    استفاده از کد :
    dial("09123456789");


    آخرین ویرایش به وسیله #root# : پنج شنبه 18 اردیبهشت 1393 در 12:21 عصر

  47. 8 کاربر از #root# به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  48. #26
    کاربر دائمی آواتار saeed_g21
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,060
    تشکر کردن
    77
    812 بار تشکر شده در 513 پست

    نقل قول: این هم کد

    زمانی که کاربر صدارو کاملا کم یا روی Mute میزاره میتونین با این کد فایل صوتی پخش کنین
    تست شده و جواب داده برام

    AudioManager mAudioManager = (AudioManager)getSystemService(Context.AUDIO_SERVI  CE);
    mAudioManager.setStreamVolume(AudioManager.STREAM_ MUSIC, 20, 0);

  49. 7 کاربر از saeed_g21 به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  50. #27
    کاربر دائمی آواتار darkenerboy
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    545
    تشکر کردن
    537
    655 بار تشکر شده در 284 پست

    نقل قول: این هم کد

    این هم کد قرار دادن آهنگ مورد نظر به عنوان رینگتون

    File k = new File(path, "mysong.mp3"); // path is a file to /sdcard/media/ringtone

    ContentValues values = new ContentValues();
    values.put(MediaStore.MediaColumns.DATA, k.getAbsolutePath());
    values.put(MediaStore.MediaColumns.TITLE, "My Song title");
    values.put(MediaStore.MediaColumns.SIZE, 215454);
    values.put(MediaStore.MediaColumns.MIME_TYPE, "audio/mp3");
    values.put(MediaStore.Audio.Media.ARTIST, "Madonna");
    values.put(MediaStore.Audio.Media.DURATION, 230);
    values.put(MediaStore.Audio.Media.IS_RINGTONE, true);
    values.put(MediaStore.Audio.Media.IS_NOTIFICATION, false);
    values.put(MediaStore.Audio.Media.IS_ALARM, false);
    values.put(MediaStore.Audio.Media.IS_MUSIC, false);

    //Insert it into the database
    Uri uri = MediaStore.Audio.Media.getContentUriForPath(k.getA bsolutePath());
    Uri newUri = main.getContentResolver().insert(uri, values);

    RingtoneManager.setActualDefaultRingtoneUri(
    myActivity,
    RingtoneManager.TYPE_RINGTONE,
    newUri
    );


    لطفا تست کنید
    من از stack برداشتم برای یکی از دوستامون

  51. 5 کاربر از darkenerboy به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  52. #28
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    پست
    21
    تشکر کردن
    396
    6 بار تشکر شده در 3 پست

    نقل قول: این هم کد

    سلام
    اگر آهنگ در حافظه گوشی باشه و آدرسشو در زیر وارد کنی جواب میده
    File k = new File(path, "mysong.mp3");

    اما اگر آهنگ در یک پوشه در برنامه مثلا assets باشه دیگه کار نمیده
    کد برنامه درسته فقط مشکل آدرس آهنگو داره

  53. کاربرانی که به خاطر مطلب مفید kinglove0111 از وی تشکر کرده‌اند:


  54. #29
    کاربر دائمی آواتار moralschool
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    پست
    134
    تشکر کردن
    51
    59 بار تشکر شده در 26 پست

    نقل قول: این هم کد

    اگه بخوای از یه پوشه مثلا از raw فراخوانی کنی میتونی این کد رو در یه دکمه و در on creat قرار بدی

    saveas1(RingtoneManager.TYPE_RINGTONE);

    و کد زیر رو هم بعد از oncreat یعنی خارج از اون ، قرار بدی :


    public boolean saveas1(int type) {
    byte[] buffer = null;
    InputStream fIn = getBaseContext().getResources().openRawResource(
    R.raw.zang1);
    int size = 0;

    try {
    size = fIn.available();
    buffer = new byte[size];
    fIn.read(buffer);
    fIn.close();
    } catch (IOException e) {
    return false;
    }

    String path = Environment.getExternalStorageDirectory().getPath( )
    + "/media/audio/ringtones/";

    String filename = "zang1.mp3";

    boolean exists = (new File(path)).exists();
    if (!exists) {
    new File(path).mkdirs();
    }

    FileOutputStream save;
    try {
    save = new FileOutputStream(path + filename);
    save.write(buffer);
    save.flush();
    save.close();
    } catch (FileNotFoundException e) {
    return false;
    } catch (IOException e) {
    return false;
    }

    sendBroadcast(new Intent(Intent.ACTION_MEDIA_SCANNER_SCAN_FILE,
    Uri.parse("file://" + path + filename)));

    File k = new File(path, filename);

    ContentValues values = new ContentValues();
    values.put(MediaStore.MediaColumns.DATA, k.getAbsolutePath());
    values.put(MediaStore.MediaColumns.TITLE, filename);
    values.put(MediaStore.MediaColumns.MIME_TYPE, "audio/mp3");

    // This method allows to change Notification and Alarm tone also. Just
    // pass corresponding type as parameter
    if (RingtoneManager.TYPE_RINGTONE == type) {
    values.put(MediaStore.Audio.Media.IS_RINGTONE, true);
    } else if (RingtoneManager.TYPE_NOTIFICATION == type) {
    values.put(MediaStore.Audio.Media.IS_NOTIFICATION, true);
    } else if (RingtoneManager.TYPE_ALARM == type) {
    values.put(MediaStore.Audio.Media.IS_ALARM, true);
    }

    Uri uri = MediaStore.Audio.Media.getContentUriForPath(k
    .getAbsolutePath());
    Uri newUri = Zang.this.getContentResolver().insert(uri, values);
    RingtoneManager.setActualDefaultRingtoneUri(Zang.t his, type,
    newUri);

    // Insert it into the database
    this.getContentResolver()
    .insert(MediaStore.Audio.Media.getContentUriForPat h(k
    .getAbsolutePath()), values);

    return true;
    }

    حالا بعضی جاها توی این پست سیستم این انجمن خودش فاصله انداخته و نمیشه برداشتشون ! و توی ایکلیپس خطا میده و معلومن ! اونا رو فاصله هاشونو حذف کنید درست میشه
    کد تست شده و بدرستی کار میکنه
    آخرین ویرایش به وسیله moralschool : پنج شنبه 02 مرداد 1393 در 16:52 عصر

  55. 5 کاربر از moralschool به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  56. #30
    کاربر دائمی آواتار #root#
    تاریخ عضویت
    دی 1392
    پست
    611
    تشکر کردن
    740
    607 بار تشکر شده در 353 پست

    نقل قول: این هم کد

    این هم کد باز شدن تنظیمات wireless
    startActivity(new Intent(Settings.ACTION_WIRELESS_SETTINGS));


    این هم کد باز شدن انتخاب شبکه wireless برای اتصال به اون
    startActivity(new Intent(WifiManager.ACTION_PICK_WIFI_NETWORK));

  57. 5 کاربر از #root# به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  58. #31
    کاربر دائمی آواتار #root#
    تاریخ عضویت
    دی 1392
    پست
    611
    تشکر کردن
    740
    607 بار تشکر شده در 353 پست

    نقل قول: این هم کد

    این هم کد دوبار کلیک

    private long time = 0l;


    if (time + 2000 > System.currentTimeMillis()) {
    // کدی که میخواهید با دوبار لمس پیاپی اجرا بشه
    } else
    time = System.currentTimeMillis();
    آخرین ویرایش به وسیله #root# : شنبه 20 اردیبهشت 1393 در 12:21 عصر

  59. 10 کاربر از #root# به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  60. #32
    کاربر دائمی آواتار saeed_g21
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,060
    تشکر کردن
    77
    812 بار تشکر شده در 513 پست

    نقل قول: این هم کد

    خیلی وقته آپ نشده

    با این کد میتونین مکان نمایش Toast رو تنظیم کنین

        		Toast toast1=Toast.makeText(getApplicationContext(), "محل نمایش بالا سمت راست",Toast.LENGTH_LONG);    		toast1.setGravity(Gravity.TOP | Gravity.RIGHT, 0, 0);
    toast1.show();

  61. 12 کاربر از saeed_g21 به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  62. #33
    کاربر دائمی آواتار saeed_g21
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,060
    تشکر کردن
    77
    812 بار تشکر شده در 513 پست

    نقل قول: این هم کد

    اینم اولی برای روشن کردن و دومی برای خاموش کردن حالت پرواز

          Settings.System.putInt(getContentResolver(),Settin  gs.System.AIRPLANE_MODE_ON, 1);//Turning ON Airplane mode.
    Toast.makeText(getApplicationContext(), "Air Plane Mode is On",Toast.LENGTH_LONG).show();//Displaying a Message to user
    Intent intent = new Intent(Intent.ACTION_AIRPLANE_MODE_CHANGED);//creating intent and Specifying action for AIRPLANE mode.
    intent.putExtra("state", true);////indicate the "state" of airplane mode is changed to ON
    sendBroadcast(intent);//Broadcasting and Intent



    Settings.System.putInt(getContentResolver(),Settin gs.System.AIRPLANE_MODE_ON, 0);//Turning OFF Airplane mode.
    Toast.makeText(getApplicationContext(), "Air Plane Mode is Off",Toast.LENGTH_LONG).show();//Displaying a Message to user
    Intent intent = new Intent(Intent.ACTION_AIRPLANE_MODE_CHANGED);//creating intent and Specifying action for AIRPLANE mode.
    intent.putExtra("state", false);//indicate the "state" of airplane mode is changed to OFF
    sendBroadcast(intent);//Broadcasting and Intent


    اینم مجوز
    android.permission.WRITE_SETTINGS

  63. 5 کاربر از saeed_g21 به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  64. #34
    کاربر دائمی آواتار saeed_g21
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,060
    تشکر کردن
    77
    812 بار تشکر شده در 513 پست

    نقل قول: این هم کد

    اینم پاسخ گویی خودکار به تماس(ها)

    public class AutoReceiverIncomingCall extends BroadcastReceiver {
    @Override
    public void onReceive(Context context, Intent intent) {
    // TODO Auto-generated method stub

    String extraState =intent.getStringExtra(TelephonyManager.EXTRA_STAT E); //Getting Extra State
    if (extraState.equals(TelephonyManager.EXTRA_STATE_RI NGING)) //Checking Phone State (Ringing or Not)
    {
    //If the Phone is Ringing getting the Incoming number/
    String incomingNumber =intent.getStringExtra(TelephonyManager.EXTRA_INCO MING_NUMBER);
    if (incomingNumber.contentEquals("989123456789"))
    {
    //---answer the call---
    Intent i = new Intent(Intent.ACTION_MEDIA_BUTTON);
    i.putExtra(Intent.EXTRA_KEY_EVENT,new KeyEvent(KeyEvent.ACTION_UP,KeyEvent.KEYCODE_HEADS ETHOOK));
    context.sendOrderedBroadcast(i, null);
    }
    }
    return;
    }
    }


    اینم مجوز

    <uses-permission android:name="android.permission.READ_PHONE_STATE" />

  65. 7 کاربر از saeed_g21 به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  66. #35
    کاربر دائمی آواتار moralschool
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    پست
    134
    تشکر کردن
    51
    59 بار تشکر شده در 26 پست

    نقل قول: این هم کد

    کدی برای اینکه کاربر رو مستقیم به قسمت نظرات یه برنامه در بازار هدایت میکنه :

    Intent browserIntent = new Intent(Intent.ACTION_EDIT, Uri.parse("http://cafebazaar.ir/app/?id=نام پکیج برنامه"));
    startActivity(browserIntent);




  67. 14 کاربر از moralschool به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  68. #36
    کاربر دائمی آواتار darkenerboy
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    545
    تشکر کردن
    537
    655 بار تشکر شده در 284 پست

    نقل قول: این هم کد

    ارسال متن فارسی به سرور:


    List<NameValuePair> params = new ArrayList<NameValuePair>();
    params.add(new BasicNameValuePair("Comment", "متن مورد نظر"));
    DefaultHttpClient httpClient = new DefaultHttpClient();
    HttpPost httpPost = new HttpPost("http://Address/page.php");
    httpPost.setEntity(new UrlEncodedFormEntity(params, "UTF-8"));
    httpClient.execute(httpPost);

  69. 6 کاربر از darkenerboy به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  70. #37
    کاربر دائمی آواتار NeoFighT
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    teh
    پست
    295
    تشکر کردن
    299
    200 بار تشکر شده در 103 پست

    نقل قول: این هم کد

    سلام,
    بچه ها خواهشا تو کد هایی که میزارین جاهایی که لازمه با کامنت یه توضیح بدین.
    اینو میگم که هم تازه کارا راحت باشن هم آرشیو کامل بشه.
    از مدیر هم مبخوام این پست رو هر وقت موقش شد پاک کنن.
    ممنون.

  71. 5 کاربر از NeoFighT به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  72. #38
    مدیر بخش آواتار dasssnj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Sun Micro Systems
    پست
    1,021
    تشکر کردن
    2,052
    1,035 بار تشکر شده در 503 پست

    نقل قول: این هم کد

    تبدیل dp به px و برعکس:
    	public static int dip2px(Context context, float dpValue) {
    final float scale = context.getResources().getDisplayMetrics().density ;
    return (int) (dpValue * scale + 0.5f);
    }


    public static int px2dip(Context context, float pxValue) {
    final float scale = context.getResources().getDisplayMetrics().density ;
    return (int) (pxValue / scale + 0.5f);
    }

  73. 4 کاربر از dasssnj به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  74. #39
    مدیر بخش آواتار dasssnj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Sun Micro Systems
    پست
    1,021
    تشکر کردن
    2,052
    1,035 بار تشکر شده در 503 پست

    نقل قول: این هم کد

    تشخیص اجرای برنامه روی شبیه ساز یا گوشی:

    public static boolean isEmulator() {
    return Build.MODEL.equals("sdk") || Build.MODEL.equals("google_sdk");
    }

  75. 8 کاربر از dasssnj به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  76. #40
    مدیر بخش آواتار dasssnj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Sun Micro Systems
    پست
    1,021
    تشکر کردن
    2,052
    1,035 بار تشکر شده در 503 پست

    نقل قول: این هم کد

    چزخش bitmap :
        public static Bitmap rotateBitmap(Bitmap source, int rotation, boolean recycle) {
    if (rotation == 0) return source;
    int w = source.getWidth();
    int h = source.getHeight();
    Matrix m = new Matrix();
    m.postRotate(rotation);
    Bitmap bitmap = Bitmap.createBitmap(source, 0, 0, w, h, m, true);
    if (recycle) source.recycle();
    return bitmap;
    }
    }
    آخرین ویرایش به وسیله dasssnj : چهارشنبه 31 اردیبهشت 1393 در 08:13 صبح

  77. 4 کاربر از dasssnj به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


صفحه 1 از 4 123 ... آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. با این کد میتوانید Recycle Bin را خالی کنید ...
    نوشته شده توسط Keramatifar در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 26 آبان 1384, 14:51 عصر
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 12 آبان 1383, 20:08 عصر
  3. این دیگه چیه؟ too many record are locked
    نوشته شده توسط aliasghar در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 08 فروردین 1383, 18:12 عصر
  4. با رعایت کردن این موارد هک نشوید
    نوشته شده توسط Mehrdad_Cracker در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 02 اردیبهشت 1382, 20:34 عصر
  5. کی می دونه این پیغام برای چیه؟
    نوشته شده توسط ghaum در بخش مسائل مرتبط با نصب و راه اندازی
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 23 فروردین 1382, 11:14 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •