صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمایش نتایج 81 تا 120 از 126

نام تاپیک: این هم کد

  1. #81
    کاربر دائمی آواتار saeed_g21
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,052
    تشکر کردن
    77
    810 بار تشکر شده در 512 پست

    نقل قول: این هم کد

    همانطور که قول داده بودم
    میلادی به شمسی


    public class mTpDate {	public String todayShamsi(int y,int m,int d) {


    String year = ""+y;
    String month = ""+m;
    String day = ""+d;
    int Y = Integer.valueOf(year);
    int M = Integer.valueOf(month);
    int D = Integer.valueOf(day);
    return mTp(Y, M, D);
    }


    public String mTp(int Y, int M, int D)
    {
    int gDay,gMonth,gYear;
    switch(M) {
    case 1:
    if(D <= 20){
    M = 10;
    D = D + 10;
    }else{
    M = 11;
    D = D - 20;
    }
    break;
    case 2:
    if(D <= 19){
    M = 11;
    D = D + 11;
    }else{
    M = 12;
    D = D -19;
    }
    break;
    case 3:
    if(D <= 20){
    M = 12;
    D = D + 9;
    }else{
    M = 1;
    D = D - 20;
    }
    break;
    case 4:
    if(D <= 20 ){
    M = 1;
    D = D + 11;
    }else{
    M = 2;
    D = D - 20;
    }
    break;
    case 5:
    if( D <= 21){
    M = 2;
    D = D + 10;
    }else{
    M = 3;
    D = D - 21;
    }
    break;
    case 6:
    if(D <= 21){
    M = 3;
    D = D + 10;
    }else{
    M = 4;
    D = D - 21;
    }
    break;
    case 7:
    if(D <= 22){
    M = 4;
    D = D + 9;
    }else{
    M = 5;
    D = D - 22;
    }
    break;
    case 8:
    if(D <= 22){
    M = 5;
    D = D + 9;
    }else{
    M = 6;
    D = D - 22;
    }
    break;
    case 9:
    if(D <= 22){
    M = 6;
    D = D + 9;
    }else{
    M = 7;
    D = D - 22;
    }
    break;
    case 10:
    if(D <= 22){
    M = 7;
    D = D + 8;
    }else{
    M = 8;
    D = D - 22;
    }
    break;
    case 11:
    if(D <= 21){
    M = 8;
    D = D + 9;
    }else{
    M = 9;
    D = D - 21;
    }
    break;
    case 12:
    if(D <= 21 ){
    M = 9;
    D = D + 9 ;
    }else{
    M = 10;
    D = D - 21;
    }
    break;
    }


    gDay = D;
    gMonth = M;
    gYear = Y-621+ (8-gMonth)/6;
    return ""+gYear+ "/"+gMonth +"/"+gDay;
    }
    }




    استفاده

    mTpDate mtp = new mTpDate();
    mTp.mTp(2014,08,28);

  2. 9 کاربر از saeed_g21 به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  3. #82
    کاربر دائمی آواتار esideli
    تاریخ عضویت
    خرداد 1393
    محل زندگی
    ماهشهر
    پست
    138
    تشکر کردن
    56
    122 بار تشکر شده در 76 پست

    نقل قول: این هم کد

    ساخت یک دایرکتوری (پوشه) توی sd card :

    File myDirectory = new File(Environment.getExternalStorageDirectory().toS tring() +"/folderName/");
    if(!myDirectory.exists()){
    myDirectory.mkdirs();
    دسترسی در مانیفست:


    <uses-permission android:name="android.permission.WRITE_EXTERNAL_ST ORAGE" />

    آخرین ویرایش به وسیله esideli : شنبه 15 شهریور 1393 در 08:14 قبل از ظهر

  4. 6 کاربر از esideli به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  5. #83
    کاربر دائمی آواتار esideli
    تاریخ عضویت
    خرداد 1393
    محل زندگی
    ماهشهر
    پست
    138
    تشکر کردن
    56
    122 بار تشکر شده در 76 پست

    نقل قول: این هم کد

    کپی کردن تمام محتویات پوشه assets توی sd card مثالا برای استفاده در گالری که از sd card عکس هارو می خونه:
    تمام محتویات پوشه assets توی folderName کپی میشه. اگه میخواین که محتویات توی هیچ پوشه ای نره بجای "/floderName/" ، "/" بزارید.

    private void copyAssets() {
    AssetManager assetManager = getAssets();
    String[] files = null;
    try {
    files = assetManager.list("");
    } catch (IOException e) {
    // Log.e("tag", e.getMessage());
    }
    for(String filename : files) {
    InputStream in = null;
    OutputStream out = null;
    try {
    in = assetManager.open(filename);
    out = new FileOutputStream(Environment.getExternalStorageDir ectory().toString() +"/folderName/" + filename);
    copyFile(in, out);
    in.close();
    in = null;
    out.flush();
    out.close();
    out = null;
    } catch(Exception e) {
    // Log.e("tag", e.getMessage());
    }
    }
    }
    private void copyFile(InputStream in, OutputStream out) throws IOException {
    byte[] buffer = new byte[1024];
    int read;
    while((read = in.read(buffer)) != -1){
    out.write(buffer, 0, read);
    }
    }

    دسترسی در مانیفست:

    <uses-permission android:name="android.permission.WRITE_EXTERNAL_ST ORAGE" />



    برای اجرا هم اون رو این طور به کار ببرید:

    copyAssets();

    آخرین ویرایش به وسیله esideli : شنبه 15 شهریور 1393 در 13:04 بعد از ظهر

  6. 9 کاربر از esideli به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  7. #84
    کاربر دائمی آواتار esideli
    تاریخ عضویت
    خرداد 1393
    محل زندگی
    ماهشهر
    پست
    138
    تشکر کردن
    56
    122 بار تشکر شده در 76 پست

    نقل قول: این هم کد

    نقل قول نوشته شده توسط 1yaram مشاهده تاپیک
    افزودن میانبر در صفحه اول (HomeScreen): همزمان با اجرای برنامه
    این کد رو تو اکتیویتی اصلی کپی کنید:

    SharedPreferences prefs = PreferenceManager.getDefaultSharedPreferences(this );
    if(!prefs.getBoolean("firstTime", false)) {
    // <---- run your one time code here
    Intent HomeScreenShortCut= new Intent(getApplicationContext(),
    MainActivity.class);


    HomeScreenShortCut.setAction(Intent.ACTION_MAIN);
    HomeScreenShortCut.putExtra("duplicate", false);
    //shortcutIntent is added with addIntent
    Intent addIntent = new Intent();
    addIntent.putExtra(Intent.EXTRA_SHORTCUT_INTENT, HomeScreenShortCut);
    addIntent.putExtra(Intent.EXTRA_SHORTCUT_NAME, "اسم برنامه");
    addIntent.putExtra(Intent.EXTRA_SHORTCUT_ICON_RESO URCE,
    Intent.ShortcutIconResource.fromContext(getApplica tionContext(),
    R.drawable.ic_launcher));
    addIntent.setAction("com.android.launcher.action.I NSTALL_SHORTCUT");
    getApplicationContext().sendBroadcast(addIntent);

    Toast.makeText(getApplicationContext(), "آیکن این برنامه برای دسترسی سریع در صفحه اصلی افزوده شد", Toast.LENGTH_LONG).show();

    SharedPreferences.Editor editor = prefs.edit();
    editor.putBoolean("firstTime", true);
    editor.commit();
    }

    واینو تو منیفست پروژه:

    <uses-permission android:name="com.android.launcher.permission.INST ALL_SHORTCUT" />
    سلام
    کدتون سه تا مشکل داره:
    یکی اینکه بخاطر اینکه از SharedPreferences استفاده کردین، فقط یک بار شرتکات روی home screen می سازه و اگر کاربر اون رو از روی صفحه حذف کنه دیگه شرتکات جدید براش ساخته نمیشه.

    یکی دیگه اینکه برای اینکه به SharedPreferences نیازی نباشه باید این کد رو بعد از تعریف intent قرار بدین که فقط یک شرتکات از برنامتون روی homme screen ساخته بشه و بیشتر نشه ولی اگه احیانا کاربر شرتکات رو حذف کرد، با اجرای دوباره برنامه یه شرتکات روی home screen می سازه:

    addIntent.putExtra("duplicate", false);

    یکی دیگه اینکه نیازی به نوشتن این خط کد نبود:

    HomeScreenShortCut.putExtra("duplicate", false);


  8. 2 کاربر از esideli به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  9. #85
    کاربر دائمی آواتار saeed_g21
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,052
    تشکر کردن
    77
    810 بار تشکر شده در 512 پست

    نقل قول: این هم کد

    اینم تشخیص صحت کد ملی وارد شده



    String codemeli = meli.getText().toString();
    try
    {
    int num2 = Integer.valueOf(codemeli.substring(9, 10));
    int num3 = ((((((((Integer.valueOf(codemeli.substring(0, 1)) * 10) + (Integer.valueOf(codemeli.substring(1, 2)) * 9)) + (Integer.valueOf(codemeli.substring(2, 3)) * 8)) + (Integer.valueOf(codemeli.substring(3,4 )) * 7)) + (Integer.valueOf(codemeli.substring(4,5 )) * 6)) + (Integer.valueOf(codemeli.substring(5,6 )) * 5)) + (Integer.valueOf(codemeli.substring(6,7 )) * 4)) + (Integer.valueOf(codemeli.substring(7,8 )) * 3)) + (Integer.valueOf(codemeli.substring(8, 9)) * 2);
    int num4 = num3 - ((num3 / 11) * 11);
    if ((((num4 == 0) && (num2 == num4)) || ((num4 == 1) && (num2 == 1))) || ((num4 > 1) && (num2 == Math.abs((int)(num4 - 11)))))
    {
    Toast.makeText(getApplicationContext(), "کد ملی صحیح می باشد", 1).show();
    }
    else
    {
    Toast.makeText(getApplicationContext(), "کد ملی نامعتبر است", 1).show();
    }
    }
    catch (Exception e)
    {
    Toast.makeText(getApplicationContext(), "لطفا یک عدد 10 رقمی وارد کنید", 1).show();
    }


    چون که خودم نیاز داشتم عجله ای نوشتم اگه نیاز بود خودتون مرتب کنید
    اگه مشکلی داشتید در تاپیک دیگه بپرسید از پرسش در این تاپیک خودداری نمایید

  10. 10 کاربر از saeed_g21 به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  11. #86
    کاربر دائمی آواتار 1yaram
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    پست
    115
    تشکر کردن
    123
    90 بار تشکر شده در 43 پست

    نقل قول: این هم کد

    نقل قول نوشته شده توسط esideli مشاهده تاپیک
    یکی دیگه اینکه برای اینکه به SharedPreferences نیازی نباشه باید این کد رو بعد از تعریف intent قرار بدین که فقط یک شرتکات از برنامتون روی homme screen ساخته بشه و بیشتر نشه ولی اگه احیانا کاربر شرتکات رو حذف کرد، با اجرای دوباره برنامه یه شرتکات روی home screen می سازه:

    addIntent.putExtra("duplicate", false);

    اگه کسی خواست شورت کات رو حذف کنه و حذف نشه کاربر محترم میاد و چند تا فحش میده به برنامه نویسی که چرا شرت کاته حذف نمیشه و دست از سرم بر نمیداره

  12. 5 کاربر از 1yaram به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  13. #87
    کاربر جدید آواتار s0heyl
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    7
    تشکر کردن
    7
    14 بار تشکر شده در 4 پست

    نقل قول: این هم کد

    کد نشان دادن وضعیت باتری به درصد :



    private BroadcastReceiver mBatInfoReceiver = new BroadcastReceiver(){
    @Override public void onReceive(Context ctxt, Intent intent) { int level = intent.getIntExtra(BatteryManager.EXTRA_LEVEL, 0); Log.d("Battery Level", String.valueOf(level) + "%"); } };
    آخرین ویرایش به وسیله s0heyl : سه شنبه 25 شهریور 1393 در 02:41 قبل از ظهر

  14. 9 کاربر از s0heyl به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  15. #88
    کاربر دائمی آواتار saeed_g21
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,052
    تشکر کردن
    77
    810 بار تشکر شده در 512 پست

    نقل قول: این هم کد

    نقل قول نوشته شده توسط rock69 مشاهده تاپیک
    میتونید بگید چطوری خروجی کد USSD رو تو برنامه بگیریم؟
    بدون شرح...!

    بگذریم

    سلام خدمت دوستای عزیز

    دوتا کد جالب و احتمالا پر مصرف!

    پشتیبانگیری و بازیابی از دیتابیس



    private void importDB() {
    try {
    File sd = Environment.getExternalStorageDirectory();
    File data = Environment.getDataDirectory();
    if (sd.canWrite()) {
    String currentDBPath = "//data//" + "<package name>"
    + "//databases//" + "<database name>";
    String backupDBPath = "<backup db filename>"; // From SD directory.
    File backupDB = new File(data, currentDBPath);
    File currentDB = new File(sd, backupDBPath);


    FileChannel src = new FileInputStream(currentDB).getChannel();
    FileChannel dst = new FileOutputStream(backupDB).getChannel();
    dst.transferFrom(src, 0, src.size());
    src.close();
    dst.close();
    Toast.makeText(getApplicationContext(), "Import Successful!",
    Toast.LENGTH_SHORT).show();


    }
    } catch (Exception e) {


    Toast.makeText(getApplicationContext(), "Import Failed!", Toast.LENGTH_SHORT)
    .show();


    }
    }


    private void exportDB() {
    try {
    File sd = Environment.getExternalStorageDirectory();
    File data = Environment.getDataDirectory();


    if (sd.canWrite()) {
    String currentDBPath = "//data//" + "<package name>"
    + "//databases//" + "<db name>";
    String backupDBPath = "<destination>";
    File currentDB = new File(data, currentDBPath);
    File backupDB = new File(sd, backupDBPath);


    FileChannel src = new FileInputStream(currentDB).getChannel();
    FileChannel dst = new FileOutputStream(backupDB).getChannel();
    dst.transferFrom(src, 0, src.size());
    src.close();
    dst.close();
    Toast.makeText(getApplicationContext(), "Backup Successful!",
    Toast.LENGTH_SHORT).show();


    }
    } catch (Exception e) {


    Toast.makeText(getApplicationContext(), "Backup Failed!", Toast.LENGTH_SHORT)
    .show();


    }
    }

  16. 11 کاربر از saeed_g21 به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  17. #89
    کاربر دائمی آواتار saeed_g21
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,052
    تشکر کردن
    77
    810 بار تشکر شده در 512 پست

    نقل قول: این هم کد

    کدی برای مخفی کردن ساعت و ... .
            getWindow().getDecorView().setSystemUiVisibility(V  iew.SYSTEM_UI_FLAG_HIDE_NAVIGATION);
    getWindow().getDecorView().setSystemUiVisibility(V iew.SYSTEM_UI_FLAG_LOW_PROFILE);
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  18. 7 کاربر از saeed_g21 به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  19. #90
    کاربر تازه وارد آواتار ahmad_201494
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    پست
    59
    تشکر کردن
    30
    28 بار تشکر شده در 10 پست

    نقل قول: این هم کد

    کد تست موجود بودن دوربین
    Context context = this;
    PackageManager packageManager = context.getPackageManager();

    // if device support camera?
    if (packageManager.hasSystemFeature(PackageManager.FE ATURE_CAMERA)) {
    //yes
    Log.i("camera", "This device has camera!");
    }else{
    //no
    Log.i("camera", "This device has no camera!");
    }

  20. 8 کاربر از ahmad_201494 به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  21. #91
    کاربر دائمی آواتار saeedgholami
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    فارس
    سن
    4
    پست
    231
    تشکر کردن
    23
    113 بار تشکر شده در 75 پست

    نقل قول: این هم کد

    با سلام

    این کد چند وقت پیش تو ی نرم افزار که درست میکردم بدردم خورد گذاشتم اینجا شاید بدرد دوستان بخوره

    تشخیص اینکه گوشی کاربر عمومی(نرمال) هست یا ویبره یا سایلنت


    AudioManager am = (AudioManager)getSystemService(Context.AUDIO_SERVI CE);

    switch (am.getRingerMode()) {
    case AudioManager.RINGER_MODE_SILENT:
    Log.i("MyApp","Silent mode");
    break;
    case AudioManager.RINGER_MODE_VIBRATE:
    Log.i("MyApp","Vibrate mode");
    break;
    case AudioManager.RINGER_MODE_NORMAL:
    Log.i("MyApp","Normal mode");
    break;
    }

  22. 10 کاربر از saeedgholami به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  23. #92
    کاربر دائمی آواتار darkenerboy
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    545
    تشکر کردن
    537
    655 بار تشکر شده در 284 پست

    نقل قول: این هم کد

    دوتا متد برای تبدیل Bitmap به Drawable و برعکس

    public static Bitmap drawableToBitmap(Drawable drawable) {
    if (drawable instanceof BitmapDrawable) {
    return ((BitmapDrawable) drawable).getBitmap();
    }

    Bitmap bitmap = Bitmap.createBitmap(drawable.getIntrinsicWidth(), drawable.getIntrinsicHeight(), Config.ARGB_8888);
    Canvas canvas = new Canvas(bitmap);
    drawable.setBounds(0, 0, canvas.getWidth(), canvas.getHeight());
    drawable.draw(canvas);

    return bitmap;
    }

    public static Drawable bitmapToDrawable(Context context, Bitmap bitmap) {
    return new BitmapDrawable(context.getResources(), bitmap);
    }

  24. 9 کاربر از darkenerboy به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  25. #93
    کاربر دائمی آواتار darkenerboy
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    545
    تشکر کردن
    537
    655 بار تشکر شده در 284 پست

    نقل قول: این هم کد

    گرفتن MD5 یک رشته

     public static String getMD5(String s) throws Exception {
    MessageDigest digest = java.security.MessageDigest.getInstance("MD5");
    digest.update(s.getBytes());
    byte messageDigest[] = digest.digest();
    StringBuffer hexString = new StringBuffer();
    for (int i = 0; i < messageDigest.length; i++) {
    String h = Integer.toHexString(0xFF & messageDigest[i]);
    while (h.length() < 2)
    h = "0" + h;
    hexString.append(h);
    }
    return hexString.toString();
    }

  26. 9 کاربر از darkenerboy به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  27. #94
    کاربر دائمی آواتار darkenerboy
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    545
    تشکر کردن
    537
    655 بار تشکر شده در 284 پست

    نقل قول: این هم کد

    دوتا متد برای تبدیل Bitmap به String و برعکس

    public static String BitMapToString(Bitmap bitmap) {
    ByteArrayOutputStream baos = new ByteArrayOutputStream();
    bitmap.compress(Bitmap.CompressFormat.PNG, 100, baos);
    byte[] b = baos.toByteArray();
    String temp = Base64.encodeToString(b, Base64.DEFAULT);
    return temp;
    }

    public static Bitmap StringToBitMap(String string) {
    try {
    byte[] encodeByte = Base64.decode(string, Base64.DEFAULT);
    Bitmap bitmap = BitmapFactory.decodeByteArray(encodeByte, 0, encodeByte.length);
    return bitmap;
    } catch (Exception e) {
    e.getMessage();
    return null;
    }
    }

  28. 7 کاربر از darkenerboy به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  29. #95
    کاربر تازه وارد آواتار ahmad_201494
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    پست
    59
    تشکر کردن
    30
    28 بار تشکر شده در 10 پست

    نقل قول: این هم کد

    اینم کد که ،صفحه اتوماتیک بره رو حالت افقی و دیگه هم تو حالت اجرا رو حالت عمودی نیاد یا بر عکس.
    توی manifest بعد از اسم کلاس ، ایتو اضافه کن : android:screenOrientation="portrait"یا android:screenOrientation="landscape"
    اینجوری مثلن :
    <activity
    android:name=".Main"
    android:label="@string/app_name"
    android:screenOrientation="portrait" >



    اضافه کنم که اگه بغیر از main اکتیویتی های دیگری داشتید این قطعه کد رو به اونها هم اضافه کنید...
    برای افقی
    android:screenOrientation="landscape"

    برای عمودی
    android:screenOrientation="portrait"


    باتشکر ازhosseinaryaiو _Developer_

  30. 10 کاربر از ahmad_201494 به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  31. #96
    کاربر دائمی آواتار abbasalim
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    یزد ـ‌ اردکان
    پست
    1,035
    تشکر کردن
    1,088
    705 بار تشکر شده در 453 پست

    نقل قول: این هم کد

    نقل قول نوشته شده توسط Americanboy مشاهده تاپیک
    سلام دوستان وقتتون بخیر
    راستش من میخوام برای هر مرحله از بازیم یک تایمر بزارم که زمان 15 دقیقه رو نشون بده و ازش کم بشه تا صفر بشه و باقی ماجرا ...
    مثلا 15:00 و شروع بشه به کم شدن تا صفر که شد 00:00 بازی تموم بشه..
    لطفا دوستان عزیز و اساتید گرامی اگه میتونن کمکم کنن..
    سلام
    https://github.com/alexfu/CountDownView

  32. 2 کاربر از abbasalim به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  33. #97
    کاربر دائمی آواتار esideli
    تاریخ عضویت
    خرداد 1393
    محل زندگی
    ماهشهر
    پست
    138
    تشکر کردن
    56
    122 بار تشکر شده در 76 پست

    نقل قول: این هم کد

    چک کردن روت بودن گوشی بدون استفاده از هیچ لایبراری خارجی :

    private static boolean isRooted() {
    return findBinary("su");
    }



    public static boolean findBinary(String binaryName) {
    boolean found = false;
    if (!found) {
    String[] places = {"/sbin/", "/system/bin/", "/system/xbin/", "/data/local/xbin/",
    "/data/local/bin/", "/system/sd/xbin/", "/system/bin/failsafe/", "/data/local/"};
    for (String where : places) {
    if ( new File( where + binaryName ).exists() ) {
    found = true;
    break;
    }
    }
    }
    return found;
    }


  34. 6 کاربر از esideli به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  35. #98
    کاربر دائمی آواتار esideli
    تاریخ عضویت
    خرداد 1393
    محل زندگی
    ماهشهر
    پست
    138
    تشکر کردن
    56
    122 بار تشکر شده در 76 پست

    نقل قول: این هم کد

    درخواست حذف یک برنامه (البته کاربر برای حذف باید ok رو بزنه) :

    Uri packageURI = Uri.parse("package:"+"some.package.to.remove");
    Intent uninstallIntent = new Intent(Intent.ACTION_DELETE, packageURI);
    startActivity(uninstallIntent);


  36. 3 کاربر از esideli به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  37. #99
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    پست
    60
    تشکر کردن
    23
    14 بار تشکر شده در 11 پست

    نقل قول: این هم کد

    دوستان سلام
    من imageButton گذاشتم که وقتی روش کلیک میشه کاربر بتونه نرم افزار رو با بلوتوث بفرسته .
    اما ارور میده . میشه بگین کجای کدهام اشتباهه ؟


    package com.aram0630.azmayesh;

    import java.io.File;


    import android.app.Activity;
    import android.content.Intent;
    import android.content.pm.ApplicationInfo;
    import android.content.pm.PackageManager;
    import android.net.Uri;
    import android.os.Bundle;
    import android.util.Log;
    import android.view.View;
    import android.view.View.OnClickListener;
    import android.widget.ImageButton;


    public class Share extends Activity {

    @Override
    protected void onCreate(Bundle savedInstanceState) {
    super.onCreate(savedInstanceState);
    setContentView(R.layout.share);

    ImageButton imgbtn1=(ImageButton) findViewById(R.id.imageButton1);
    imgbtn1.setOnClickListener(new OnClickListener() {

    public void onClick(View arg0) {
    // TODO Auto-generated method stub
    try {


    PackageManager pm = getPackageManager();
    ApplicationInfo ai = pm.getApplicationInfo(getPackageName(), 0);
    File srcFile = new File(ai.publicSourceDir);
    Intent share = new Intent();
    share.setAction(Intent.ACTION_SEND);
    share.setType("application/vnd.android.package-archive");
    share.putExtra(Intent.EXTRA_STREAM, Uri.fromFile(srcFile));
    startActivity(Intent.createChooser(share, "PersianCoders"));
    } catch (Exception e) {
    Log.e("ShareApp", e.getMessage());
    }

    }




    تو خط های 42 و 16 به { } گیر میده

  38. #100
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آذر 1392
    پست
    9
    تشکر کردن
    3
    یک بار تشکر شده در یک پست

    نقل قول: این هم کد

    سلام مهندسین گرامی.. ممنون از کدهای مفیدتون . من دنبال یک شمارشگر معکوس زمان و تاریخم .. از زمان و تاریخ گوشی استفاده کنه و تا سال بعد تا روز تولدم بشماره... کسی می تونه کمکم کنه؟
    آخرین ویرایش به وسیله sz1370 : جمعه 15 اسفند 1393 در 14:08 بعد از ظهر دلیل: .......

  39. #101
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    پست
    57
    تشکر کردن
    5
    19 بار تشکر شده در 13 پست

    نقل قول: این هم کد

    نقل قول نوشته شده توسط smemamian مشاهده تاپیک
    استفاده از 2 فونت الی بیشتر در یک TextView :


    ضمیمه 122174

    دریافت

    توجه داشته باشید که فونت دلخواه رو در قسمت fonts بذارید.
    فایل مورد نظر یافت نشد!

  40. #102
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    پست
    59
    تشکر کردن
    24
    43 بار تشکر شده در 26 پست

    نقل قول: این هم کد

    ساخت یک دایرکتوری (پوشه) در مسیر ایجاد شده برنامه :


    String dirPath = getFilesDir().getAbsolutePath() + File.separator + "newfoldername";

    File projDir = new File(dirPath);
    if (!projDir.exists())
    projDir.mkdirs();



  41. 3 کاربر از peymanf11 به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  42. #103
    کاربر دائمی آواتار tux-world
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    پست
    2,606
    تشکر کردن
    648
    978 بار تشکر شده در 771 پست

    نقل قول: این هم کد

    نقل قول نوشته شده توسط darkenerboy مشاهده تاپیک
    متد چک کردن وضعیت اینترنت

    public static boolean isConnectingToInternet(Context context) {
    ConnectivityManager connectivity = (ConnectivityManager) context.getSystemService(Context.CONNECTIVITY_SERV ICE);
    if (connectivity != null) {
    NetworkInfo[] info = connectivity.getAllNetworkInfo();
    if (info != null)
    for (int i = 0; i < info.length; i++)
    if (info[i].getState() == NetworkInfo.State.CONNECTED)
    return true;
    }
    return false;
    }


    دسترسی مورد نیاز
    <uses-permission android:name="android.permission.ACCESS_NETWORK_ST  ATE" />

    این کد اینترنت رو چک نمیکنه. فقط ارتباط با شبکه مثل وای فایل و 3g اینا رو چک میکنه یعنی ابزارهای موجود برای ارتباط با اینترنت. از این کد استفاده کنید


    /**
    * Return True if host name address is reachable in <b>timeoutMill</b> mili seceond else False
    */
    public static boolean isInternetAvailable(int timeoutMill) {
    try {
    if (InetAddress.getByName((String) UC.getHostName()).isReachable(timeoutMill)) {
    return true;
    }
    return false;
    }
    catch (Exception e) {
    return false;
    }
    }

  43. 2 کاربر از tux-world به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  44. #104
    کاربر دائمی آواتار tux-world
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    پست
    2,606
    تشکر کردن
    648
    978 بار تشکر شده در 771 پست

    نقل قول: این هم کد

    نقل قول نوشته شده توسط mittra مشاهده تاپیک
    سلام
    در برنامه نوسی اندروید
    ایا میشه به جای متن
    یه pdf روکه قبلا داریم گذاشت؟؟؟
    این تاپیک جای پرسش نیست جای دیگه مطرح کنید. لطفا تاپیک رو به هم نزدید ممنون

  45. #105
    کاربر دائمی آواتار tux-world
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    پست
    2,606
    تشکر کردن
    648
    978 بار تشکر شده در 771 پست

    نقل قول: این هم کد

    نقل قول نوشته شده توسط esideli مشاهده تاپیک
    چک کردن روت بودن گوشی بدون استفاده از هیچ لایبراری خارجی :
    این کد راحت تر هستش به نظرم

        public static boolean checkPhoneIsRooted() {
    try {
    Process process = Runtime.getRuntime().exec("su");
    DataOutputStream os = new DataOutputStream(
    process.getOutputStream());
    os.writeBytes("exit");
    os.flush();
    process.waitFor();
    int i = process.exitValue();
    if (i == 0)
    return true;
    else
    return false;
    }
    catch (Exception e) {}
    return false;
    }

  46. 2 کاربر از tux-world به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  47. #106
    کاربر دائمی آواتار tux-world
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    پست
    2,606
    تشکر کردن
    648
    978 بار تشکر شده در 771 پست

    نقل قول: این هم کد

    این کد آدرس آی پی تونو برمیگردونه

        public String getLocalIPAddress() throws SocketException {
    Enumeration<NetworkInterface> nics = NetworkInterface
    .getNetworkInterfaces();
    while (nics.hasMoreElements()) {
    NetworkInterface intf = nics.nextElement();
    Enumeration<InetAddress> addrs = intf.getInetAddresses();
    while (addrs.hasMoreElements()) {
    InetAddress addr = addrs.nextElement();
    if ( !addr.isLoopbackAddress()) {
    return (addr.getHostAddress().toString());
    }
    }
    }
    return (null);
    }


  48. کاربرانی که به خاطر مطلب مفید tux-world از وی تشکر کرده‌اند:


  49. #107
    کاربر دائمی آواتار tux-world
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    پست
    2,606
    تشکر کردن
    648
    978 بار تشکر شده در 771 پست

    نقل قول: این هم کد

    این کد چک میکنه SD کارت گوشی mount شده یا نه. ازش برای چک کردن وجود SD کارت هم میشه استفاده کرد

        public static boolean checkMountedSDCard() {
    if ( !Environment.getExternalStorageState().equals(
    Environment.MEDIA_MOUNTED))
    return false;
    return true;
    }

  50. کاربرانی که به خاطر مطلب مفید tux-world از وی تشکر کرده‌اند:


  51. #108
    کاربر دائمی آواتار tux-world
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    پست
    2,606
    تشکر کردن
    648
    978 بار تشکر شده در 771 پست

    نقل قول: این هم کد

    این کد متنی رو برای ارسال sms آماده میکنه. متن رو به برنامه پیامک میفرسته که میتونید بدون کپی کردن متن ازش استفاده کنید
        public void sendTextAsSMS(String message) {
    Intent smsIntent = new Intent(Intent.ACTION_VIEW);
    smsIntent.putExtra("sms_body", message);
    smsIntent.setType("vnd.android-dir/mms-sms");
    startActivity(smsIntent);
    }

  52. 4 کاربر از tux-world به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  53. #109
    کاربر دائمی آواتار tux-world
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    پست
    2,606
    تشکر کردن
    648
    978 بار تشکر شده در 771 پست

    نقل قول: این هم کد

    این برنامه یه شورتکات از برنامتون تو دسکتاپ میندازه

        public static void addAppicationIconOnDesktop(Context context) {
    SharedPreferences prefs = PreferenceManager
    .getDefaultSharedPreferences(context);
    if ( !prefs.getBoolean("firstTime", false)) {
    Intent HomeScreenShortCut = new Intent(context, ActivityMain.class);
    HomeScreenShortCut.setAction(Intent.ACTION_MAIN);
    HomeScreenShortCut.putExtra("duplicate", false);
    // shortcutIntent is added with addIntent
    Intent addIntent = new Intent();
    addIntent
    .putExtra(Intent.EXTRA_SHORTCUT_INTENT, HomeScreenShortCut);
    addIntent.putExtra(Intent.EXTRA_SHORTCUT_NAME,
    getStr(R.string.app_name));
    addIntent.putExtra(Intent.EXTRA_SHORTCUT_ICON_RESO URCE,
    Intent.ShortcutIconResource.fromContext(context,
    R.drawable.tsms_icon));
    addIntent.setAction("com.android.launcher.action.I NSTALL_SHORTCUT");
    context.sendBroadcast(addIntent);

    Toast.makeText(context, R.string.added_icon_to_desktop,
    Toast.LENGTH_LONG).show();

    SharedPreferences.Editor editor = prefs.edit();
    editor.putBoolean("firstTime", true);
    editor.commit();
    }
    }

  54. 3 کاربر از tux-world به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  55. #110
    کاربر دائمی آواتار tux-world
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    پست
    2,606
    تشکر کردن
    648
    978 بار تشکر شده در 771 پست

    نقل قول: این هم کد

    این کد چک میکنه کاری که شما میخوایید انجام بدید و نیاز به سطح دسترسی داره رو چک میکنه. اینکه شما الان دسترسی لازم رو اعمال کردید یا نه؟
        public static boolean hasPermissions(Context context, String... permissions) {
    for (String p: permissions)
    if (context.checkCallingOrSelfPermission(p) == PackageManager.PERMISSION_DENIED)
    return false;
    return true;
    }

  56. 2 کاربر از tux-world به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  57. #111
    کاربر دائمی آواتار tux-world
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    پست
    2,606
    تشکر کردن
    648
    978 بار تشکر شده در 771 پست

    نقل قول: این هم کد

    این کد فیلد اول و فیلد انتهایی از یه List رو بر میگردونه

        public static final class Lists {

    private Lists() {}
    public static <T> T getFirst(List<T> list) {
    return list != null && !list.isEmpty() ? list.get(0) : null;
    }
    public static <T> T getLast(List<T> list) {
    return list != null && !list.isEmpty() ? list.get(list.size() - 1)
    : null;
    }
    }

  58. 3 کاربر از tux-world به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  59. #112
    کاربر دائمی آواتار tux-world
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    پست
    2,606
    تشکر کردن
    648
    978 بار تشکر شده در 771 پست

    نقل قول: این هم کد

    این کد چک میکنه عددی که وارد شده صحیح وارد شده یا نه. منظور اینه که مقدار ورودی باید عدد باشه نه حروف قاتی شده باهاش

        public static boolean isNumeric(String str) {
    return str.matches("-?\\d+(\\.\\d+)?"); // match a number with optional
    // '-' and decimal.
    }

  60. 2 کاربر از tux-world به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  61. #113
    کاربر دائمی آواتار majid_7
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    خونمون
    پست
    212
    تشکر کردن
    212
    145 بار تشکر شده در 95 پست

    نقل قول: این هم کد

    سلام
    خدمت تمامی دوستان و اساتید
    اگه ممکنه برخی از کدها رو که عمومیت ندارند(استفاده های خاص دارند) بگید که چکار میکنند و به چه دردی میخورند؟
    من تازه کارم و خیلی از این کدها رو اصلا نمیدونم واسه چی کاربرد دارند!
    ببخشید که بدجایی عنوان کردم ولی حس کردم لازمه!

  62. #114
    کاربر دائمی آواتار tux-world
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    پست
    2,606
    تشکر کردن
    648
    978 بار تشکر شده در 771 پست

    نقل قول: این هم کد

    نقل قول نوشته شده توسط saeed_g21 مشاهده تاپیک
    همانطور که قول داده بودم
    میلادی به شمسی
    کدتون بهینه نیست. ضمن اینکه کبیسه رو چطور حساب کردید؟

  63. #115
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    پست
    5
    تشکر کردن
    2
    4 بار تشکر شده در 2 پست

    نقل قول: این هم کد

    مرسی بابت لینک
    خیلی سایت خوبی معرفی کردی متشکرم واقعا آموزش های عالی بود ممنونم

  64. #116
    کاربر تازه وارد آواتار rainbow17
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    پست
    54
    تشکر کردن
    36
    2 بار تشکر شده در 2 پست

    نقل قول: این هم کد

    ممنون خیلی عالی

  65. #117
    کاربر دائمی آواتار ehsanh22
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    محل زندگی
    نورآباد ممسنی
    پست
    101
    تشکر کردن
    60
    40 بار تشکر شده در 27 پست

    نقل قول: این هم کد

    اجرای یک دیالوگ یا ... فقط برای بار اول بعد از نصب برنامه

    public class MyActivity extends Activity {

    public static final String PREFS_NAME = "MyPrefsFile";


    @Override
    protected void onCreate(Bundle state){


    super.onCreate(state);
    SharedPreferences settings = getSharedPreferences(PREFS_NAME, 0);
    boolean dialogShown = settings.getBoolean("dialogShown", false);


    if (!dialogShown) {
    // AlertDialog code here


    SharedPreferences.Editor editor = settings.edit();
    editor.putBoolean("dialogShown", true);
    editor.commit();
    }
    }

  66. 2 کاربر از ehsanh22 به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  67. #118
    کاربر تازه وارد آواتار ahmad_201494
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    پست
    59
    تشکر کردن
    30
    28 بار تشکر شده در 10 پست

    نقل قول: این هم کد

    سلام...
    این هم کد روشن و خاموش کردن دیتا اینترنت تو API 20 و پایین تر. که state میتونه true یا false باشه.

    ConnectivityManager dataManager;
    dataManager = (ConnectivityManager)this.context1.getSystemServic e(Context.CONNECTIVITY_SERVICE);
    Method dataMtd = null;
    try {
    dataMtd = ConnectivityManager.class.getDeclaredMethod("setMo bileDataEnabled", boolean.class);
    } catch (NoSuchMethodException e1) {
    // TODO Auto-generated catch block
    e1.printStackTrace();
    }
    dataMtd.setAccessible(true);
    try {
    dataMtd.invoke(dataManager, state);
    } catch (IllegalArgumentException e1) {
    // TODO Auto-generated catch block
    e1.printStackTrace();
    } catch (IllegalAccessException e1) {
    // TODO Auto-generated catch block
    e1.printStackTrace();
    } catch (InvocationTargetException e1) {
    // TODO Auto-generated catch block
    e1.printStackTrace();
    }


    این ها رو هم به مینفست اضافه کنید.
    <uses-permissionandroid:name="android.permission.CHANGE_NETWORK_STATE"/>

  68. کاربرانی که به خاطر مطلب مفید ahmad_201494 از وی تشکر کرده‌اند:


  69. #119
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    پست
    59
    تشکر کردن
    24
    43 بار تشکر شده در 26 پست

    نقل قول: این هم کد

    انتقال فایل به پوشه assest


    private void copyAssets() {
    AssetManager assetManager = getAssets();
    String[] files = null;
    try {
    files = assetManager.list("");
    } catch (IOException e) {
    Log.e("tag", "Failed to get asset file list.", e);
    }
    for(String filename : files) {
    InputStream in = null;
    OutputStream out = null;
    try {
    in = assetManager.open(filename);
    File outFile = new File(getExternalFilesDir(null), filename);
    out = new FileOutputStream(outFile);
    copyFile(in, out);
    } catch(IOException e) {
    Log.e("tag", "Failed to copy asset file: " + filename, e);
    }
    finally {
    if (in != null) {
    try {
    in.close();
    } catch (IOException e) {
    // NOOP
    }
    }
    if (out != null) {
    try {
    out.close();
    } catch (IOException e) {
    // NOOP
    }
    }
    }
    }
    }
    private void copyFile(InputStream in, OutputStream out) throws IOException {
    byte[] buffer = new byte[1024];
    int read;
    while((read = in.read(buffer)) != -1){
    out.write(buffer, 0, read);
    }
    }

  70. 2 کاربر از peymanf11 به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  71. #120
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مرداد 1394
    پست
    7
    تشکر کردن
    2
    0 بار تشکر شده در 0 پست

    نقل قول: این هم کد

    سلام دوست عزیز
    توی قسمت ایف اگه دستوری بنویسیم اجرا نمی کنه مثلا من برای افزایش صدا دستور رفتن به یک اکتیویتی دیگر رو گزاشتم اجرا نکرد
    می تونین کمکم کنین
    ممنون از پستتون.



    @Override
    public boolean dispatchKeyEvent(KeyEvent event) {
    int keyCode = event.getKeyCode();
    if (keyCode == KeyEvent.KEYCODE_VOLUME_UP) {
    if (event.getAction() == KeyEvent.ACTION_UP) {
    // Dogme Afzayeshe Seda
    Intent intt = new Intent(MainActivity.this, Activity2.class);
    startActivity(intt);
    }
    return true;
    } else if (keyCode == KeyEvent.KEYCODE_VOLUME_DOWN) {
    if (event.getAction() == KeyEvent.ACTION_UP) {
    //Dogme Kaheshe Seda
    }
    return true;
    }
    return super.dispatchKeyEvent(event);
    }

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. با این کد میتوانید Recycle Bin را خالی کنید ...
    نوشته شده توسط Keramatifar در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنجشنبه 26 آبان 1384, 14:21 بعد از ظهر
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 12 آبان 1383, 19:38 بعد از ظهر
  3. این دیگه چیه؟ too many record are locked
    نوشته شده توسط aliasghar در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 08 فروردین 1383, 17:42 بعد از ظهر
  4. با رعایت کردن این موارد هک نشوید
    نوشته شده توسط Mehrdad_Cracker در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 02 اردیبهشت 1382, 21:04 بعد از ظهر
  5. کی می دونه این پیغام برای چیه؟
    نوشته شده توسط ghaum در بخش مسائل مرتبط با نصب و راه اندازی
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 23 فروردین 1382, 11:44 قبل از ظهر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •