نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: کار با ajax در جی کوئری

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جزیره مارماری
    پست
    1,137

    Question کار با ajax در جی کوئری

    درود
    من تو سی ام اسم تو قسمت مدیریت پست ها تو برگه list.php تو هر فیلد پست ها لینک حذف پست دارم
    کد HTML:
    <td><?php echo'<a href="list.php?delete='.$row['id'].'" id="more">حذف</a>';?></td>
    می خوام با ajax در خواست رو به همین برگه بفرستم و پستم رو حذف کنم. اگر میشه راهنمایی کنید که چجوری با ajax )ajax با جی کوئری)این کارو انجام بدم.چون اگر از ajax استفاده نکنم برای حذف باید یه بار لینک حذف رو زد یه بار هم رفرش کرد تا پست ها مرتب بشن.
    من تازه دارم ajax یاد میگیرم اگه میشه یه جوری راهنمایی کنید که یاد بگیرم.(ساده و روان)
    اگر میشه دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم
    سپاس از همه شما دوستان
    اینم سورس کدم
    <?php
    session_start();
    if (!isset($_SESSION['user']) || !isset($_SESSION['pass'])){
    header("location:../login/login.php");
    }

    $local='localhost';
    $root='root';
    $pass='';
    $a=mysql_connect($local,$root,$pass) or die(mysql_error());
    mysql_select_db('blog',$a) or die(mysql_error());
    mysql_query("SET NAMES utf8");
    mysql_set_charset("utf8");
    include '../jdf.php';
    ?>
    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <link href="list.css" type="text/css" rel="stylesheet">
    <script src="http://code.jquery.com/jquery-1.11.0.min.js"></script>
    <title>مدیریت نوشته</title>
    <script type="text/javascript">
    $(document).ready(function () {

    $('#nav li').hover(
    function () {
    //show its submenu
    $('ul', this).slideDown(100);

    },
    function () {
    //hide its submenu
    $('ul', this).slideUp(100);
    }
    );

    CKEDITOR.replace("matnA");

    $(document).ready(function () {
    $('.check').change(function() {
    var checkboxes = $(this).closest('form').find(':checkbox');
    if($(this).is(':checked')) {
    checkboxes.attr('checked', 'checked');
    } else {
    checkboxes.removeAttr('checked');
    }
    });
    });

    });



    </script>

    </head>

    <body>

    <ul id="nav">
    <li><a href="#">منوی اصلی</a>
    <ul>
    <li><a href="../index.php" target="_blank">سایت</a></li>
    <li><a href="../logout.php">بیرون رفتن</a></li>
    </ul>
    </li>
    <li><a href="#" class="selected">نوشته ها</a>
    <ul>
    <li><a href="#">ایجاد نوشته</a></li>
    <li><a href="#" class="selected">ویرایش نوشته</a></li>
    <li><a href="#">حذف نوشته</a></li>
    </ul>
    <div class="clear"></div>
    </li>
    <!--<li><a href="#">Parent 03</a>
    <ul>
    <li><a href="#">Item 04</a></li>
    <li><a href="#">Item 05</a></li>
    <li><a href="#">Item 06</a></li>
    <li><a href="#">Item 07</a></li>
    </ul>
    <div class="clear"></div>
    </li>
    <li><a href="#">Parent 04</a></li>
    </ul>-->

    <div class="clear"></div>

    <div id="admin">

    <h1>لیست نوشته های ایجاد شده</h1>

    <table id="content">
    <tr>
    <td><p>حذف نوشته</p><input type="checkbox" name="check"></input></td>
    <td>عنوان نوشته</td>
    <td>دسته بندی نوشته</td>
    <td>عکس نوشته</td>
    <td>متن نوشته</td>
    <td>تاریخ</td>
    <td>تعداد بازدید</td>
    <td>حذف</td>
    <td>امکانات</td>



    <?php

    $query="SELECT * FROM new_post";
    $select=mysql_query($query);
    if(isset($_GET['delete'])) {
    $id=$_GET['delete'];
    $delete="DELETE FROM new_post Where id = '$id'" ;
    mysql_query($delete);
    }

    while($row=mysql_fetch_array($select))
    {
    ?>
    <tr>
    <td><input type="checkbox" name="check"></input></td>
    <td><?php echo $row['title'];?></td>
    <td><?php echo $row['categoris'];?></td>
    <td><?php echo "<a href='file/".$row['image_content']."'><img width='30'src='file/".$row['image_content']."' /></a>";?></td>
    <td><a href="<?php echo $row['content'];?>">متن نوشته</a></td>
    <td><?php echo $row['time'];?></td>
    <td><?php echo '0';?></td>
    <td><?php echo'<a href="list.php?delete='.$row['id'].'" id="more">حذف</a>';?></td>
    <td><a href="#"><img src="images/edit.png" /></a></td>
    </tr>
    <?php }?>

    </table>

    </div>
    </body>
    </html>


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار id1385
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    توی رویاهام!!
    پست
    467

    نقل قول: کار با ajax در جی کوئری

    با سلاماین تایپیک رو ببینید https://barnamenevis.org/showthread.p...601357موفق باشید

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جزیره مارماری
    پست
    1,137

    نقل قول: کار با ajax در جی کوئری

    میشه دقیق تر راهنمایی کنید؟ممنون میشم

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جزیره مارماری
    پست
    1,137

    نقل قول: کار با ajax در جی کوئری

    چجوری مقدار زیر رو
    href="list.php?delete='.$row['id'].'" 

    در این لینک
    <td><?php echo'<a href="list.php?delete='.$row['id'].'" id="more">حذف</a>';?></td>

    با ajax به یه برگه دیگه بفرستم؟

  5. #5

    نقل قول: کار با ajax در جی کوئری

    این آموزشها شاید بتونه بهت کمک کنه
    http://www.aparat.com/v/nBJIo

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار leaping
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران از سنندج
    پست
    480

    نقل قول: کار با ajax در جی کوئری

    دروغ خیلی بده مخصوصا اگه هدف سوء استفاده باشه
    موفق باشید

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جزیره مارماری
    پست
    1,137

    نقل قول: کار با ajax در جی کوئری

    کدوم سو استفاده؟

تاپیک های مشابه

  1. شروع کار با Ajax toolkit
    نوشته شده توسط saeidgab در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 21 آبان 1392, 12:39 عصر
  2. مقاله: آموزش کار با AJAX Toolkit Accrodion Control
    نوشته شده توسط mehdi99 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 17
    آخرین پست: یک شنبه 16 اسفند 1388, 08:01 صبح
  3. کار با ajax
    نوشته شده توسط somayeh1001 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 21 دی 1387, 20:54 عصر
  4. مشکل در کار با Ajax
    نوشته شده توسط angle25 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 24 دی 1385, 00:29 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •