نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: انقال مقدار متغیر ب صفحه جدید با لینک همان صفحه

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    31

    انقال مقدار متغیر ب صفحه جدید با لینک همان صفحه

    سلام
    دوستان امکانش هست ک با کلیک روی یک لینک مقداری با همان لینک ارسال کنیم
    اجازه بدید ک با یک مسال توضیح بدم
    مثلن با کلک روی لینک زیر ب آدرس مشخص میرم حالا میخام بدونم راهی هست ک مقدار $onvan را نیز ارسال کنیم
    echo "<li><a href=\"grid.html\">$onvan</a></li>";

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار sherlock0111
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    ربط
    پست
    75

    نقل قول: انقال مقدار متغیر ب صفحه جدید با لینک همان صفحه

    می تونید از session استفاده کنید!
    $_SESSION['onvan']=$onvan

  3. #3

    نقل قول: انقال مقدار متغیر ب صفحه جدید با لینک همان صفحه

    به این شکل که شما گفتید تنها با ایجکس و جیکوئری امکان پذیره ولی در کل میشه اینکار رو کرد. اون صفحه ای که میره میخوایید مقدار رو بخونید؟ خوب با سشن همونطوری که گفتند میشه ولی با جاوا اسکریپته اگه با php کد نمیخوایید بنویسید راحتتره

تاپیک های مشابه

  1. سوال: باز کردن یک صفحه جدید هنگام unload شدن صفحه
    نوشته شده توسط saba_rgh در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 23 شهریور 1389, 21:32 عصر
  2. باز شدن لینک ها در صفحه جدید
    نوشته شده توسط na3er-faraji در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 12
    آخرین پست: شنبه 24 آذر 1386, 18:24 عصر
  3. ارسال متغیر به صفحه جدید
    نوشته شده توسط essa_61 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 10
    آخرین پست: یک شنبه 21 مرداد 1386, 23:21 عصر
  4. چطور لینک در صفحه جدید باز بشه
    نوشته شده توسط Alirezagoodarzi در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 23 اردیبهشت 1385, 00:43 صبح
  5. باز شدن لینک در صفحه جدید
    نوشته شده توسط archi در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 13 تیر 1384, 13:25 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •