نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: گزارشگیری در کریستال ریپورت

  1. #1

    گزارشگیری در کریستال ریپورت

    سلام. می خواهم تحت شرایط خاصی در زمان گزارش گیری ادامه گزارش به ابتدای صفحه بعد منتقل شود. اطلاعات را از طریق یک جدول به گزارش می دهم و میخواهم بر اساس فیلد ّField1 هر زمان مقدارش عوض شد کنترل به صفحه بعد بره. ممنون میشم از دوستانی که راهنماییم کنن

  2. #2

    نقل قول: گزارشگیری در کریستال ریپورت

    سلام. یعنی تا حالا کسی به این مورد برنخورده؟

  3. #3

    نقل قول: گزارشگیری در کریستال ریپورت

    سلام
    متاسفانه من روی سیستم خودم Crystal Report نصب ندارم ، اما توی FastReports و توی باند های گزارش یه چیزی هست به اسم Group Header که توی اون با انتخاب فیلد مورد نظرت میتونی کاری که میخوای رو انجام بدی (یعنی بر اساس محتوای فیلد مورد نظر گروه بندی میکنه و در صورت نیاز با تغییر مقدار ، ادامه گزارش از صفحه بعد شروع میشه) ، حتما توی کریستال ریپورت هم شبیه این باید باشه
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  4. #4

    نقل قول: گزارشگیری در کریستال ریپورت

    دوست عزیز Mohammad.Ashtiani راهنمایی شما موثر بود و با استفاده از اون مشکل حل شد. متشکرم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار sehm67
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    شاهدژ بالاده
    پست
    266

    نقل قول: گزارشگیری در کریستال ریپورت

    سلام

    دوست عزیز بهترین گزینه برای گزارشگیری البته به نظر بنده

    گزارشگیری با استیمول سافته

    یه جستجو تو تالار بزن متوجه میشی.

    آموزش گزارشگیری با Stimulsoft

  6. #6

    نقل قول: گزارشگیری در کریستال ریپورت

    نقل قول نوشته شده توسط sehm67 مشاهده تاپیک
    سلام

    دوست عزیز بهترین گزینه برای گزارشگیری البته به نظر بنده

    گزارشگیری با استیمول سافته

    یه جستجو تو تالار بزن متوجه میشی.

    آموزش گزارشگیری با Stimulsoft
    سلام. به توصیه شما رفتم سراغ استیمول سافت. اما من معمولا توی کد، یه جدول از رکوردهایی که باید گزارش بگیرم آماده و بعد اون رو به گزارش پاس میکنم. یعنی نمیخوام توی SQL ویو درست کنم و از اون گزارش بگیرم. تو کریستال ریپورت از یه فایل XML استفاده میکنم و جدول رو به گزارش معرفی می کنم. اینجا چطور میتونم اینکارو بکنم. مثلا در دیتاسیت ds جدول ds.tables("vwReport") را با رکوردهای دلخواه پر کردم. توی استیمول هم این جدول و ستونهای اون رو ایجاد کردم. دستورات زیر رو هم برای فراخوانی گزارش نوشتم
    StiReport1.RegData(ds)

    StiReport1.Dictionary.Synchronize()

    StiReport1.Show()
    با اجرای برنامه با خطای CommandText property has not been initialized مواجه میشم
    آخرین ویرایش به وسیله Namazi1343 : شنبه 30 فروردین 1393 در 19:04 عصر

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار sehm67
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    شاهدژ بالاده
    پست
    266

    نقل قول: گزارشگیری در کریستال ریپورت

    سلام. به توصیه شما رفتم سراغ استیمول سافت. اما من معمولا توی کد، یه جدول از رکوردهایی که باید گزارش بگیرم آماده و بعد اون رو به گزارش پاس میکنم. یعنی نمیخوام توی SQL ویو درست کنم و از اون گزارش بگیرم. تو کریستال ریپورت از یه فایل XML استفاده میکنم و جدول رو به گزارش معرفی می کنم. اینجا چطور میتونم اینکارو بکنم. مثلا در دیتاسیت ds جدول ds.tables("vwReport") را با رکوردهای دلخواه پر کردم. توی استیمول هم این جدول و ستونهای اون رو ایجاد کردم. دستورات زیر رو هم برای فراخوانی گزارش نوشتم
    StiReport1.RegData(ds)

    StiReport1.Dictionary.Synchronize()

    StiReport1.Show()
    با اجرای برنامه با خطای CommandText property has not been initialized مواجه میشم
    سلام در مورد سوال اولتون اطلاعی ندارم. بعد از نصب استیمول سافت نمونه کدهایی در مسیر نصب وجود داره یه نگاهی به اون

    نمونه کد ها بنداز.

    سوال دوم ابتدا لینک مورد نظر در پست قبل بنده رو مطالعه فرمایید + جستجو در تالار

    قبل از StiReport1.RegData(ds)

    کد
    StiReport1.Compile

    اگه مشکل برطرف نشد اطلاع دهید.

    موفق باشید


  8. #8

    نقل قول: گزارشگیری در کریستال ریپورت

    سلام. متاسفانه بازهم همون خطا رو میده

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار sehm67
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    شاهدژ بالاده
    پست
    266

    نقل قول: گزارشگیری در کریستال ریپورت

    نقل قول نوشته شده توسط Namazi1343 مشاهده تاپیک
    سلام. متاسفانه بازهم همون خطا رو میده
    سلام

    شما اون قسمت از گزارش رو آپلود نمایید

تاپیک های مشابه

  1. صرفه جویی در کاغذ در گزارشگیری با کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط m-amini در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 13 اسفند 1393, 09:16 صبح
  2. مشکل در گزارشگیری با کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط navidal در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 01 اسفند 1391, 20:12 عصر
  3. گزارشگیری با کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط ali2244 در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 01 شهریور 1387, 22:37 عصر
  4. صرفه جویی درمصرف کاغذ هنگام گزارشگیری با کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط m-amini در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 17 دی 1386, 10:11 صبح
  5. بهترین روش برای گزارشگیری با کریستال ریپورت از بانک اکسس
    نوشته شده توسط majjjj در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 27 خرداد 1386, 12:04 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •