نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل باز کردن بعضی فایلها با نام فارسی

  1. #1

    مشکل باز کردن بعضی فایلها با نام فارسی

    سلام:
    من با دستور Call ShellExecute(hwnd, "open", VSFlexGrid1.Cell(TextMatrix, VSFlexGrid1.Row, 3), "", App.Path, 1)
    فایلهای انتخابیم را باز می کنم ولی برخی از فایلها که نامشان به فارسی ذخیره شده است را باز نمی کند . مثلا باز کردن فایل word که با نام تمدید کارت بازرگانی ذخیره شده است را باز نمی کند . برای حل این مشکل باید چیکار کرد

  2. #2

    نقل قول: مشکل باز کردن بعضی فایلها با نام فارسی

    اساتید محترم کسی نیست بفرماید برای باز کردن اینگونه فایلها در وی بی باید چیکار کنم . یقینا شما نیز با این نوع مشکل مواجه شده اید.

  3. #3

    نقل قول: مشکل باز کردن بعضی فایلها با نام فارسی

    عزیزان کسی نیست جواب ما را بده؟ این نوع فایلها در حالت عادی باز می شوند اما با دستور شل در وی بی باز نمی شند . برای برطرف کردن این گونه فایلها باید چیکار کنیم؟

  4. #4

    نقل قول: مشکل باز کردن بعضی فایلها با نام فارسی

    از اساتیت برنامه نویس واقعا کسی نمی دونه باید چیکار کنم؟ برای برطرف کردن این مشکل

  5. #5

    نقل قول: مشکل باز کردن بعضی فایلها با نام فارسی

    برای چندمین بار از همه اساتید خواهش می کنم اگر راجب این مطلب چیزی می دانند بفرمایند

تاپیک های مشابه

  1. مشکل باز کردن url های فارسی
    نوشته شده توسط persian-boy در بخش PHP
    پاسخ: 24
    آخرین پست: چهارشنبه 01 اردیبهشت 1395, 03:22 صبح
  2. باز کردن فایل صوتی با نام پوشه فارسی
    نوشته شده توسط seyed_farid در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 15 بهمن 1392, 16:26 عصر
  3. سوال:مشکل در باز کردن بعضی صفحات
    نوشته شده توسط mehrang در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 24 دی 1386, 17:35 عصر
  4. باز کردن صفحات دیگر با نام دومین مورد نظرمان
    نوشته شده توسط ehsan2007 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 17
    آخرین پست: یک شنبه 09 دی 1386, 12:49 عصر
  5. مشکل باز کردن فایلها در برنامه های تحت وب چیست؟
    نوشته شده توسط houtanal در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 03 شهریور 1383, 13:23 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •