نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: Rais evenet و add handler در dll

  1. #1

    Post Rais evenet و add handler در dll

    سلام

    من يا تايمر توي dll خودم دارم كه هر 1ثانيه مقدار يك string رو تغيير ميده

    حالا ميخوام هر دفعه كه تغيير كرد مقدارش رو توي فرمم دريافت كنم

    در dll هايي نظير jabber-net ديدم كه هر وقت xml از سرور به dll ارسال ميشه اونو ميتوني با گذاشتن يك كد addhandler دريافت كني در همان زماني كه xml به dll ميرسه!!!!

    لطفا كمك كنيد

  2. #2

    نقل قول: Rais evenet و add handler در dll

    اگر اون مقدار String رو به عنوان Property تعریف کنی، میتونی زمان Set شدن مقدار به اون هر Event که خودت نوشتی و می خوای رو Raise کنی. درباره Property ها و نحوه نوشتن Event ها جستجو کن مثال زیاد گفته شده.
    دانلود حسابخانه مانی، برنامه مدیریت درآمد و هزینه رایگان

    هر آنچه که هستیم، نتیجه افکاریست که در گذشته داشته ایم. (بودا)
    واحد فاصله «متر» نیست، «اشتیاق» است. اگر مشتاقش باشی حتی يک قدم هم فاصله ای دور است.

    رنگ رنگی | آموزش

  3. #3

    نقل قول: Rais evenet و add handler در dll

    خيلي ممنون مدير بخش

    اگه ميشه يه مثال ساده برام بزنيد! چون هيچ اطلاعي در مورد اينگونه كد ندارم

    2روز هست كه تو گوگل سرچ ميزنم اما نتيجه نميگيرم چون اصلا نميدونم چي هست

    يه لطفي بكنيد

    ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله maxvel : دوشنبه 25 فروردین 1393 در 18:28 عصر

  4. #4

    نقل قول: Rais evenet و add handler در dll

    2تا Event تعریف کردم و موقع خواندن و ست کردن Property اونها رو Raise کردم




    Public Class Sample


    Public Event OnGetValue(Value As String)
    Public Event OnSetValue(OldValue As String)




    Private _TestProp As String
    Public Property TestProp As String
    Get
    RaiseEvent OnGetValue(_TestProp)
    Return _TestProp
    End Get
    Set(value As String)
    RaiseEvent OnSetValue(_TestProp)
    _TestProp = value
    End Set
    End Property












    End Class




    دانلود حسابخانه مانی، برنامه مدیریت درآمد و هزینه رایگان

    هر آنچه که هستیم، نتیجه افکاریست که در گذشته داشته ایم. (بودا)
    واحد فاصله «متر» نیست، «اشتیاق» است. اگر مشتاقش باشی حتی يک قدم هم فاصله ای دور است.

    رنگ رنگی | آموزش

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,172

    نقل قول: Rais evenet و add handler در dll

    سلام.

    من کمی با این RaiseEvent مشکل دارم و متوجه عملکردش نمیشم. من می خوام یک DLL بسازم و به Reference برنامم اضافه کنم. این کلاس تو خودش یک فرم رو برای انجام کاری نمایش میده. حالا برنامه اصلی من که این DLL رو اجرا میکنه چطور میتونه متوجه یک Event داخل DLL بشه و یک مقدار برگشتی هم دریافت کنه؟

    ممنون میشم کمی با جزئیات بیشتر راهنمایی کنید.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,172

    نقل قول: Rais evenet و add handler در dll

    کدهای موجود در کلاس

    Public Shared WithEvents frm As Form
    Public Shared Event _AlertClick(ByVal AlertID As Long)


    Public Shadows Sub AlertClick()
    RaiseEvent _AlertClick(AlertID)
    End Sub



    کد موجود در برنامه اصلی


    Dim WithEvents a As New HMGH_Alert.HMGH_Alert


    Private Sub Button1_Click(sender As Object, e As EventArgs) Handles Button1.Click
    Dim aa As String = "Test"
    a.ShowAlert(CLng(Now.Second), aa, , , , HMGH_Alert_Position.TopRight, HMGH_Alert_ExitAnimation.ShrinkVertically)
    AddHandler a.AlertClick, AddressOf CheckAlertID
    End Sub


    Sub CheckAlertID()
    MsgBox("Clicked")
    End Sub



    اما زیر عبارت AddHandler a.AlertClick خط قرمز کشیده و مینویسه Expression Dose not produce a value.

    نکته بعدی اینه که اگر بخوام تو همان a.ShowAlert نام CheckAlertID رو تعیین کنم باید چکار کنم.

    ممنون

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,172

    نقل قول: Rais evenet و add handler در dll

    آیا لزومی داره که متغیرها بصورت WithEvents تعریف بشند یا نه

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,172

    نقل قول: Rais evenet و add handler در dll

    با تغییر زیر جواب گرفتم

    Sub CheckAlertID(ByVal ID As Long) Handles a._AlertClick
    MsgBox(ID)
    End Sub

تاپیک های مشابه

  1. میخوام یه dll رو همیشه تو add reference داشته باشم!
    نوشته شده توسط amir-yeketaz در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 17 بهمن 1392, 10:45 صبح
  2. dll tabdil add be horof
    نوشته شده توسط clever student در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 12 مرداد 1388, 20:27 عصر
  3. استفاده از dll بدون add به رفرنس
    نوشته شده توسط mom alone در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 01 فروردین 1388, 17:54 عصر
  4. کمک در مورد add کردن dll در محیط vb.net 2003
    نوشته شده توسط mahdie در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 26 بهمن 1383, 14:55 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •