نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: sort کردن ArrayList بر حسب String[] ؟

  1. #1

    sort کردن ArrayList بر حسب String[] ؟

    سلام دوستان من یک ArrayList<String> دارم که تعدادی عناضر در اون هستش چگونه میتوانم آن را بر حسب String[] سرت کنم :
    به عبارت دیگر


    ArrayList <String>
    شامل مقادیر
    {"2 روز","1 روز","4 هفته","2 هفته","1 هفته","3 هفته","4 ماه","3 ماه","2 ماه","بیش از 5 ماه"}
    یا یکی دیگه شامل مقادیر
    {"1 روز","4 هفته","3 هفته","4 ماه","بیش از 5 ماه","2 ماه"}


    میخوام مقادیر فوق بر حسب String[] زیر


    {"1 روز","2 روز","1 هفته","2 هفته","3 هفته","4 هفته","2 ماه","3 ماه","4 ماه","بیش از 5 ماه"}


    sort بشن آیا چنین کاری ممکن است یا خیر ?


    من از compare خود جاوا به نتیجه ای نرسیدم
    آخرین ویرایش به وسیله harani : دوشنبه 25 فروردین 1393 در 09:33 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار cups_of_java
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    40
    پست
    1,544

    نقل قول: sort کردن ArrayList بر حسب String[] ؟

    وقتی شما چندین کلمه رو پشت سر هم با ترتیب خاصی مثل طول زمان می خوای مرتب کنی... نمی تونی از ترتیب الفبایی عادی استفاده کنی...

    بهتره که به جای ارایه از رشته حرفی یه آرایه از یک ساختار کلاسی شامل دو تا فیلد تعریف کنی که یکیش همین رشته حرفیه و دیگریش شامل عددیه که طول زمان رو برای اون رشته بر حسب ثانیه نشون میده (مثلن یک هفته میشه ۷*۲۴*۶۰*۶۰ ثانیه)‌ بعد شما میتونی یه کامپرتور بنویسی که بر حسب این اعداد اشیای توی اون آرایه رو مرتب کنه

    Class Duration implementsComparator {
    int duration;
    String label;

    public int compare(Object obj1, Object obj2) {Integer p1 = ((Duration)obj1).duration;
    Integer p2 = ((Duration)obj2).duration;

    if (p1 > p2 ){
    return 1;
    }
    else if (p1 < p2){
    return -1;
    }
    else
    return 0;
    }}
    }

تاپیک های مشابه

  1. Sort کردن حروف الفبای فارسی در DBISAMTable
    نوشته شده توسط nasr در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 24 بهمن 1382, 20:03 عصر
  2. Sort کردن در DBISAMTable
    نوشته شده توسط nasr در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 22 بهمن 1382, 15:03 عصر
  3. merg کردن cell های یک string grid
    نوشته شده توسط vatal در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 09 آذر 1382, 14:17 عصر
  4. sort کردن در asp
    نوشته شده توسط vorojakt در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 10 مهر 1382, 15:52 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •