نمایش نتایج 1 تا 34 از 34

نام تاپیک: دانلود + آموزش استفاده از درگاه اینترنتی بانک ملت و سایر بانک ها

  1. #1

    Thumbs up دانلود + آموزش استفاده از درگاه اینترنتی بانک ملت و سایر بانک ها

    سلام

    چون امروزه یکی از راه های دریافت وجه از طریق درگاه های بانکی هست و اکثر برنامه نویسان در پروژه های خودشون از این امکان استفاده میکنن و اکثر دوستان توی استفاده از این درگاه ها دچاز مشکل هستن یک اسکریپت نوشتم و آماده کردم که به دوستان کمک میکنه از اون توی پروژه های خودشون استفاده کنن و یا حداقل از اون الگو بگیرن تا بتونن پروژه های خودشون رو تکمیل کنن.

    اگر دوستان کسی اسکریپتی از بانک های دیگه هم داره میتونه برای دیگر دوستان در اینجا قرار بده



    این اسکریپت با نام آسان پرداخت حساس کامپیوتر هست با امکانات زیر:

    برخی از امکانات جدید در نسخه 3.9( زمان انتشار 1395/12/15 )




    1. امکان دریافت مشخصات کاربران و زخیره سازی اطلاعاتی قبل و بعد از پرداخت با امکاناتی چون ( نام و نام خانوادگی، آدرس ایمیل، شماره تلفن، آدرس، مبلغ، توضیحات ، زمان واریز وجه و ...) در دیتابیس هست.
    2. امکان مشخص نمودن کلیه وضعیت پرداخت ها که از طرف بانک تعیین میشه مثل ( پرداخت موفق، پرداخت ناموفق، خطا در اتصال به بانک، موجودی نا کافی و ......) تا 90 وضعیت تعیین می شود.
    3. قابلیت ثبت هر پرداخت و تعیین وضعیت پرداخت برای هر شخص
    4. امکان صدور بن تخفیف برای کاربران
    5. امکان ایجاد بن تخفیف به صورت مدت دار
    6. امتیاز بندی کاربران بر اساس میزان دفعات و مبالغ خرید
    7. امکان چاپ و صدور فاکتور
    8. ثبت جزئیات کامل کاربر پرداخت کننده ( همانند IP، مشخصات سیستم، زمان و تاریخ اقدام به باز نمودن درگاه و .... )
    9. هماهنگ سازی با سیستم شاپرک
    10. افزایش امنیت در هنگام دریافت اطلاعات از کاربر
    11. رفع باگ های موجود ( بروزشده در 1394/07/27)
    12. زخیره آدرس IP کاربر واریز کننده وجه و بررسی اطلاعات وی پس از پرداخت برای افزایش امنیت و جلوگیری از تغییر اطلاعات پس از پرداخت
    13. بررسی دسترسی های مجاز به صفحه پرداخت
    14. ارسال ایمیل جزئیات پرداخت به مشتری
    15. ارسال و اطلاع دادن به مدیر سایت از آخرین وضعیت فروش محصولات( جدید )
    16. امکان اتصال به ورد پرس و سایر CMS های فروشگاهی و ... تنهای برای نسخه فروشگاهی ( جدید )
    17. غیره


    نمایش دمو:
    http://www.hassas-computer.ir/demo/bank/mellat/bank3

    لینک دانلود: http://www.hassas-computer.ir/preview.php?post=208

    پسورد فایل: www.hassas-computer.ir















    آخرین ویرایش به وسیله hamidhassas : شنبه 24 مهر 1400 در 06:31 صبح دلیل: اصلاح لینک

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار cpuram
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    آمل
    پست
    671

    نقل قول: دانلود + آموزش استفاده از درگاه اینترنتی بانک ملت و سایر بانک ها

    آموزش استفاده
    که فرمودین کجاست؟

  3. #3

    نقل قول: دانلود + آموزش استفاده از درگاه اینترنتی بانک ملت و سایر بانک ها

    اسکریپت رو دانلود کنید تو هر فایل بالای هر کدی توضیحات مربوط به اون هست

  4. #4

    نقل قول: دانلود + آموزش استفاده از درگاه اینترنتی بانک ملت و سایر بانک ها

    سلام دوستان عزیز جدیدترین کلاس ها و کدهای اتصال به درگاه بانک ملت (با سیستم شاپرک) در تاپیک زیر دنبال کنید
    https://barnamenevis.org/showthread.p...85%D9%84%D8%AA

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    1,461

    نقل قول: دانلود + آموزش استفاده از درگاه اینترنتی بانک ملت و سایر بانک ها

    نقل قول نوشته شده توسط misaqkfm مشاهده تاپیک
    سلام دوستان عزیز جدیدترین کلاس ها و کدهای اتصال به درگاه بانک ملت (با سیستم شاپرک) در تاپیک زیر دنبال کنید
    https://barnamenevis.org/showthread.p...85%D9%84%D8%AA
    اگر دقت کنید این قسمت PHP هستش نه ASP یا .NET :)

  6. #6

    نقل قول: دانلود + آموزش استفاده از درگاه اینترنتی بانک ملت و سایر بانک ها

    من دمو رو باز کردم . آنتی ویروس بیددیفندر من گفت این صفحه امن نیست !
    آیا اسکریپت شما ایراد داره ؟
    ممکنه از این اسکریپت استفاده کنم و سایتم من دچار مشکل بشه ؟؟؟
    اصلا موارد امنتی در این اسکریپت لحاظ شده ؟

  7. #7

    نقل قول: دانلود + آموزش استفاده از درگاه اینترنتی بانک ملت و سایر بانک ها

    آنتی ویروست مشکل داره

    اصلا موارد امنتی در این اسکریپت لحاظ شده ؟

    اینکارا رو بانک انجام میده نه شما

    کلا شما بجز کد نویسی ایمن صفحات خودتون نمیتونیت امنتیت قسمت کارای بانک رو انجام بدی شما یک مقدار میفرستی ففط به سرور بانک و بان همه کارا رو انجام میده و بعد یک مقدار برا شما ارسال میکنه همین

  8. #8

    نقل قول: دانلود + آموزش استفاده از درگاه اینترنتی بانک ملت و سایر بانک ها

    آنتی ویروست مشکل داره
    آنتی ویروس که مشکل نداره ! نزدیک یکساله که اینو دارم تا حالا یکی دو صفحه رو گفته که صفحه مخرب..
    اصلا موارد امنتی در این اسکریپت لحاظ شده ؟
    منظورم اینه که دیتاهایی که یوزر وارد میکنه باید در دیتابیس ذخیره بشه. از این طرف رو میگم نه سمت بانک رو.

  9. #9

    نقل قول: دانلود + آموزش استفاده از درگاه اینترنتی بانک ملت و سایر بانک ها

    دوست عزیز من اینو نصب کردم و این ارورو میده

    FaultArray
    (
    [faultcode] => soap:Client
    [faultstring] => Unmarshalling Error: For input string: ""
    )

  10. #10

    نقل قول: دانلود + آموزش استفاده از درگاه اینترنتی بانک ملت و سایر بانک ها

    در مرحله ارسال اطلاعات یا دریافت

  11. #11

    نقل قول: دانلود + آموزش استفاده از درگاه اینترنتی بانک ملت و سایر بانک ها

    درمرحله ارسال

  12. #12

    نقل قول: دانلود + آموزش استفاده از درگاه اینترنتی بانک ملت و سایر بانک ها

    نقل قول نوشته شده توسط moonice مشاهده تاپیک
    دوست عزیز من اینو نصب کردم و این ارورو میده

    FaultArray
    (
    [faultcode] => soap:Client
    [faultstring] => Unmarshalling Error: For input string: ""
    )
    شما نمیتونید از روی لوکال به سرور متصل بشید این کار و فقط از روی هاست و دادن رمز عبور به برنامه و داشتن مجوز از سوی بانک میتونید درگاه رو باز کنید

  13. #13

    نقل قول: دانلود + آموزش استفاده از درگاه اینترنتی بانک ملت و سایر بانک ها

    سلام دوست عزیز و ممنون بابت کاری که انجام دادی
    ببخشید من وقتی روی دانلود فایل کلیک می کنم می گه فایل موجود نیست !
    امکانش هست دوباره آپلود کنید و یا یکی از دوستان که این اسکریپت رو داره به من هم بده ! آخه خیلی لازم دارم
    ممنون

  14. #14

    نقل قول: دانلود + آموزش استفاده از درگاه اینترنتی بانک ملت و سایر بانک ها

    در صورتی که از پروکسی یا وی پی ان استفاده کنید خطای 404 را مشاهده میکنید لینک درست می باشد

  15. #15

    نقل قول: دانلود + آموزش استفاده از درگاه اینترنتی بانک ملت و سایر بانک ها

    درود
    واقعاً ممنون هستم
    در صورت کارکرد صحیح با شما تماس میگیرم بابت شخصی سازی و انجام یک پروژه
    اما فعلاً خطا میده :

    Error

    HTTP Error: Unsupported HTTP response status 503 Service Unavailable (soapclient->response has contents of the response)




    فکر کنم از سمت سرور هست

  16. #16

    نقل قول: دانلود + آموزش استفاده از درگاه اینترنتی بانک ملت و سایر بانک ها

    در هفته های آینده منتظر اسکریپت کامل و جدید با امکانات بسیار باشید
    برخی از امکانات جدید در نسخه 3 ( زمان انتشار 1393/09/28 )

    1- رهگیری مبلغ واریزی
    2- امکان ثبت جزئیات کاربر پرداخت کننده ( IP و اطلاعات سیستمی )
    3- امکان باز پرداخت وجه به کاربر
    4- امکان جستجو در آرشیو و سوابق کاربر
    5- امتیاز بندی کاربر
    6- امکان صدور بن تخفیف برای کاربران
    7- مدیرت حساب بانکی
    8-امور مالی
    9- تشخصیص موقعیت کاربران به صورت آنلاین
    10- سیستم فروش محصولات
    11- آمار
    12- ...





    دوستان اگر کسی از این اسکریپت خوشش اومد و خواست از همون لینک دمو میتونید هر مبلغی که خواستید به سایت کمک کنید.
    آخرین ویرایش به وسیله hamidhassas : سه شنبه 18 آذر 1393 در 10:24 صبح

  17. #17

    نقل قول: دانلود + آموزش استفاده از درگاه اینترنتی بانک ملت و سایر بانک ها

    نسخه 2 منتشر شد
    آخرین ویرایش به وسیله hamidhassas : چهارشنبه 14 آبان 1393 در 18:38 عصر

  18. #18
    کاربر تازه وارد آواتار hamid_computer3
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    57

    نقل قول: دانلود + آموزش استفاده از درگاه اینترنتی بانک ملت و سایر بانک ها

    من اسکریپ رو رو هاست نصب کردم فقط ی مشکل دارم چطوری میتونم کاری کنم که موقع ارسال فرم پیغام شناسه پرداخت رو نده و تا دکمه پرداخت رو زدم مستقیم به بانک بره

  19. #19

    Thumbs up نقل قول: دانلود + آموزش استفاده از درگاه اینترنتی بانک ملت و سایر بانک ها

    در فایل Index.php کد زیر رو حذف کنم
    کد HTML:
    echo "<script>alert('" . $Clear_resultStr2 . " :شناسه پرداخت شما ');</script>";

  20. #20
    کاربر تازه وارد آواتار hamid_computer3
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    57

    نقل قول: دانلود + آموزش استفاده از درگاه اینترنتی بانک ملت و سایر بانک ها

    ممنون
    ی سوال داشتم این گذینه استعلام از بانک برای چه کاری هست

  21. #21

    نقل قول: دانلود + آموزش استفاده از درگاه اینترنتی بانک ملت و سایر بانک ها

    نقل قول نوشته شده توسط hamid_computer3 مشاهده تاپیک
    ممنون
    ی سوال داشتم این گذینه استعلام از بانک برای چه کاری هست
    گذینه استعلام از بانک زمانی استفاده میشود که شما بخواهید ببینید آیا وجه به حساب شما واریز شده است یا خیر

  22. #22
    کاربر تازه وارد آواتار hamid_computer3
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    57

    نقل قول: دانلود + آموزش استفاده از درگاه اینترنتی بانک ملت و سایر بانک ها

    سلام میخواستم بدونم آیا زمانی که یک کاربر در هنگام پرداخت از یک *** یا ف.ی.ل.ت.ر.شکن استفاده کنه بعد از پرداخت چون بانک ملت اجازه واریز وجه از IP های خارج از ایران رو نمیده برنامه آسان پرداخت شما واریز ها رو ثبت میکنه؟

  23. #23

    نقل قول: دانلود + آموزش استفاده از درگاه اینترنتی بانک ملت و سایر بانک ها

    ممنون خيلي عالي بود .

  24. #24

    Lightbulb نقل قول: دانلود + آموزش استفاده از درگاه اینترنتی بانک ملت و سایر بانک ها











    این اسکریپت با نام آسان پرداخت حساس کامپیوتر با امکانات زیر برای استفاده شما دوستان قرار داده شده است:

    1. امکان دریافت مشخصات کاربران و زخیره سازی اطلاعاتی قبل و بعد از پرداخت با امکاناتی چون ( نام و نام خانوادگی، آدرس ایمیل، شماره تلفن، آدرس، مبلغ، توضیحات ، زمان واریز وجه و ...) در دیتابیس هست.
    2. امکان مشخص نمودن کلیه وضعیت پرداخت ها که از طرف بانک تعیین میشه مثل ( پرداخت موفق، پرداخت ناموفق، خطا در اتصال به بانک، موجودی نا کافی و ......) تا 90 وضعیت تعیین می شود.
    3. قابلیت ثبت هر پرداخت و تعیین وضعیت پرداخت برای هر شخص
    4. امکان صدور بن تخفیف برای کاربران
    5. امکان ایجاد بن تخفیف به صورت مدت دار
    6. امتیاز بندی کاربران بر اساس میزان دفعات و مبالغ خرید
    7. امکان چاپ و صدور فاکتور
    8. ثبت جزئیات کامل کاربر پرداخت کننده ( همانند IP، مشخصات سیستم، زمان و تاریخ اقدام به باز نمودن درگاه و .... )
    9. هماهنگ سازی با سیستم شاپرک
    10. افزایش امنیت در هنگام دریافت اطلاعات از کاربر
    11. رفع باگ های موجود ( بروزشده در 1395/12/12)
    12. زخیره آدرس IP کاربر واریز کننده وجه و بررسی اطلاعات وی پس از پرداخت برای افزایش امنیت و جلوگیری از تغییر اطلاعات پس از پرداخت
    13. بررسی دسترسی های مجاز به صفحه پرداخت
    14. ارسال ایمیل جزئیات پرداخت به مشتری
    15. ارسال و اطلاع دادن به مدیر سایت از آخرین وضعیت فروش محصولات
    16. استعلام وجه دریافتی از بانک
    17. قابلیت اتصال به تمامی فروشگاه سازها و CMS ها ( تنها در نسخه فروشگاه ساز )
    18. غیره



    نسخه پیشرفته
    نسخه فروشگاهی
    تعداد دفعات نصب بروی هاست های مختلف
    نامحدود نامحدود
    ثبت مشخصات کاربر
    بررسی صحت اطلاعات
    بررسی صحت مقادیر ورودی
    هماهنگ سازی با سیستم شاپرک
    ثبت اطلاعات مکانی کاربر
    بررسی IP کاربر
    پنل مدیرت بر واریز ها
    واریز وجه به حساب
    دریافت تائیده پرداخت ها
    باز پرداخت وجه به کاربر
    ثبت پرداخت
    وضعیت پرداخت ها
    80 وضعیت 96 وضعیت
    بررسی دسترسی های مجاز به صفحه پرداخت
    امنیت
    95% 99%
    ثبت و صدور رسید پرداخت ( فاکتور )
    رهگیری مبلغ واریزی
    امکان صدور بن تخفیف برای کاربران
    امکان جستجو سوابق واریز ها
    امکان بدست آوردن سوابق واریز های کاربران
    امور مالی
    امکان ثبت جزئیات کامل کاربر پرداخت کننده
    امتیاز بندی کاربر
    ارسال اطلاعات پرداخت به ایمیل کاربر پس از خرید
    ارسال اطلاعات پرداخت به ایمیل مدیر سایت
    سیستم فروش محصولات اختصاصی
    افزودن سفارشی
    امکان ارسال SMS به کاربران
    افزودن سفارشی افزودن سفارشی
    نصب و راه اندازی بر روی هاست با TeamViewer
    رایگان رایگان
    بروز رسانی و رفع باگ ها
    پشتیبانی برای یک هاست
    مدت پشتیبانی از زمان خرید
    3 ماه 6 ماه




    اطلاعات بیشتر درگاه بانک کشاورزی: http://www.hassas-computer.com/preview?post=781

    اطلاعات بیشتر درگاه بانک صادرات: http://www.hassas-computer.com/preview?post=782

    اطلاعات بیشتر درگاه بانک سپه: http://www.hassas-computer.com/preview?post=783

    اطلاعات بیشتر درگاه بانک ملت: http://www.hassas-computer.com/preview?post=208

    آخرین ویرایش به وسیله hamidhassas : سه شنبه 17 اسفند 1395 در 09:27 صبح

  25. #25
    کاربر تازه وارد آواتار hamid_computer3
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    57

    نقل قول: دانلود + آموزش استفاده از درگاه اینترنتی بانک ملت و سایر بانک ها

    ممنون خيلي عالي بود .

  26. #26

    نقل قول: دانلود + آموزش استفاده از درگاه اینترنتی بانک ملت و سایر بانک ها

    چطوری میشه در نسخه رایگان تخفیف خاصی به یک کاربر خاص داد؟

  27. #27

    نقل قول: دانلود + آموزش استفاده از درگاه اینترنتی بانک ملت و سایر بانک ها

    نقل قول نوشته شده توسط mohammadrasoul مشاهده تاپیک
    چطوری میشه در نسخه رایگان تخفیف خاصی به یک کاربر خاص داد؟
    نسخه رایگان فاقد هر گونه امکاناتی می باشد

  28. #28
    کاربر تازه وارد آواتار hamid_computer3
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    57

    نقل قول: دانلود + آموزش استفاده از درگاه اینترنتی بانک ملت و سایر بانک ها

    چطوری میتونم کاری کنم که وقتی پرداخت با موفقیت انجام شده بود یک ایمیل حاوی لینک دانلود برای کاربر ارسال بشه؟

  29. #29

    نقل قول: دانلود + آموزش استفاده از درگاه اینترنتی بانک ملت و سایر بانک ها

    نقل قول نوشته شده توسط hamid_computer3 مشاهده تاپیک
    چطوری میتونم کاری کنم که وقتی پرداخت با موفقیت انجام شده بود یک ایمیل حاوی لینک دانلود برای کاربر ارسال بشه؟
    در فایل callback.php در تقریبا انتهای صفحه در قسمت $sent_maile می توانید آدرس ایمیل خود و یا هر شخصی که می خواهید اطلاعات برای آن ارسال گردد را وارد نمائید.

  30. #30

    نقل قول: دانلود + آموزش استفاده از درگاه اینترنتی بانک ملت و سایر بانک ها

    با عرض سلام دوستان.من یه سایت درباره برنامه ریزی کنکور انتخاب رشته کنکور ، ثبت نام کنکور ، ثبت نام علمی کاربردی ، روش مطالعه و کلا مطالب مرتبط با کنکور راه اندازی کردم.میخواستم برای انجام انتخاب رشته هزینه ی معینی رو دریافت کنم و هر فرد با پر کردن فرم مورد نظر در انتها به درگاه پرداخت برسه.از یه افزونه درگاه ملت در وردپرس سیتی استفاده کردم اما نتیجه نگرفتم.چه افزونه یا راهکاری رو پیشنهاد میکنید که امنیت خوبی هم داشته باشه؟

  31. #31

    نقل قول: دانلود + آموزش استفاده از درگاه اینترنتی بانک ملت و سایر بانک ها

    بسیار عالی بود ولی متاسفانه هنوز به درستی معلوم نیست که ترتیب استفاده از تابع های پرداختی | استعلام | برگشت استعلام چطور باشه بهینه هست ! من دو نوع استراتژی دیدم تو کد ها خود بانک هم داخل فایل نمونه PHP متاسفانه اصلا استاندارد ننوشته حالا این اسکریپ ظاهر خوبه...




    طراحی سایت در ارومیه

  32. #32
    کاربر تازه وارد آواتار hamid_computer3
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    57

    نقل قول: دانلود + آموزش استفاده از درگاه اینترنتی بانک ملت و سایر بانک ها

    نقل قول نوشته شده توسط mohamad1392 مشاهده تاپیک
    با عرض سلام دوستان.من یه سایت درباره برنامه ریزی کنکور انتخاب رشته کنکور ، ثبت نام کنکور ، ثبت نام علمی کاربردی ، روش مطالعه و کلا مطالب مرتبط با کنکور راه اندازی کردم.میخواستم برای انجام انتخاب رشته هزینه ی معینی رو دریافت کنم و هر فرد با پر کردن فرم مورد نظر در انتها به درگاه پرداخت برسه.از یه افزونه درگاه ملت در وردپرس سیتی استفاده کردم اما نتیجه نگرفتم.چه افزونه یا راهکاری رو پیشنهاد میکنید که امنیت خوبی هم داشته باشه؟
    نسخه فروشگاهی را خریداری کردم و با ورد پرس بدون مشکل کار میکنه و خیلی ساده میشه استفاده کرد

  33. #33

    نقل قول: دانلود + آموزش استفاده از درگاه اینترنتی بانک ملت و سایر بانک ها

    سلام

    دوستان اگر سمپل درگاه بانک ملی و یا تجارت و پاسارگاد و ... اگر دارند میتوانند در اینجا قرار دهند به صورت رایگان درگاه آن نوشته میشه و در اختیارتان قرار میدهم

  34. #34

    نقل قول: دانلود + آموزش استفاده از درگاه اینترنتی بانک ملت و سایر بانک ها

    کسی سمپل جید بانک ملت داره ارسال کنه

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 69
    آخرین پست: چهارشنبه 28 فروردین 1398, 14:50 عصر
  2. سوال: مشکل در استفاده از درگاه اینترنتی بانک سامان – PaymentIFBindingSoapClient
    نوشته شده توسط bamzi software در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 15 شهریور 1394, 13:22 عصر
  3. سوال: اتصال به درگاه پرداخت بانک ملت با استفاده از ASP
    نوشته شده توسط farzadyazdan در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 02 مهر 1393, 16:38 عصر
  4. مشکل در استفاده از درگاه پرداخت بانک ملت
    نوشته شده توسط phonixone2 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 17 خرداد 1392, 15:01 عصر
  5. پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 15 دی 1390, 11:50 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •