نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل چپ به راست برای یک ستون خاص

  1. #1

    مشکل چپ به راست برای یک ستون خاص

    با سلام
    من خصوصیت RightToLeft، برای Grid ام را برابر با Yes قرار دادم. ولی برای یک ستون خاص که اطلاعات اون انگلیسی است، می خواهم این خصوصیت False باشد.

    در زیر برنامه، خصوصیت RightToLeft ستون را برابر با False می کنم، اما هیچ تاثیری ندارد!!!!
    برای این کار چه راه حلی دارید؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,021

    Lightbulb

    سلام
    نقل قول نوشته شده توسط shima818
    با سلام
    من خصوصیت RightToLeft، برای Grid ام را برابر با Yes قرار دادم. ولی برای یک ستون خاص که اطلاعات اون انگلیسی است، می خواهم این خصوصیت False باشد.

    در زیر برنامه، خصوصیت RightToLeft ستون را برابر با False می کنم، اما هیچ تاثیری ندارد!!!!
    برای این کار چه راه حلی دارید؟
    اگه گریدت جانوس بود بهت میگفتم.
    اما حالا، تنها راهی که بنظرم میرسه اینکه اون سلول هایی که میخواهی RightToLeft بشوند رو از یک TextBox به ارث ببر و RightToLeft اون TextBox رو کنترل کن.

    در پناه حق موفق باشید و پرتوان

  3. #3

    نقل قول: مشکل چپ به راست برای یک ستون خاص

    دوست عزيز اگر بخواهيم RightToLeft يه ستون و تغيير بديم چكاربايد كنيم

  4. #4

    نقل قول: مشکل چپ به راست برای یک ستون خاص

    سلام ، تاپیکی قدیمی رو بالا آوردین !

    میتونین از خاصیت Alignment ستون مورد نظر استفاده کنید ، مثلا کد زیر ستون اول رو راست به چپ میکنه( Index ستون ها از صفر شروع میشه) :

    DataGridView1.Columns(0).DefaultCellStyle.Alignmen  t = DataGridViewContentAlignment.BottomRight


    موفق باشید./

  5. #5

    نقل قول: مشکل چپ به راست برای یک ستون خاص

    دوست عزيز منظورم چپ چين يا راست چين كردن نيست منظورم جهت نوشتن يا نمايش اونه مثل تكست باكس و غيره در ضمن من اين موضوع رو خيلي سرچ كردم ظاهرا اكثرا سوال داشتن و جواب اشتباهي شمار ا گرفتن
    البته دوست عزيز حامد به نكته اي اشاره كردن اگه ميتوني بيشتر توضيح بده

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •