نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: مشکل در شروع کار با MVC

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Golsha
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    قم
    پست
    224

    مشکل در شروع کار با MVC

    سلام خدمت دوستان ، من تازه کار MVC رو شروع کردم ، ولی متاسفانه تو همین اول کار به یه مشکل خوردم که نمیدونم چطور حلش کنم .

    من تو فایل htaccess این کد رو مینویسم :

    RewriteEngine on

    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-l

    RewriteRule ^(.+)$ index.php?url=$1 [QSA,L]

    بعد تو فایل index.php اصلی پروژه ، مینویسم :



    <?PHP $url=$_GET['url'];
    $url = explode('/',$url);

    print_r($url);
    ?>


    حالا وقتی پروژه رو ران میکنم دوتا مشکل دارم : 1- اینکه وقتی پروژه ران بشه به جای اینکه آدرس صفحه localhost/www/mvc/index باشه ( مثل مجموعه آموزشی ) اینطوریه : localhost/www/mvc/index.php
    2- پروژه که ران میشه اول کار ارور میده Notice: Undefined index: url in C:\Wamp\www\MVC\index.php on line 3 ولی وقتی در همین حالت index.php آخر آدرس رو پاک میکنم و چیز دیگه ای مینویسم مثل بلبل کار میکنه . راستی وقتی تو همین حالت index.php رو از آخر آدرس پاک میکنم و یه بار خودم index.php یا index رو مینویسم و enter رو میزنم آرایه رو در حالیکه خالیه چاپ میکنه ، درواقع به جای اینکه خونه اول آرایه index.php باشه ، خالیه ، درحالی که اگه چیز دیگه ای به جز index یا index.php رو مینویسم همونو به عنوان خونه اول آرایه چاپ میکنه !!!!!!!!!!

  2. #2

    نقل قول: مشکل در شروع کار با MVC

    بجای +. از *. توی فایل htaccess. استفاده کنید ببینید درست میشه؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Golsha
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    قم
    پست
    224

    نقل قول: مشکل در شروع کار با MVC

    سلام استاد جان ، شرمنده دیر جواب میدم ، سرعت اینترنت دانشگاه داغونه نتونستم جواب بدم . دفعه اول که ازتون پرسیدم این جواب رو دادید منم انجام دادم ولی بازم درست نشد ....

    از استاد جنتی پرسیدم ایشون گفتن اینجا تاپیک بذارم و توش سوالم رو مطرح کنم بلکه کس دیگه ای هم این مشکل رو داشته باشه و با جواب ایشون مشکل اون هم برطرف شه ..

    ولی واقعا واسه من جای تعجب داره اینکه واسه همه درست کار میکنه ولی واسه من به مشکل بر میخوره ، اگه فقط بحث IDE بود عوضش میکردم ، ولی هم از netBeans و هم dreamweaver هر دو تو این قضیه مشکل داشتن ..

    در هر صورت خواهشا کمکم کنید تا درستش کنم . بلکه بتونم به ادامه آموزش برسم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار cpuram
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    آمل
    پست
    671

    نقل قول: مشکل در شروع کار با MVC

    کلاس index رو میشه کدش رو بزارید ببینم چی نوشتین؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Golsha
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    قم
    پست
    224

    نقل قول: مشکل در شروع کار با MVC

    کلاسی به اسم کلاس index وجود نداره عزیزم ، اولین پست رو بخون ، اون کد دوم که گداشتم واسه فایل index.php ـه هنوز به کلاس نویسی نرسیده .

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار cpuram
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    آمل
    پست
    671

    نقل قول: مشکل در شروع کار با MVC

    شما از wamp استفاده میکنید؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Golsha
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    قم
    پست
    224

    نقل قول: مشکل در شروع کار با MVC

    بله همینطوره

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار cpuram
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    آمل
    پست
    671

    نقل قول: مشکل در شروع کار با MVC

    نقل قول نوشته شده توسط Golsha مشاهده تاپیک
    بله همینطوره
    mode rewrite به صورت پیش فرض فعال نیست توی آموزش آقای جنتی اوایل قسمت سوم توضیح دادن.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار sadegh1362
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    40
    پست
    188

    نقل قول: مشکل در شروع کار با MVC

    سلام این موضوع در تاپیک پکیج آموزش تصویری MVC پاسخ داده شد. --> لینک

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در شروع کار با ++visual c
    نوشته شده توسط aliak-azad در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 23 شهریور 1392, 12:22 عصر
  2. مشکل در شروع کار با DataBase
    نوشته شده توسط aliblue در بخش C#‎‎
    پاسخ: 14
    آخرین پست: یک شنبه 01 آبان 1390, 15:11 عصر
  3. شروع کار با MVC و ابهامات
    نوشته شده توسط L u k e در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 15
    آخرین پست: چهارشنبه 04 خرداد 1390, 15:44 عصر
  4. مبتدی: مشکل در شروع کار با mfc
    نوشته شده توسط msahrayi در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 01 آبان 1389, 17:45 عصر
  5. سوال در مورد شروع کار با MVC
    نوشته شده توسط S.Malekzadeh در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 31 مرداد 1388, 21:28 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •