نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل در کار با آرایه ها و اعداد صحیح

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار sina4everafter
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    TEH
    پست
    123

    Question مشکل در کار با آرایه ها و اعداد صحیح

    سلام دوستان.من یه سوالی دارم که نمی دونم چه طور باید حلش کنم.
    من می خوام یه برنامه ای بنویسم که یه عددی و از ورودی دریافت کنه، بعد تعداد رقم های اون عدد و با استفاده از فرمول های ریاضی حساب کنه، و بعد در آخر مقایسه کنه که آیا این عدد معکوس پذیر هست یا نه؟
    من برنامه رو نوشتم فقط برای بخش آخر این کار و انجام میدم.
    عددی و که از کاربر می گیرم ( که از نوع int ) است و اول به نوع String تبدیل میکنم و بعد به char.
    char[] charArray1= stringObject1.toCharArray();

    ولی وقتی که مثلا charArray1[0] و می خوام خروجی بگیرم اصلا هیچی نشون نمیده.
    ولی اگه اینطوری تعریف کنم:
    char[] charArray = new char['2', '3','5'] خروجی و درست نشون میده.میشه راهنمایی کنید که مشکل از کجاست؟ممنون.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار cups_of_java
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    40
    پست
    1,544

    نقل قول: مشکل در کار با آرایه ها و اعداد صحیح

    کدت رو بزار ببینیم مشکلش کجاشه وگرنه خب شما باید بتونی با toCharArray به رشته از اعداد رو به آرایه تبدیل کنی....

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sina4everafter
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    TEH
    پست
    123

    نقل قول: مشکل در کار با آرایه ها و اعداد صحیح

    دوست عزیز ممنون.مشکلم حل شد.

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در کار کردن با اعداد 150 رقمی
    نوشته شده توسط jalal.H در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 14 خرداد 1390, 23:49 عصر
  2. سوال: مشکل در کار با اندیس آرایه
    نوشته شده توسط armin0282 در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 12
    آخرین پست: جمعه 30 اردیبهشت 1390, 04:25 صبح
  3. مشکل در کار با کنترل ها به صورت آرایه
    نوشته شده توسط bagher3466 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 11 آبان 1386, 21:03 عصر
  4. مشکل در کار با کنترل ها به صورت آرایه
    نوشته شده توسط Leon_pro در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 04 شهریور 1385, 09:51 صبح
  5. مشکل در کار با آرایه ای از یک کلاس
    نوشته شده توسط Amir Oveisi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 20 فروردین 1385, 10:26 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •