نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: آیا محتوای اکتیویتی ورژن جدید تغییر کرده است؟

  1. #1

    آیا محتوای اکتیویتی ورژن جدید تغییر کرده است؟

    .

    دوستان!

    در اس‌دی‌کی ورژن نوزده، وقتی پروژه جدیدی ایجاد می‌کنم، یک فرگمنت اضافه می‌کند.

    مقدار کدهای پیش‌گزیده اکتیویتی بسیار زیاد است.

    آیا این طبیعی است؟ یا من کارم در جایی اشکال دارد.

    این هم کدهای اولیه بلافاصله بعد از ایجاد کردن:


    package pete.android.study;


    import android.support.v7.app.ActionBarActivity;
    import android.support.v7.app.ActionBar;
    import android.support.v4.app.Fragment;
    import android.os.Bundle;
    import android.view.LayoutInflater;
    import android.view.Menu;
    import android.view.MenuItem;
    import android.view.View;
    import android.view.ViewGroup;
    import android.os.Build;


    public class MainActivity extends ActionBarActivity {


    @Override
    protected void onCreate(Bundle savedInstanceState) {
    super.onCreate(savedInstanceState);
    setContentView(R.layout.activity_main);


    if (savedInstanceState == null) {
    getSupportFragmentManager().beginTransaction()
    .add(R.id.container, new PlaceholderFragment()).commit();
    }
    }


    @Override
    public boolean onCreateOptionsMenu(Menu menu) {


    // Inflate the menu; this adds items to the action bar if it is present.
    getMenuInflater().inflate(R.menu.main, menu);
    return true;
    }


    @Override
    public boolean onOptionsItemSelected(MenuItem item) {
    // Handle action bar item clicks here. The action bar will
    // automatically handle clicks on the Home/Up button, so long
    // as you specify a parent activity in AndroidManifest.xml.
    int id = item.getItemId();
    if (id == R.id.action_settings) {
    return true;
    }
    return super.onOptionsItemSelected(item);
    }


    /**
    * A placeholder fragment containing a simple view.
    */
    public static class PlaceholderFragment extends Fragment {


    public PlaceholderFragment() {
    }


    @Override
    public View onCreateView(LayoutInflater inflater, ViewGroup container,
    Bundle savedInstanceState) {
    View rootView = inflater.inflate(R.layout.fragment_main, container,
    false);
    return rootView;
    }
    }


    }




    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار slr560
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    868

    نقل قول: آیا محتوای اکتیویتی ورژن جدید تغییر کرده است؟

    سوال منم هست

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Nevercom
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    بستک
    سن
    35
    پست
    1,118

    نقل قول: آیا محتوای اکتیویتی ورژن جدید تغییر کرده است؟

    این یه قالبی هست که بصورت پیشفرض در اختیارتون گذاشته میشه، شما می تونی کدهای اضافی رو حذف کنی و به روش قبلی اکنیویتی رو بسازی

تاپیک های مشابه

  1. آیا کاربر ، رکورد را ویرایش کرده است؟
    نوشته شده توسط مهدی د در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 25 دی 1391, 16:25 عصر
  2. سوال: آیا مدرک MCTُُS با آمدن ورژن جدید .Net جدید فاقد اعتباره ؟؟؟ُ
    نوشته شده توسط migrant در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 03 مهر 1387, 22:14 عصر
  3. آیا رکوردهای جدول تغییر کرده ؟
    نوشته شده توسط afshinaghasi در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 25 دی 1386, 03:56 صبح
  4. آیا توی دلفی ورژن جدید میشه C++‎ هم نوشت؟
    نوشته شده توسط 123456za در بخش محیط توسعه (IDE) دلفی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 23 اردیبهشت 1386, 19:42 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •