نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: نحوه ايجا مدل؟

  1. #1

    Thumbs up نحوه ايجا مدل؟

    سلام دوستان ميشه يه نفر نحوه ايجاد مدل در لاراول رو با يه مثال اگه ميتونه توضيح بده من يه كم تو استفاده از مدل ها گيج شدم نميدونم دقيقا بايد چيكار كنم
    مثلا يه مدل ايجاد بشه كه توش ركورد هاي يه جدول رو برگردونه و اين ركوردها داخل يه view نمايش داده بشه
    ممنون از همه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار 2undercover
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    1,471

    نقل قول: نحوه ايجا مدل؟

    اینجا توی مستندات سایت لاراول توضیح داده:

    Eloquent ORM

    که یک نمونه بسیار ساده این شکلی میشه:

    class User extends Eloquent {
    protected $table = 'users';
    }


    شما این کد ها رو توی پوشه ی models، توی فایل User.php ذخیره کنید.

    بعد هر جای برنامه می تونید، به این شکل به تمامی رکورد های موجود توی اون جدول که براش مدل ساختید دست پیدا کنید:

    $users = User:all();

  3. #3

    نقل قول: نحوه ايجا مدل؟

    خيلي ممنون علي جان

  4. #4

    نقل قول: نحوه ايجا مدل؟

    حالا اگه بيخوايم يه فيلد خاص از يه جدول رو واكشي كنيم چطوري بايد بنويسيم؟؟

  5. #5

    نقل قول: نحوه ايجا مدل؟

    این لینک ها رو ببینید:

    http://laravel.com/docs/queries

    http://laravel.com/docs/eloquent

    مستندات خود لاراول رو مطالعه کنید بهتر به نتیجه میرسید

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار engmmrj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,146

    نقل قول: نحوه ايجا مدل؟

    لاراول مگه code generatorنداره ؟

  7. #7

    نقل قول: نحوه ايجا مدل؟

    داره.میتونین با دستور آرتیسان درست کنید. مستندات را مطالعه کنید کامل نوشته

تاپیک های مشابه

  1. نحوه راه اندازی سایت داخلی
    نوشته شده توسط ehsan_ets در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 25 خرداد 1390, 22:35 عصر
  2. نحوه برقرای ارتباط با autocad 14
    نوشته شده توسط morteza_dehghan در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 13
    آخرین پست: چهارشنبه 04 مهر 1386, 09:25 صبح
  3. نحوه ارتباط ویژوال بیسیک با اسکیو ال
    نوشته شده توسط amirkian در بخش مسائل مرتبط با نصب و راه اندازی
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 07 شهریور 1382, 02:16 صبح
  4. نحوه بار گذاری DBChart در سیستمهای مقصد
    نوشته شده توسط Mahdiseif در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 21 خرداد 1382, 00:17 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •