نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: غیر فعال کردن input

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    91

    غیر فعال کردن input

    سلام
    میخوام با انتخاب یک دکمه radio یکی از input هام غیر فعال بشه چه کدی باید بنویسم؟؟

    مثلا یک سایت فروش بلیط هواپیماست و میخوام با انتخاب دکمه رادیویی "پرواز یک مسیره" , input مربوط به تاریخ برگشت غیر فعال بشه.

    ممنون

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    91

    نقل قول: غیر فعال کردن input

    کسی نیست جواب بده؟؟

  3. #3

    نقل قول: غیر فعال کردن input


    <select name="select13" id="select13" onChange="Toggle(this)">
    <option value="0"><?= $No; ?></option>
    <option value="1"><?= $OK; ?></option>
    </select>

    <script>
    $(document).ready(function () {
    $("#select13").change(function () {
    var select = $("#select13 option:selected").val();
    if (select == 1) {
    $("#textfield9").removeAttr('disabled');
    } else {
    $("#textfield9").attr('disabled', 'true');
    }
    });
    });
    </script>





  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    91

    نقل قول: غیر فعال کردن input

    ببخشید توی سایتم من به دکمه های رادیویی و input ها استایل دادم که ار فایل جاوا استایل رو میخونه. و کد بالا کار نکرد .
    این ادرس سایتمه... از چه راهی میتونم با انتخاب گزینه "پرواز یک مسیره" تاریخ برگشت رو غیر فعال کنم؟؟
    http://parvaz.dayanweb.ir/

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    91

    نقل قول: غیر فعال کردن input

    ممنون دوست عزیز .. حل شد.

تاپیک های مشابه

  1. غیر فعال کردن History در Input Text
    نوشته شده توسط twelve در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 01 خرداد 1387, 21:58 عصر
  2. غیر فعال کردن کلید Start!!
    نوشته شده توسط HoneySaberi در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 08 اسفند 1382, 13:52 عصر
  3. غیر فعال کردن ستون datagrid
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 13 دی 1382, 20:54 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •