نمایش نتایج 1 تا 18 از 18

نام تاپیک: دو div تو در تو

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار teymoorei
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی - کاشمر
    پست
    719

    دو div تو در تو

    سلام
    دوستان چطور میتونم طرح زیر رو با تگ های div ایجاد کنم ؟
    Untitled.png

  2. #2

    Cool نقل قول: دو div تو در تو


    <!doctype html>
    <html>
    <head>
    <meta charset="utf-8">
    <title>Test</title>

    <style>

    .F{
    width:400px;
    height:400px;
    border:1px solid #000;
    margin:0px auto}


    .L{
    width:500px;
    height:50px;
    border:1px solid #000;
    margin:30px -50px 0px 0px}


    </style>


    </head>


    <body dir="rtl">

    <div class="F">

    <div class="L"></div>
    </div>

    </body>
    </html>






    برای دیو داخلی از position:absolute هم می تونی استفاده کنی!

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار teymoorei
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی - کاشمر
    پست
    719

    نقل قول: دو div تو در تو

    سلام

    ممنونم از توجه تون

    یه سوال دارم فقط

    من کد زیر رو میدونم چیکار میکنه ، اما مفهومی متوجه نمیشم ، اگه میشه یه توضیح بدید :

    margin:0px auto

  4. #4

    نقل قول: دو div تو در تو

    نقل قول نوشته شده توسط teymoorei مشاهده تاپیک
    سلام

    ممنونم از توجه تون

    یه سوال دارم فقط

    من کد زیر رو میدونم چیکار میکنه ، اما مفهومی متوجه نمیشم ، اگه میشه یه توضیح بدید :

    margin:0px auto
    نگاه کنید دوست عزیز شما برای فاصله دادن به یک دیو با position:relative یا static به صورت پیشفرض از margn استفاده می کنیم که چهار نوع داره :

    margin-top فاصله از بالا
    margin-left فاصله از چپ و ...

    یعنی یک دیو چه تو در تو و چه بیرون از یک دیو فاصله دیو دومی رو از دیو اولی مشخص می کنه.
    گاهی اوقات در CSS همه تگ های بالایی رو با هم مخلوط می کنیم و این طوری margin: فاصله از بالا - فاصله از راست- فاصله از پایین -فاصله از چپ


    توی همون مثالی که برای شما زدم گفتم به دیو اولی margin: 0px auto یعنی از بالا فاصله اش صفر باشه و بطور خودکار از سمت راست که جهت صفحه همون نیز راسته گفتیم بیا وسط وایسا، حالا اگز جهت صفحه چپ بود باید به چپی auto بدیم!

    البته برای position:absolute قضیه فرق داره!

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    سرزمین پارس
    پست
    153

    نقل قول: دو div تو در تو

    نکته ای که در مورد margin و padding لازم میدونم بگم
    تا اونجایی که دوستمون جز به جز مقادیر رو گفتن کا از بالا و چپ و .... درست بود اما
    وقتی شما دو مقدار میدید مثل کد زیر
    margin:0 auto

    مرورگر به این صورت مقادیر رو ست میکنه که مقدار اول رو برای بالا و پایین قرار میده و مقدار دوم رو برای چپ و راست
    این که گفتید اگه چپی بود باید به چپی بدیم اشتباهه برای مثالتون
    مساله بعدی اینکه برای قالب بندی اصلی سایت از position:absolute استفاده نکنید چون باعث میشه سایتتون بهم بریزه

  6. #6

    نقل قول: دو div تو در تو

    با تشکر از دوست عزیز که مشکل منو گفتند همچنین به موضوع خیلی خوبی اشاره کردند که در طراحی و قالب بندی نباید از absolute استفاده کرد به خصوص اگر شما در کار وردپرس هم کار می کنید. چون relative به نسبت اجزای دیگر مکانش عوض می شه ولی absolute ثبت و دقیق در جایی که شما مشخص کنی قرار می گیره که یکی از مشکلاتش قرار گیری پست ها است که با ساتفاده از absolute هر مطلب روی مطلب دیگری قرار می گیره!

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار teymoorei
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی - کاشمر
    پست
    719

    نقل قول: دو div تو در تو

    سلام

    ببخشید میدونم تاپیک قدیمیه اما یه سوال داشتم

    چطور میتونم تگ div رو کامل بچسبونم به لبه بالای مرورگر ؟

    باتشکر

  8. #8

    نقل قول: دو div تو در تو

    سلام
    باید شما از css reset استفاده کنید
    کد زیر رو به ابتدای فایل css تون اضافه کنید:
    *{	text-decoration:none;
    margin: 0 auto;
    padding: 0;
    border: 0;
    outline: 0;
    direction: rtl;
    font-family:"B Yekan";
    }
    طراحی بنرهای تبلیغاتی فلش و گیف حرفه ای
    طراحی حرفه ای انواع وب سایت

    طراحی گرافیک
    www.rahadesigner.ir

  9. #9

    نقل قول: دو div تو در تو

    البته اگر منظورتون رو درست متوجه شده باشم
    طراحی بنرهای تبلیغاتی فلش و گیف حرفه ای
    طراحی حرفه ای انواع وب سایت

    طراحی گرافیک
    www.rahadesigner.ir

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1392
    محل زندگی
    ssh
    پست
    641

    نقل قول: دو div تو در تو

    دیوهای تو در تو دو تا نکته اصلی داره
    دیو پدر position:relative; میگیره
    دیو فرزند position:absolute; بعد با مارجین میتونی جا به جاش کنی


    در مورد سئوال دومت top:0px; باشه دیو به بالا می چسبه اگر میخوایی کلا ثابت بمونه باید display:fixed; باشه

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار teymoorei
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی - کاشمر
    پست
    719

    نقل قول: دو div تو در تو

    سلام

    ممنونم از توجه تون

    اما مشکل حل نشد این کد ها رو قبلا تست کرده بودم

    من میخوام به نوار بالا ی مرور گر بچسبه توی تصویر زیر همه چی معلومه :

    Untitled.png

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1392
    محل زندگی
    ssh
    پست
    641

    نقل قول: دو div تو در تو

    نقل قول نوشته شده توسط teymoorei مشاهده تاپیک
    سلام ممنونم از توجه تون اما مشکل حل نشد این کد ها رو قبلا تست کرده بودم من میخوام به نوار بالا ی مرور گر بچسبه توی تصویر زیر همه چی معلومه : Untitled.png
    کد رو بزار تو http://jsfiddle.net/

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار teymoorei
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی - کاشمر
    پست
    719

    نقل قول: دو div تو در تو

    خوب این سایت چیکار میکنه ؟
    باید من چیکار کنم ؟

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار masoud_pnu
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    286

    نقل قول: دو div تو در تو

    شما باید margin تگ body روهم صفر کنی.
    jsfiddleهم یه سایته که به شما امکان میده کدهاتون رو توش قرار بدید.یه ادیتوره که قابلیت تفسیر کدهارو هم داره.

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار teymoorei
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی - کاشمر
    پست
    719

    نقل قول: دو div تو در تو

    من margin رو هم 0 کردم ولی فایده ای نداشته .

    لطفا یه راهنمایی اساسی بفرمایید .

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار masoud_pnu
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    286

    نقل قول: دو div تو در تو

    الان برگردم منزل براتون انجامش میدم.روچشمام.

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار masoud_pnu
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    286

    نقل قول: دو div تو در تو

    سلام.ببین این واسه فول اسکرین هستش.خواستی تا واسه مینیمایز شده رو هم ردیف کنیم.
    http://jsfiddle.net/XhLeX/

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار teymoorei
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی - کاشمر
    پست
    719

    نقل قول: دو div تو در تو

    ممنون درست شد

تاپیک های مشابه

  1. سوال در مورد div
    نوشته شده توسط angel_boy013 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 18 مهر 1385, 13:18 عصر
  2. Refresh کردن یک تگ Div
    نوشته شده توسط nazaninam در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 11 خرداد 1385, 16:53 عصر
  3. لود کردن یک فایل وب درون یک div یا span
    نوشته شده توسط Mehdi0016 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 17 فروردین 1385, 07:50 صبح
  4. ایونت onmouseout برای div
    نوشته شده توسط hassan_RK در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 17 شهریور 1384, 17:49 عصر
  5. گذاشتن Scroll برای DIV
    نوشته شده توسط Aghrab در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 18 مرداد 1384, 02:02 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •