نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: آپدیت محتویات یک div با ajax ???????

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    307

    آپدیت محتویات یک div با ajax ???????

    سلاممن محتویات یک div رو تغییر میدم با کد زیر :$("#result_show").html(data.result_show); این تغییرات رو توی صفحه اچ تی ام ال میبینم ولی توی سورس کد صفحه که میرم div خالیه و هیچ کدی داخلش نیست و من نیاز دارم که اون کدها داخل کد صفحه باشه چطور میتونم کاری کنم که کد هم جایگزین بشه توی صفحهمیشه راهنمایی کنیدبا تشکر

  2. #2

    نقل قول: آپدیت محتویات یک div با ajax ???????

    وقتی اطلاعات داخل div بعد از ajax توی مرورگر نمایش داده میشه یعنی که div خالی نیست اما مشکل اینجاست که وقتی شما دارید source صفحه رو نیگاه میکنید، در واقع مرورگر داره سورس صفحه وقتی که صفحه توی مرورگر بارگذاری شده رو به شما نشون میده به همین دلیل نمیتونید تغییراتی که بصورت دینامیک ایجاد کردید رو ببینید... میتونید از firebug و ... استفاده کنید.

    توضیح بدید که بعدش میخاید چیکار کنید...

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    307

    نقل قول: آپدیت محتویات یک div با ajax ???????

    نقل قول نوشته شده توسط Javidhb مشاهده تاپیک
    وقتی اطلاعات داخل div بعد از ajax توی مرورگر نمایش داده میشه یعنی که div خالی نیست اما مشکل اینجاست که وقتی شما دارید source صفحه رو نیگاه میکنید، در واقع مرورگر داره سورس صفحه وقتی که صفحه توی مرورگر بارگذاری شده رو به شما نشون میده به همین دلیل نمیتونید تغییراتی که بصورت دینامیک ایجاد کردید رو ببینید... میتونید از firebug و ... استفاده کنید.

    توضیح بدید که بعدش میخاید چیکار کنید...
    ممنون که جواب دادید

    من بعدش میخوام مقادیر تکست باکسهایی که داخل این DIV هست رو بفرستم سمت سرور
    حالا مشکل اینجاست که سرور این تکست باکسها رو نمیشناسه چون توی سورس صفحه نیست

  4. #4

    نقل قول: آپدیت محتویات یک div با ajax ???????

    شما باید مقدار این تکست باکسها رو با جاوااسکریپت بگیرید و واسه سرور بفرستید..
    برای اینکار هم باید از ()on استفاده کنید.
    اینجوری به تکست باکسهایی که بصورت دینامیک ساختید میتونید دسترسی داشته باشید و مقدارها رو ازشون استخراج کنید.

    $( ".NewTextbox" ).on( "click", function() {
    alert( $( this ).text() );
    });

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    307

    نقل قول: آپدیت محتویات یک div با ajax ???????

    نقل قول نوشته شده توسط Javidhb مشاهده تاپیک
    شما باید مقدار این تکست باکسها رو با جاوااسکریپت بگیرید و واسه سرور بفرستید..
    برای اینکار هم باید از ()on استفاده کنید.
    اینجوری به تکست باکسهایی که بصورت دینامیک ساختید میتونید دسترسی داشته باشید و مقدارها رو ازشون استخراج کنید.

    $( ".NewTextbox" ).on( "click", function() {
    alert( $( this ).text() );
    });
    من تعداد تکست باکسهام متغیره نمیتونم این کار رو انجام بدم خیلیم نمیتونم برنامه رو وابسته به اسکریپت کنم
    ممنون از وقتی که گذاشتید

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار alireza_s_84
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    1,191

    نقل قول: آپدیت محتویات یک div با ajax ???????

    نقل قول نوشته شده توسط malihehshajari مشاهده تاپیک
    من تعداد تکست باکسهام متغیره نمیتونم این کار رو انجام بدم خیلیم نمیتونم برنامه رو وابسته به اسکریپت کنم
    ممنون از وقتی که گذاشتید
    کدی که شما Textbox ها رو به div اضافه میکنید رو بذارین تا بهتون بگم چطور مقدار اونها رو توی کنترلر بخونید.

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    307

    نقل قول: آپدیت محتویات یک div با ajax ???????



    {% if result_test %}
    <table border = "1" style = " border-color : navy; background-color:#FFFFFF ;" align = "center" dir = "rtl" width = "800px" >

    <tr align = "center" height = "30px" dir = "rtl" style = "color : red ">

    <td width = "150" dir = "ltr"> شماره پذیرش</td>
    <td width = "150" dir = "ltr"> نام بیمار </td>
    <td width = "150" dir = "ltr"> تاریخ پذیرش </td>
    <td width = "150" dir = "ltr"> تاریخ جوابدهی </td>

    </tr>

    <tr align = "center" height = "30px" dir = "rtl">

    <td width = "150" dir = "ltr"> {{ result_test.0.code_reception }} </td>
    <td width = "150" dir = "ltr"> {{ result_test.0.name_sik }} </td>
    <td width = "150" dir = "ltr"> {{ result_test.0.date_reception }} </td>
    <td width = "150" dir = "ltr"> {{ result_test.0.answering_date }} </td>

    </tr>


    </table>
    <br/><br/>
    <table border = "1" style = " border-color : navy; " align = "center" dir = "rtl" width = "800px">

    <tr align = "center" style = "background-color:navy ; color : #ffa293 " height = "30px">

    <td width = "150"> نام تست </td>
    <td width = "150"> کد تست </td>

    <td width = "150"> نتیجه </td>
    <td width = "70"> رنج نرمال </td>
    <td width = "70"> نتیجه قبلی </td>

    </tr>



    {% for result_test in result_test %}

    <tr align = "center" style = "background-color:#FFFFFF ;">

    <input type = "text" name = "id_reception" value = "{{ result_test.code_reception }}"
    hidden="True"/>
    <input type = "text" name = "test_code_{{result_test.TestCode}}"
    value = "{{ result_test.TestCode }}" hidden="True"/>
    <input type = "text" name = "normalmin_{{result_test.TestCode}}"
    value = "{{ result_test.normal_min }}" hidden="True"/>
    <input type = "text" name = "normalmax_{{result_test.TestCode}}"
    value = "{{ result_test.normal_max }}" hidden="True"/>

    <td width = "150"> {{ result_test.test_name }} </td>
    <td width = "150"> {{ result_test.test_code }} </td>


    <td width = "100">
    <input style="width: 100px;" type = "text" class = "text_rtl"
    name = "result_{{result_test.TestCode}}"

    {% if result_test.result = "No" %}
    value = ""
    {% else %}
    value = "{{ result_test.result }}"
    {% endif %}
    /> </td>
    <td width = "100"> {{ result_test.normal }} </td>
    <td width = "100"> {{ result_test.ans_j }} </td>



    </tr>

    {% endfor %}
    <tr align = "left" style = "background-color:#FFFFFF ;" height = "50px" >

    <td width = "50" colspan = 9>

    <input type = "submit" value ="ذخیره" name = "save" class = "button_test"
    formaction = "/result_reception_save/" />

    </td>

    </tr>








    </table>
    {% endif %}





    ممنون

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار alireza_s_84
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    1,191

    نقل قول: آپدیت محتویات یک div با ajax ???????

    نقل قول نوشته شده توسط malihehshajari مشاهده تاپیک


    {% if result_test %}
    <table border = "1" style = " border-color : navy; background-color:#FFFFFF ;" align = "center" dir = "rtl" width = "800px" >

    <tr align = "center" height = "30px" dir = "rtl" style = "color : red ">

    <td width = "150" dir = "ltr"> شماره پذیرش</td>
    <td width = "150" dir = "ltr"> نام بیمار </td>
    <td width = "150" dir = "ltr"> تاریخ پذیرش </td>
    <td width = "150" dir = "ltr"> تاریخ جوابدهی </td>

    </tr>

    <tr align = "center" height = "30px" dir = "rtl">

    <td width = "150" dir = "ltr"> {{ result_test.0.code_reception }} </td>
    <td width = "150" dir = "ltr"> {{ result_test.0.name_sik }} </td>
    <td width = "150" dir = "ltr"> {{ result_test.0.date_reception }} </td>
    <td width = "150" dir = "ltr"> {{ result_test.0.answering_date }} </td>

    </tr>


    </table>
    <br/><br/>
    <table border = "1" style = " border-color : navy; " align = "center" dir = "rtl" width = "800px">

    <tr align = "center" style = "background-color:navy ; color : #ffa293 " height = "30px">

    <td width = "150"> نام تست </td>
    <td width = "150"> کد تست </td>

    <td width = "150"> نتیجه </td>
    <td width = "70"> رنج نرمال </td>
    <td width = "70"> نتیجه قبلی </td>

    </tr>



    {% for result_test in result_test %}

    <tr align = "center" style = "background-color:#FFFFFF ;">

    <input type = "text" name = "id_reception" value = "{{ result_test.code_reception }}"
    hidden="True"/>
    <input type = "text" name = "test_code_{{result_test.TestCode}}"
    value = "{{ result_test.TestCode }}" hidden="True"/>
    <input type = "text" name = "normalmin_{{result_test.TestCode}}"
    value = "{{ result_test.normal_min }}" hidden="True"/>
    <input type = "text" name = "normalmax_{{result_test.TestCode}}"
    value = "{{ result_test.normal_max }}" hidden="True"/>

    <td width = "150"> {{ result_test.test_name }} </td>
    <td width = "150"> {{ result_test.test_code }} </td>


    <td width = "100">
    <input style="width: 100px;" type = "text" class = "text_rtl"
    name = "result_{{result_test.TestCode}}"

    {% if result_test.result = "No" %}
    value = ""
    {% else %}
    value = "{{ result_test.result }}"
    {% endif %}
    /> </td>
    <td width = "100"> {{ result_test.normal }} </td>
    <td width = "100"> {{ result_test.ans_j }} </td>



    </tr>

    {% endfor %}
    <tr align = "left" style = "background-color:#FFFFFF ;" height = "50px" >

    <td width = "50" colspan = 9>

    <input type = "submit" value ="ذخیره" name = "save" class = "button_test"
    formaction = "/result_reception_save/" />

    </td>

    </tr>








    </table>
    {% endif %}





    ممنون
    کد اکشن رو هم بنویسید

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    307

    نقل قول: آپدیت محتویات یک div با ajax ???????

    من الان که اکشن این دستم نیست ولی یچیزی شبیه به این :



    def search_tahvil_sandogh(request) :

    data = {}
    user = ''
    date = ''

    if 'date' in request.POST :
    date = request.POST['date']

    if 'user' in request.POST :
    user = request.POST['user']

    sandogh = ''

    if user != '' :

    try :
    user1 = User.objects.get(username = user )

    except :

    data['sandogh'] = ''
    data['remain'] = ''
    data['error'] = 'نام کار بری فوق معتبر نمی باشد'
    json1 = simplejson.dumps(data)
    return HttpResponse(json1, mimetype='application/json')

    sandogh = tahvil_sandogh.objects.filter(user = user1 )


    if date != '' :

    if sandogh != '' :

    sandogh = sandogh.filter( date = date )

    else :

    sandogh = tahvil_sandogh.objects.filter(date = date )


    print sandogh
    if sandogh != '' and len(sandogh) > 0 :

    data['error'] = ''
    data['search'] = render_to_string('tahvil_sandogh_search.html', {"tahvil" : sandogh }, context_instance=RequestContext(request))
    json1 = simplejson.dumps(data)
    return HttpResponse(json1, mimetype='application/json')

    else :

    data['error'] = 'موردی یافت نشد'
    data['search'] = ''
    json1 = simplejson.dumps(data)
    return HttpResponse(json1, mimetype='application/json')




    اسکریپتش هم میشه :



    $('#search_kol').click(function(e){

    e.preventDefault();

    $.ajax({
    type: "POST",
    url: "/search_tahvil_sandogh/", //**Your full URL goes here**
    data: $('#Form_tahvil_sandogh').serialize(),
    dataType: 'json',
    success: function(data, textStatus, jqXHR){
    $("#m450").html(data.search);
    $("#error").html(data.error);


    },
    error: function(jqXHR, textStatus, errorThrown){
    alert(errorThrown);
    }
    });
    });



تاپیک های مشابه

  1. مشکل در پرینت گرفتن از محتویات تگ div
    نوشته شده توسط morteza_mokhtari در بخش jQuery
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 27 بهمن 1391, 15:13 عصر
  2. مشکل header و div در ajax
    نوشته شده توسط ahmadreza517 در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 24 شهریور 1391, 21:50 عصر
  3. آموزش: رفرش کردن DIV توسط Ajax
    نوشته شده توسط djsaeedkhan در بخش PHP
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 02 اردیبهشت 1391, 07:31 صبح
  4. پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 24 خرداد 1390, 21:25 عصر
  5. سوال: [Regex] دریافت محتویات یک div
    نوشته شده توسط امیـرحسین در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 18 فروردین 1388, 14:19 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •