نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: بچه ها تورو خدا کمک کنید این خطا رو رفع کنم

  1. #1

    بچه ها تورو خدا کمک کنید این خطا رو رفع کنم

    کسی می دونه این خطا برا چیه و چطور میشه رفعش کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
    Unable to cast object of type 'ProjectApplication.Tbl_Etelaat_Kharid' to type 'System.Data.DataRow'.

    اینا کداییه که نوشتم :
    IEnumerable

    <DataRow> q =(IEnumerable<DataRow>) (fromDataRow p in db.Tbl_Etelaat_Kharids.AsEnumerable()


    select p);


    DataSet ds = newDataSet();


    DataTable dt = newDataTable();

    q.CopyToDataTable<
    DataRow>(dt,LoadOption.OverwriteChanges);

    ds.DataSetName =
    "Connection";

    dt.TableName =
    "EtelaatKharid";

    ds.Tables.Add(dt);

    stiReport1.Dictionary.DataStore.Clear();

    stiReport1.RegData(
    "Connection",ds);

    stiReport1.Dictionary.Synchronize();

    stiReport1.Render();

    stiReport1.Show();

    stiViewerControl1.Report = stiReport1;


    رو این خط خطا میده

    q.CopyToDataTable<DataRow>(dt,LoadOption.OverwriteChanges);

  2. #2

    نقل قول: بچه ها تورو خدا کمک کنید این خطا رو رفع کنم

    برای اینکار میتونی به روش زیر کد بزنی من ازش جواب گرفت

    protected void Page_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    List<string> items = new List<string>();
    DataTable dt1 = new DataTable();
    DataSet ds=new DataSet();
    dt1 = GetTable();
    //اطلاعات رو توسط تابع استخراج کن و تو فیلد بریز مثل زیر
    items = GetInfo();
    foreach (var item in items)
    {
    dt1.Rows.Add("value1", "value1", "value1");
    }
    ds.Tables.Add(dt1);
    stiReport1.Dictionary.DataStore.Clear();
    /// بقیش رو هم مثل کد خودت بنویس
    }


    private DataTable GetTable()
    {
    DataTable returnTable = new DataTable();
    returnTable.Columns.Add("field1");
    returnTable.Columns.Add("field2");
    returnTable.Columns.Add("field3");
    returnTable.TableName = "EtelaatKharid";
    return returnTable;
    }
    }


    حواست باشه اسم فیلدهای table دقیقا باید با فیلد های Data Source گزارشت یکی باشه در ضمن اسم Table Name باید دقیقا با اسم Data Source یکی باشه

تاپیک های مشابه

  1. دوستان کمک کنید این خطا رو رفع کنیم
    نوشته شده توسط omid_student در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 05 فروردین 1393, 19:23 عصر
  2. مبتدی: جواب این سوال چی میشه تورو خدا کمک کنید
    نوشته شده توسط achil1 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 05 آبان 1391, 15:43 عصر
  3. سوال: کـــــمک !!! dataGrid تو یه کامپیوتر دیگه نشون داده نمیشه!!! تورو خدا کمک کنید×
    نوشته شده توسط imanx7 در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 26 تیر 1391, 14:05 عصر
  4. پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 21 بهمن 1390, 20:06 عصر
  5. باز کردن فایلی که اسم فارسی دارد (تورو خدا کمک کنید.!)
    نوشته شده توسط robochoo در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 18 اسفند 1384, 23:43 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •