نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل در Loop در vb2010

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    United States of America
    پست
    37

    Question مشکل در Loop در vb2010

    درود
    یه مشکل دارم توی ویژوال بیسیک 2010
    میخوام وقتی کاربر یه اسم رو توی textbox1 وارد میکنه از اون اسم و چند مورد دیگه پرینت بگیره.

    کد زیر رو نوشتم, وقتی دکمه ‍‍‍‍‍پرینت رو میزنم بار اول درست کارمیکنه ولی واسه دفعه دوم این ارور رو میده:
    "make sure you have not released a resource before attempting to use it"


    Private Sub PrintDocument1_PrintPage(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.Drawing.Printing.PrintPageEventArgs) Handles PrintDocument1.PrintPage
    Dim PrintFont As New Font("Arial", 18)
    Dim LineHeightSingle As Single = PrintFont.GetHeight + 2
    Dim HorPrintLocationSingle As Single = e.MarginBounds.Left
    Dim VerPrintLocationSingle As Single = e.MarginBounds.Top
    Dim S1, S2, S3 As String
    Dim us As Integer
    Dim es2 As String

    e.Graphics.DrawString("Title", New Font("Arial", 24), Brushes.Red, 300, 50)

    Try
    S2 = RadioButton1.Text
    S3 = ""
    If RadioButton1.Checked Then
    S2 = RadioButton1.Text
    ElseIf RadioButton2.Checked Then
    S2 = RadioButton2.Text
    ElseIf RadioButton3.Checked Then
    S2 = RadioButton3.Text
    ElseIf RadioButton4.Checked Then
    S2 = RadioButton4.Text
    End If

    us = Integer.Parse(TextBox2.Text)


    S1 = "Name: " & TextBox1.Text & Environment.NewLine & "Units Completed: " & us.ToString("n0") & Environment.NewLine & ListBox1.Text & Environment.NewLine & ComboBox1.Text & Environment.NewLine & S2 & Environment.NewLine & S3
    e.Graphics.DrawString(S1, PrintFont, Brushes.Black, HorPrintLocationSingle, VerPrintLocationSingle)
    VerPrintLocationSingle += LineHeightSingle
    Catch
    es2 = "Enter a number as unit."
    MessageBox.Show(es2, "Error in units", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Error)
    End Try


    توی دکمه پرینت هم اینو نوشتم:
    PrintPreviewDialog1.Document = PrintDocument1
    PrintPreviewDialog1.Show()


    خودم حدس میزنم باید یه چیزی رو توی loop بزارم که هر دفعه که دکمه پرینت زده میشه و PrintDialog میاد اسم و مشخصات رو نشون بده.

  2. #2

    نقل قول: مشکل در Loop در vb2010

    سلام.
    فکر میکنم برای حل مشکل باید خط آخر رو به صورت زیر بنویسی:
    PrintPreviewDialog1.ShowDialog()


    دلیلش رو نمیدونم چرا وقتی از PrintPreviewDialog1.Show() استفاده میشه بعد از اینکه پنجره بسته شد dispose میشه و دیگه قابل استفاده نیست. ولی با PrintPreviewDialog1.ShowDialog این اتفاق نمی افته
    از دوستان کسی میدونه دلیلش چیه؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در استفاده از حلقه LOOP
    نوشته شده توسط parsuser در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 14 دی 1390, 01:30 صبح
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 13 مرداد 1390, 22:31 عصر
  3. مشکل در دسترسی به Interbase
    نوشته شده توسط Mahdiseif در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 26 فروردین 1382, 00:03 صبح
  4. مشکل ارسال ایمیل در سایت
    نوشته شده توسط mahmoodreza در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 16 فروردین 1382, 14:24 عصر
  5. مشکل در نمایش Time
    نوشته شده توسط (امید) در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 24 اسفند 1381, 10:23 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •