نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: عدم نمایش منو در برخی موبایل‌ها

  1. #1

    Question عدم نمایش منو در برخی موبایل‌ها

    سلام،
    من یک برنامه نوشتم و برنامه من یک منو با 5 آیتم داره.
    برنامه به خوبی در AVD کار میکنه.
    توی گوشی خودم هم که Huawei هست منو به خوبی نمایش داده میشه.
    ولی وقتی برنامه رو به بازار ارسال کردم گفتند که برنامه توی Nexus 5 اجرا نشده. یعنی اجرا شده ولی هیچ منویی نشون داده نشده.
    من برای نمایش منو یک فایل XML دارم.
    بعد توی برنامه با استفاده از این کد منو رو میسازم:
    public boolean onCreateOptionsMenu(Menu menu)

    {
    MenuInflater menuInflater = getMenuInflater();
    menuInflater.inflate(R.menu.main_menu, menu);
    return true;
    }



    مشکل برنامه من چیه که منو در بعضی از مدل های گوشی نشون داده نمیشه؟
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Nevercom
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    بستک
    سن
    35
    پست
    1,118

    نقل قول: عدم نمایش منو در برخی موبایل‌ها

    پاسخ سوالتون رو ندارم، اما بعنوان یک سرنخ، چون میشه برای نسخه های مختلف اندروید و همچنین سایزهای مختلف صفحه نمایش (درواقع DPI های متفاوت)، منابع جداگانه ای درنظر گرفت، چک کنید که پوشه هایی مثل values-xdpi یا values-17 دارید یا نه، و اگر موجوده فایل menu.xml حاوی آیتم های موردنظرتون باشه

  3. #3

    نقل قول: عدم نمایش منو در برخی موبایل‌ها

    اطلاعات کافی برای جواب دادن نیست
    ولی
    اگر صفحه Full Screen باشه ، ممکنه اینجوری بشه

    شاید دلایل دیگر ، نمیدونم :)

  4. #4

    نقل قول: عدم نمایش منو در برخی موبایل‌ها

    نقل قول نوشته شده توسط leon7394 مشاهده تاپیک
    اطلاعات کافی برای جواب دادن نیست
    ولی
    اگر صفحه Full Screen باشه ، ممکنه اینجوری بشه

    شاید دلایل دیگر ، نمیدونم :)
    بله صفحه Full Screen هست ولی چه ربطی به منو داره؟ من منو هام رو توی اکشن بار نمایش نمیدم... لطفا در این مورد راهنمایی کنید.

  5. #5

    نقل قول: عدم نمایش منو در برخی موبایل‌ها

    نقل قول نوشته شده توسط Nevercom مشاهده تاپیک
    پاسخ سوالتون رو ندارم، اما بعنوان یک سرنخ، چون میشه برای نسخه های مختلف اندروید و همچنین سایزهای مختلف صفحه نمایش (درواقع DPI های متفاوت)، منابع جداگانه ای درنظر گرفت، چک کنید که پوشه هایی مثل values-xdpi یا values-17 دارید یا نه، و اگر موجوده فایل menu.xml حاوی آیتم های موردنظرتون باشه
    منوی من ساده هست و فقط محتوای متنی داره، با این شرایط باز هم لازمه که فایل های XML منوم برای نسخه‌های مختلف جدا باشه؟

  6. #6

    نقل قول: عدم نمایش منو در برخی موبایل‌ها

    نقل قول نوشته شده توسط Slytherin مشاهده تاپیک
    بله صفحه Full Screen هست ولی چه ربطی به منو داره؟ من منو هام رو توی اکشن بار نمایش نمیدم... لطفا در این مورد راهنمایی کنید.
    کلا گفتم
    چون درست متوجه نشدم منظور شما رو
    یه اسکرین شات از برنامه بگیرید و بذارید اینجا روی اون توضیح بدید

    اما چیزی که به نظرم رسید و چند وقت پیش باهاش برخورد کرده بودم ، این بوده که منوهایی که اینجوری تعریف میکنم ، وقتی صفحه FullScreen میشه ، دیگه توی گوشی هایی که مثل شبیه ساز اکلیپس ، دکمه ی فیزیکی برای منو ندارند ، کار نمیکنه

  7. #7
    مدیر بخش آواتار rubiks.kde
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,537

    نقل قول: عدم نمایش منو در برخی موبایل‌ها

    نقل قول نوشته شده توسط Slytherin مشاهده تاپیک
    سلام،
    من یک برنامه نوشتم و برنامه من یک منو با 5 آیتم داره.
    برنامه به خوبی در AVD کار میکنه.
    توی گوشی خودم هم که Huawei هست منو به خوبی نمایش داده میشه.
    ولی وقتی برنامه رو به بازار ارسال کردم گفتند که برنامه توی Nexus 5 اجرا نشده. یعنی اجرا شده ولی هیچ منویی نشون داده نشده.
    من برای نمایش منو یک فایل XML دارم.
    بعد توی برنامه با استفاده از این کد منو رو میسازم:
    public boolean onCreateOptionsMenu(Menu menu)

    {
    MenuInflater menuInflater = getMenuInflater();
    menuInflater.inflate(R.menu.main_menu, menu);
    return true;
    }



    مشکل برنامه من چیه که منو در بعضی از مدل های گوشی نشون داده نمیشه؟
    با تشکر


    مشکل کد منو نیست.
    مشکل target ایی هست که شما از منیفست دادید.
    target رو روی چند گذاشتید؟ کد xml خود آیتم های منو رو بزارید ببینیم اکشن های اون رو چی تعریف کردید؟

    برای امتحان هم android:targetSdkVersion رو از منیفست پاک کنید اون وقت باید نمایش داده بشه(دلیل هم اینه که شما احتمالا از تم هایی مثل @android:style/Theme.Black.NoTitleBar در مانیفست استفاده کردید و اگه target بالا باشه منو میره توی اکشن بار ولی چون اکشن بار دیده نمیشه در نتیجه هیچ منویی هم دیده نمیشه.)
    آخرین ویرایش به وسیله rubiks.kde : چهارشنبه 03 اردیبهشت 1393 در 18:32 عصر
    YES I AM Qt


    Code Less
    Create More
    Deploy Everywhere

  8. #8

    نقل قول: عدم نمایش منو در برخی موبایل‌ها

    نقل قول نوشته شده توسط rubiks.kde مشاهده تاپیک


    مشکل کد منو نیست.
    مشکل target ایی هست که شما از منیفست دادید.
    target رو روی چند گذاشتید؟ کد xml خود آیتم های منو رو بزارید ببینیم اکشن های اون رو چی تعریف کردید؟

    برای امتحان هم android:targetSdkVersion رو از منیفست پاک کنید اون وقت باید نمایش داده بشه(دلیل هم اینه که شما احتمالا از تم هایی مثل @android:style/Theme.Black.NoTitleBar در مانیفست استفاده کردید و اگه target بالا باشه منو میره توی اکشن بار ولی چون اکشن بار دیده نمیشه در نتیجه هیچ منویی هم دیده نمیشه.)
    درسته ، منم همینو میگفتم و مشکل خودمم بود

    android:targetSdkVersion رو پاک کردم و مشکل حل شد ، فقط پاک کردن این خط ، مشکل دیگه ای برای برنامه به وجود نمیاره؟!

    مرسی از شما استاد

  9. #9
    مدیر بخش آواتار rubiks.kde
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,537

    نقل قول: عدم نمایش منو در برخی موبایل‌ها

    نقل قول نوشته شده توسط leon7394 مشاهده تاپیک
    درسته ، منم همینو میگفتم و مشکل خودمم بود

    android:targetSdkVersion رو پاک کردم و مشکل حل شد ، فقط پاک کردن این خط ، مشکل دیگه ای برای برنامه به وجود نمیاره؟!

    مرسی از شما استاد
    نه مشکلی ایجاد نمیکنه.البته این مقدار رو میتونید با مقدار min sdk یکی قرار بدید.
    YES I AM Qt


    Code Less
    Create More
    Deploy Everywhere

  10. #10

    نقل قول: عدم نمایش منو در برخی موبایل‌ها

    سلام
    اگر در manifest.xml یا MainAvtivity.java حالت نمایش رو به صورت تمام صفحه تغییر دادید این مشکل ممکنه بوجود بیاد :

    android:theme="@android:style/Theme.Black.NoTitleBar.Fullscreen">


    requestWindowFeature(Window.FEATURE_NO_TITLE);
    getWindow().setFlags(WindowManager.LayoutParams.FL AG_FULLSCREEN,
    WindowManager.LayoutParams.FLAG_FULLSCREEN);
    setContentView(R.layout.yourmainlayout);

  11. #11

    نقل قول: عدم نمایش منو در برخی موبایل‌ها

    سلام دوستان عزیز من هم همین مشکل دارم وقتی برنامم تو یه سری تبلتها اجرا میشه گزینه منو غیر فعال هست واین پیغام میده " برنامه از نمای صفحه دو قسمتی پشتیبانی نمی کند "
    این مطالبی که نوشته بودید خوندم ولی مشکلم حل نشد لطفا کمکم کنید

  12. #12

    نقل قول: عدم نمایش منو در برخی موبایل‌ها

    لطفا کمکم کنید همه مطالب بالا رو تست کردم مشکلم حل نشد

  13. #13

    نقل قول: عدم نمایش منو در برخی موبایل‌ها

    بعنوان مثال می گم تو تبلت A که ورژن اندرویدش 6 هست منو نمایش داده نمی شود
    آخرین ویرایش به وسیله barnameye_man : دوشنبه 31 خرداد 1395 در 11:34 صبح

تاپیک های مشابه

  1. سوال: عدم نمایش فونت فارسی در موبایل
    نوشته شده توسط moham14 در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 08 مرداد 1391, 21:49 عصر
  2. سوال: عدم نمایش منو ها
    نوشته شده توسط mehran115 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 27 اسفند 1390, 01:11 صبح
  3. عدم نمایش منو در IE 7 به بعد
    نوشته شده توسط naeeme در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 20 فروردین 1390, 12:37 عصر
  4. عدم نمایش منو
    نوشته شده توسط مهدی رحیم زاده در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 03 مرداد 1389, 10:29 صبح
  5. عدم نمایش منو در IE
    نوشته شده توسط mojtaba_2021 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 16 خرداد 1389, 16:44 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •