نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: سوال: خواندن فایل متنی با کلیک روی آیتم های لیست ویو

  1. #1

    Question سوال: خواندن فایل متنی با کلیک روی آیتم های لیست ویو

    سلام به همه دوستان.
    من یه لیست ویو دارم کی میخوام با کلیک بر روی هر آیتمش یک فایل متنی رو نمایش بده!
    خواندن فایل متنی رو هم میدونم کدش رو بلدم اما نمیدونم چطور باید تعریف کنم که با کلیک روی هر آیتم لیست یکی از فایل های متنی رو نمایش بده!
    اینکه بخوام Butoon بزارم به جای لیست خیلی راحت با یه دستور switch حل میشه اما لیست رو نمیدونم!!
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

  2. #2

    نقل قول: سوال: خواندن فایل متنی با کلیک روی آیتم های لیست ویو

    کسی از دوستان نمیتونه راهنمایی کنه؟!
    فکر میکنم ساده باشه

  3. #3
    مدیر بخش آواتار rubiks.kde
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,537

    نقل قول: سوال: خواندن فایل متنی با کلیک روی آیتم های لیست ویو

    دوست عزیز بهتر بود یه سرچی توی انجمن میزدید.

    تابع onItemclickListener رو برای لیست بنویسید و position آیتم کلیک شده رو بگیرید و بعد هر کاری میخوایید انجام بدید.
    YES I AM Qt


    Code Less
    Create More
    Deploy Everywhere

  4. #4

    Question نقل قول: سوال: خواندن فایل متنی با کلیک روی آیتم های لیست ویو

    نقل قول نوشته شده توسط rubiks.kde مشاهده تاپیک
    دوست عزیز بهتر بود یه سرچی توی انجمن میزدید.

    تابع onItemclickListener رو برای لیست بنویسید و position آیتم کلیک شده رو بگیرید و بعد هر کاری میخوایید انجام بدید.
    سلام. استاد و دوست عزیز بنده حتما سرچ میکنم و بعد تاپیک میزنم!
    از پاسختون ممنون و اینی که گفتید هم میدونم اما نمیدونم چطور باید انجامش بدم.

    اینو ببینید : این کد زیر داخل یه کلاسی هست که لیستم رو تعریف کردم:

    list_sheer.setOnItemClickListener(new OnItemClickListener() {    

    public void onItemClick(AdapterView<?> parent, View view,int position, long id) {


    final TextView txt_matn = (TextView) findViewById(R.id.txt_matn);
    final TextView titrtxt=(TextView) findViewById(R.id.txt_titr);

    Bundle extras = getIntent().getExtras();
    String value1 = extras.getString("titrtxt");
    titrtxt.setText(value1);

    txt_matn.setMovementMethod(new ScrollingMovementMethod());


    ////////start file txt////////
    String displaytxt = "";
    int fileLen = 0;
    try {
    InputStream text = null;


    switch (position) {
    case 1:
    text = getResources().openRawResource(R.raw.txt1);
    break;
    case 2:
    text = getResources().openRawResource(R.raw.txt2);
    break;
    case 3:
    text = getResources().openRawResource(R.raw.txt3);
    break;

    case 4:
    text = getResources().openRawResource(R.raw.txt4);
    break;

    case 5:
    text = getResources().openRawResource(R.raw.txt5);
    break;

    default:
    break;
    }

    fileLen = text.available();
    byte[] fileBuffer = new byte[fileLen];
    text.read(fileBuffer);
    text.close();
    displaytxt = new String(fileBuffer);


    } catch (IOException e) {
    }
    txt_matn.setText(displaytxt);
    };
    });



    حالا یه کلاس text هم دارم که یک textview داره ، نمیدونم چطوری حالا این txt1و .. رو نمایش بدم داخل اون!

    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید!!

  5. #5
    مدیر بخش آواتار rubiks.kde
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,537

    نقل قول: سوال: خواندن فایل متنی با کلیک روی آیتم های لیست ویو

    متن رو میخوایید توی یه اکتیویتی دیگه نشون بدید؟
    YES I AM Qt


    Code Less
    Create More
    Deploy Everywhere

  6. #6

    نقل قول: سوال: خواندن فایل متنی با کلیک روی آیتم های لیست ویو

    نقل قول نوشته شده توسط rubiks.kde مشاهده تاپیک
    متن رو میخوایید توی یه اکتیویتی دیگه نشون بدید؟
    بله کلا یه اکتیویتی دارم به نام text که داخل فایل xml نحوه نمایش متون رو طراحی کردم !

    حالا میخوام اون فایل های متنی رو داخل اون کلاس بفرستم و نمایش بدم!

    اینکه بفرستمش داخل اون اکتیویتی با یه Intent و startactivity بلدم اما نمیدونم چطور نمایش بدم!

    به طور مثال فایل txt1 رو واسه نمایشش میتونید یه مثال بزنید واسم؟! هم داخل خود اون کلاس لیست که نوشتم هم کلاس text!

    ممنون!

  7. #7
    مدیر بخش آواتار rubiks.kde
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,537

    نقل قول: سوال: خواندن فایل متنی با کلیک روی آیتم های لیست ویو

    یعنی چی نمیتونید نمایش بدید.شما الان فایل رو میخونید و محتواش رو توی یه متغییر ریختید حالا اون رو به یه textview بدید برای نمایش
    YES I AM Qt


    Code Less
    Create More
    Deploy Everywhere

  8. #8

    نقل قول: سوال: خواندن فایل متنی با کلیک روی آیتم های لیست ویو

    استاد عزیز من مشکلم همینه چطور نمایشش بدم!
    ببینید الان مثلا متن txt1 رو کجا باید بهش بگم داخل textview توی کلاس text نمایش بده!

    اگه لطف کنید یکیش رو مثال بزنید ممنون میشم!
    کلی تلاش کردم اما متاسقانه نشد! گاهی توی چیزای ساده میمونیم دیگه شرمنده!

  9. #9
    مدیر بخش آواتار rubiks.kde
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,537

    نقل قول: سوال: خواندن فایل متنی با کلیک روی آیتم های لیست ویو

    زمانی که کلیک شد و شما متن فایل مورد نظر رو خوندید اون رو از طریق intent به کلاس نمایش ارسال کنید.
    در اون کلاس مقدار رو از intent بگیرید و به textview بدید.
    YES I AM Qt


    Code Less
    Create More
    Deploy Everywhere

  10. #10

    نقل قول: سوال: خواندن فایل متنی با کلیک روی آیتم های لیست ویو

    بازم متاسفانه نشد! خیلی سعی کردم اما نتونستم!
    اگه یه نمونش رو مثال میزدید یه دنیا ممنون میشدم!

تاپیک های مشابه

  1. کار نکردن تپ کردن روی آیتم های لیست ویو
    نوشته شده توسط MMNNNM در بخش Android Studio
    پاسخ: 15
    آخرین پست: شنبه 24 اسفند 1392, 22:59 عصر
  2. پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 28 آذر 1392, 08:57 صبح
  3. سوال: مشکل در آپدیت کردن آیتم های لیست ویو
    نوشته شده توسط پروگرامنویس در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 28 مهر 1390, 17:02 عصر
  4. سوال: بدست آوردن تعداد آیتم های لیست ویو با API
    نوشته شده توسط _behnam_ در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 29 اردیبهشت 1390, 16:48 عصر
  5. ToolTip برای آیتم های لیست ویو
    نوشته شده توسط unit001 در بخش کامپوننت ها و ابزارهای کاربردی در VB6
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 04 اسفند 1388, 21:17 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •