نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: مشکل این کد

  1. #1

    مشکل این کد

    سلام
    به این کد یه نگا بندازید

    $host='localhost';
    $dbname='eshop12';
    $user='root';
    $pass='';
    $db=new PDO("mysql:host=$host;dbname=$dbname",$user,$pass) ;

    $query = "INSERT INTO `categories` (`id`,`title`) VALUES (:null,:password)";
    $result = $db->prepare($query);
    $result->execute(array('id'=>'4','title'=>'test'));


    به تصویر بانک اطلاعاتی هم یه نگا بندازید
    http://s5.picofile.com/file/8121165700/jj.png

    به تصویر این ارور هم یه نگا بندازید.
    http://s5.picofile.com/file/8121165768/kk.png

    من دستور بالایی رو که از نوع pdo هستش واسه بانک اطلاعاتیم نوشتم
    ولی کار نمکنه.
    مشکلش از کجاست؟
    ممنون

  2. #2

    نقل قول: مشکل این کد

    یه سوال دیگه داشتم
    به این کد یه نگا بندازید

    <?php
    echo file_exists("test.txt");
    ?>


    تو اینجا کار تابع file_exists چیه؟
    چرا مقدار 1 رو برمیگردونه
    بی نهایت ممنون

  3. #3

    نقل قول: مشکل این کد

    نقل قول نوشته شده توسط olampiad مشاهده تاپیک
    یه سوال دیگه داشتم
    به این کد یه نگا بندازید

    <?php
    echo file_exists("test.txt");
    ?>


    تو اینجا کار تابع file_exists چیه؟
    چرا مقدار 1 رو برمیگردونه
    بی نهایت ممنون
    سوال اولتونو بلد نیستم ولی در این مورد یک مقدار true false برمیگردونه
    اگه فایل وجود داشته باشه 1 در غیراینصورت چیزی برنمیگردونه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hamedarian2009
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    1,691

    نقل قول: مشکل این کد

    نقل قول نوشته شده توسط olampiad مشاهده تاپیک
    سلام
    به این کد یه نگا بندازید

    $host='localhost';
    $dbname='eshop12';
    $user='root';
    $pass='';
    $db=new PDO("mysql:host=$host;dbname=$dbname",$user,$pass) ;

    $query = "INSERT INTO `categories` (`id`,`title`) VALUES (:null,:password)";
    $result = $db->prepare($query);
    $result->execute(array('id'=>'4','title'=>'test'));


    به تصویر بانک اطلاعاتی هم یه نگا بندازید
    http://s5.picofile.com/file/8121165700/jj.png

    به تصویر این ارور هم یه نگا بندازید.
    http://s5.picofile.com/file/8121165768/kk.png

    من دستور بالایی رو که از نوع pdo هستش واسه بانک اطلاعاتیم نوشتم
    ولی کار نمکنه.
    مشکلش از کجاست؟
    ممنون
    شما باید به مقادیری که قبلشون دوتا نقطه گزاشتی مقدار بدی نه فیلدها مثال زیر رو نگاه کن :

    <?php
    /* Execute a prepared statement by passing an array of insert values */
    $calories = 150;
    $colour = 'red';
    $sth = $dbh->prepare('SELECT name, colour, calories
    FROM fruit
    WHERE calories < :calories AND colour = :colour');
    $sth->execute(array(':calories' => $calories, ':colour' => $colour));
    ?>

    تو سوال دوم هم معلومه دیگه فقط بررسی میکنه اگه این فایل با این اسم تو مسیر داده شده وجو داشت مقدار true وگرنه مقدارش false هست یعنی به شما میگه همچین فایلی وجود داره یا نه

  5. #5

    نقل قول: مشکل این کد

    تشکر فراوان بابت پاسخ ها
    به این دو نمونه یه نگا بندازید.
    نمونه اول


    $queryy="delete from `tb` where `id`= :id";
    $ress=$connection->prepare($queryy);
    $id=2;
    $ress->bindParam(':id',$id);
    $gg=$ress->execute();


    و نمونه دوم


    $queryy="delete from `tb` where `id`= :id";
    $ress=$connection->prepare($queryy);
    $id=2;
    $gg=$ress->execute(array(":id"=>$id));


    کدام یک از این روش ها بهتر هستند؟
    بیشتر از کدام استفاده میکنن؟
    ممنون

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار hamedarian2009
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    1,691

    نقل قول: مشکل این کد

    روش اولی بهتره چون باعث میشه ورودی هایی که از کاربر می گیرین در برابر حمله sql injection مقاوم بشه

  7. #7

    نقل قول: مشکل این کد

    سلام
    تشکر فراوان بابت پاسخ ها
    به این کد ها یه نگا بندازید


    CREATE PROCEDURE `sp_tb_SelectAll`()
    BEGIN
    SET NAMES UTF8;
    SELECT `id`, `name`, `family` FROM `tb` ;
    ENDCREATE PROCEDURE `sp_tb_SelectRow`(IN _id int)
    BEGIN
    SET NAMES UTF8;
    SELECT `id`, `name`, `family` FROM `tb` WHERE `id` = _id;
    ENDCREATE PROCEDURE `sp_tb_DeleteRow`(IN _id int)
    BEGIN
    DELETE FROM `tb` WHERE `id` = _id ;
    END


    اینا دیگه چه جور کوئری هایی هستن.
    آیا این ها یه استاندارد هستن یا هر کس واسه خودش به وجود میاره.
    میشه یه توضیح کوچیک بدید
    بی نهایت ممنون

  8. #8

    نقل قول: مشکل این کد

    نقل قول نوشته شده توسط olampiad مشاهده تاپیک
    من دستور بالایی رو که از نوع pdo هستش واسه بانک اطلاعاتیم نوشتم ولی کار نمکنه. مشکلش از کجاست؟ ممنون
    کار نمیکنه یعنی چی؟؟؟؟؟؟ خطا میده؟ اجرا نمیشه؟ وصل نمیشه؟ داده نمیگیره؟ داده نمیفرسته؟

  9. #9

    نقل قول: مشکل این کد

    ببخشین من این همه سوال می پرسم
    شرمنده خیلی کنجکاوم
    اینا واقعا واسم سواله
    یه سوال دیگه داشتم
    به کد های پایین یه نگا بندازید
    من این کد هارو از یه فریم ورک برداشتم
    خواستم ببینم خودشون کد های کوئری شونو به این شکل درآوردن
    یا این جور کدنویسی هم وجود داره.
    الآن مثلا مفهوم این کد چیه؟
    $query = "CALL sp_products_selectall()";
    این چه جور کوئری هستش
    ممنون



    class PRODUCTS
    {
    public static function products_SelectAll()
    {
    $query = "CALL sp_products_selectall()";
    return DatabaseHandler::GetAll($query);
    }
    public static function products_insert($title, $description, $image, $categorisID, $price, $count)
    {
    $query = "CALL sp_products_insert(:title, :description,:date,:image,:categoriesID,:price,:co unt)";
    $params = array(':title' => $title,
    ':description' => $description,
    ':image' => $image,
    ':date' => time(),
    ':categoriesID' => $categorisID,
    ':price' => $price,
    ':count' => $count,

    );
    echo($query);
    print_r($params);
    DatabaseHandler::Close();
    return DatabaseHandler::Execute($query, $params);
    }
    }

تاپیک های مشابه

  1. مشکل این برنامه چیه؟
    نوشته شده توسط shahram126 در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 22 آذر 1385, 02:32 صبح
  2. یه مشکل - این یکی بعد از ساحتن Setup
    نوشته شده توسط meh_secure در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 02 شهریور 1384, 23:25 عصر
  3. مشکل این کد کجاست؟استفاده Query String در یک صفحه واحد
    نوشته شده توسط Masuod در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 01 خرداد 1384, 14:17 عصر
  4. مشکل این عبارت SQL چیه ؟
    نوشته شده توسط nasr در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 12 مهر 1383, 13:51 عصر
  5. مشکل این کد چیه ؟
    نوشته شده توسط sunboy در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 10 تیر 1382, 20:01 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •