نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: DownloadManager

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار nimar9
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    133

    DownloadManager

    سلام
    میشه یه نمونه ساده اما کامل از دانلود منیجر بزارید.
    من تو قسمت تمام شدن کامل دانلود مشکل دارم.
    اگر این قسمت رو هم توضیح بدید ممنون میشم.
    یکم عجله ایه کارم.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار abbasalim
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    یزد ـ‌ اردکان
    پست
    1,039

    نقل قول: DownloadManager

    در قسمت نمونه برنامه های کوچک یه دانلود منیجر موجوده

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار nimar9
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    133

    نقل قول: DownloadManager

    نقل قول نوشته شده توسط abbasalim مشاهده تاپیک
    در قسمت نمونه برنامه های کوچک یه دانلود منیجر موجوده
    داداش اون با دانلود منیجر نیست من دانلود منیجیر فقط کد تموم شدن دانلود رو میخوام. همین یعنی کسی نیست کمک ما کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  4. #4

    نقل قول: DownloadManager

    سلام بفرما اینم برای شما فقط قسمت های لینک دانلود و ادرس محل ذخیره رو خودت تغییر بده تو مین فیست هم یادت نره دسترسی های لازم رو داشته باشی مثل ینترنت و نوشتن روی کارت sd



    private void startDownload() {
    String url = "http://upir.ir/files92be/724dc757544d.mp3";
    new DownloadFileAsync().execute(url);
    }
    @Override
    protected Dialog onCreateDialog(int id) {
    switch (id) {
    case DIALOG_DOWNLOAD_PROGRESS:
    mProgressDialog = new ProgressDialog(this);
    mProgressDialog.setMessage("Downloading file..");
    mProgressDialog.setProgressStyle(ProgressDialog.ST YLE_HORIZONTAL);
    mProgressDialog.setCancelable(true);
    mProgressDialog.show();
    mProgressDialog.closeOptionsMenu();
    mProgressDialog.setCanceledOnTouchOutside(false);
    return mProgressDialog;
    default:
    return onCreateDialog(RESULT_OK);

    }
    }


    @SuppressLint("ParserError")
    class DownloadFileAsync extends AsyncTask<String, String, String> {

    @SuppressWarnings("deprecation")
    @Override
    protected void onPreExecute() {
    super.onPreExecute();
    showDialog(DIALOG_DOWNLOAD_PROGRESS);
    }


    @Override
    protected String doInBackground(String... aurl) {
    int count;


    try {


    URL url = new URL(aurl[0]);
    URLConnection conexion = url.openConnection();
    conexion.connect();


    int lenghtOfFile = conexion.getContentLength();
    Log.d("ANDRO_ASYNC", "Lenght of file: " + lenghtOfFile);


    InputStream input = new BufferedInputStream(url.openStream());
    OutputStream output = new FileOutputStream("/mnt/sdcard/englishforyou/m1.mp3");


    byte data[] = new byte[1024];


    long total = 0;


    while ((count = input.read(data)) != -1) {
    total += count;
    publishProgress(""+(int)((total*100)/lenghtOfFile));
    output.write(data, 0, count);
    }


    output.flush();
    output.close();
    input.close();
    OnFinished();


    } catch (Exception e) {}
    return null;


    }
    protected void onProgressUpdate(String... progress) {
    Log.d("ANDRO_ASYNC",progress[0]);
    mProgressDialog.setProgress(Integer.parseInt(progr ess[0]));







    }
    }




  5. #5
    کاربر دائمی آواتار nimar9
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    133

    نقل قول: DownloadManager

    نقل قول نوشته شده توسط mf2009 مشاهده تاپیک
    سلام بفرما اینم برای شما فقط قسمت های لینک دانلود و ادرس محل ذخیره رو خودت تغییر بده تو مین فیست هم یادت نره دسترسی های لازم رو داشته باشی مثل ینترنت و نوشتن روی کارت sd
    داداش این دانلود منیجر نیست این DownloadFileAsync هست من دانلود منیجر رو میخوام.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mrtzxxx
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    ایران من
    پست
    335

    نقل قول: DownloadManager

    نقل قول نوشته شده توسط nimar9 مشاهده تاپیک
    سلام
    میشه یه نمونه ساده اما کامل از دانلود منیجر بزارید.
    من تو قسمت تمام شدن کامل دانلود مشکل دارم.
    اگر این قسمت رو هم توضیح بدید ممنون میشم.
    یکم عجله ایه کارم.
    بیا داداش قبلا واسه یکی از دوستان تالار گذاشتم اینم واسه شما و بقیه دوستان


    دانلود


    آخرین ویرایش به وسیله mrtzxxx : جمعه 12 اردیبهشت 1393 در 18:34 عصر دلیل: اصلاح لینک دانلود

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •