نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: تغییر رنگ لغت مورد جستجو در datagridview

  1. #1

    تغییر رنگ لغت مورد جستجو در datagridview

    با سلام خدمت اساتید . یه datagridview داریم که با یک datatable پر می شه من می خوام یه جستجو داخل این datagridview انجام بدم که لغت مورد جستجو رنگش با بقیه جمله متفاوت باشه .

  2. #2

    نقل قول: تغییر رنگ لغت مورد جستجو در datagridview

    dgvPass.Rows[e.RowIndex].Cells[e.ColumnIndex].Style.BackColor = PassColrCellBackColor;

    dgvPass.Rows[e.RowIndex].Cells[e.ColumnIndex].Style.ForeColor = PassColrCellForeColor;
    dgvPass.Rows[e.RowIndex].Cells[e.ColumnIndex].Style.Font = PassColrCellFont;
    به ترتیب رنگ پس زمینه، قلم و نوع قلم را تغییر می دهند. البته با استفاده از خصوصیت Style می توانید قسمتهای دیگر را هم تغییر دهید. در ضمن هم سطر، هم ستون و هم سلول در این کنترل خصوصیتی به نام DefaultStyle دارند که می توانید ظاهر هر کدام را به صورت جداگانه تغییر دهید

  3. #3

    نقل قول: تغییر رنگ لغت مورد جستجو در datagridview

    نقل قول نوشته شده توسط rasol_afkham مشاهده تاپیک
    dgvPass.Rows[e.RowIndex].Cells[e.ColumnIndex].Style.BackColor = PassColrCellBackColor;

    dgvPass.Rows[e.RowIndex].Cells[e.ColumnIndex].Style.ForeColor = PassColrCellForeColor;
    dgvPass.Rows[e.RowIndex].Cells[e.ColumnIndex].Style.Font = PassColrCellFont;
    به ترتیب رنگ پس زمینه، قلم و نوع قلم را تغییر می دهند. البته با استفاده از خصوصیت Style می توانید قسمتهای دیگر را هم تغییر دهید. در ضمن هم سطر، هم ستون و هم سلول در این کنترل خصوصیتی به نام DefaultStyle دارند که می توانید ظاهر هر کدام را به صورت جداگانه تغییر دهید
    با سپاس از توجهتون به این پست .
    منظور من از تغییر رنگ لغت مورد جستجو این بود که مثلا : در یک سلول از datagridview این جمله رو داریم("من امروز آمدم")و لغت مورد جستجو (امروز )هست من می خوام فقط لغت (امروز)تغییر رنگ داشته باشه نه کل سلول .
    بازم ممنون که وقت گذاشتید

  4. #4

    نقل قول: تغییر رنگ لغت مورد جستجو در datagridview

    از اساتید کسی راه حلی نداره ؟

  5. #5

    نقل قول: تغییر رنگ لغت مورد جستجو در datagridview

    البته من این کد رو پیدا کردم ببینید
     if (e.ColumnIndex == 0 && e.RowIndex > -1)
    {

    if (e.Value != null)
    {



    string[] lines = e.Value.ToString().Split(',');



    if (lines.Length > 1)
    {

    StringFormat sf = new StringFormat();

    sf.Alignment = StringAlignment.Center;

    sf.LineAlignment = StringAlignment.Center;



    e.Paint(e.CellBounds, DataGridViewPaintParts.All & ~DataGridViewPaintParts.ContentForeground);

    Rectangle r = e.CellBounds;



    // measure the string

    SizeF sizeF01 = e.Graphics.MeasureString(lines[0], e.CellStyle.Font);

    Rectangle r01 = new Rectangle(e.CellBounds.Location, new Size((int)(sizeF01.Width + 1), e.CellBounds.Height));

    // draw string

    using (SolidBrush br = new SolidBrush(Color.Red))
    {

    e.Graphics.DrawString(lines[0], e.CellStyle.Font, br, r01, sf);

    }



    SizeF sizeF02 = e.Graphics.MeasureString(lines[1], e.CellStyle.Font);

    Rectangle r02 = new Rectangle(new Point(e.CellBounds.Location.X + (int)(sizeF01.Width + 1), e.CellBounds.Y), new Size((int)(sizeF02.Width + 1), e.CellBounds.Height));

    using (SolidBrush br = new SolidBrush(Color.Blue))
    {

    e.Graphics.DrawString(lines[1], e.CellStyle.Font, br, r02, sf);

    }



    e.Handled = true;

    }

    }

    }


    ولی مشکل من اینه که این کد بر ای تعداد معینی لغت هست و در حالی که ما نمی دونیم چه تعداد لغت و در کدام قسمت جمله لغت مورد نظرما قرار گرفته .

  6. #6

    نقل قول: تغییر رنگ لغت مورد جستجو در datagridview

    از اساتید کسی راه حلی نداره ؟

  7. #7

    نقل قول: تغییر رنگ لغت مورد جستجو در datagridview

    شما در داتا گرید ویوی سی شارپ، درون هر ستون می توانید از 6 کنترل (دکمه، چک باکس، لیست طومارری، عکس، پیوند و کادر متن) استفاده نمایید. کادر متنی که شما می توانید استفاده کنید TextBox است که همانند نرم افزار NotePad ویندوز عمل می کنه پس نمی توان رنگ قسمتی از متن آن را تغییر داد. برای تغییر دادن رنگ قسمتی از متن نیاز به RichTextBox است.

تاپیک های مشابه

  1. نمایش سطر مورد جستجو در datagridview
    نوشته شده توسط shahramap در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 26 تیر 1392, 23:10 عصر
  2. سوال: نمایش قرمز رنگ عبارت مورد جستجو در RichTextBox
    نوشته شده توسط babak1 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 21 بهمن 1389, 20:00 عصر
  3. سوال: تغییر رنگ متن چند سطر خاص DataGridView
    نوشته شده توسط Reza798 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 09 آذر 1389, 09:23 صبح
  4. تغییر رنگ Header در datagridview
    نوشته شده توسط nazila_f در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 06 خرداد 1386, 12:38 عصر
  5. تغییر رنگ بعضی از رکورد ها در datagridview
    نوشته شده توسط rezaei manesh در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 20 آبان 1385, 11:45 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •