نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: بازکردن url در پنجره جدید توسط کنترلر

  1. #1

    Unhappy بازکردن url در پنجره جدید توسط کنترلر

    سلام

    سناریو :
    تو سایتم قسمتی دارم به نام لینک ها
    میخوام وقتی کاربر روی اون کلیک میکنه تو پنجره جدید سایت مورد نظر باز بشه و همچنین تعداد کلیک ها رو هم نمایش بده

    عملکرد من :
    من تو کنترلرم یه متد به نام ShowLinksساختم و توی اون یک عدد به متغیر clickedCount اظافه کردم و save کردم
    تا اینجا درست کار میکنه


    چکار کنم که لینک تو صفحه جدید باز بشه
    اگه به صورت عادی ریدایرکت کنم تو همون صفحه باز میشه و نمی خام کاربر از سایت من بپره
    جستجو هم کردم تو گوگل
    گفتن با جا وا اسکریپت بنویس :




    public ActionResult ShowLinks(int? id)
    {
    if (id == null) return RedirectToAction("Index");

    AddLinkClick(id);

    return JavaScript("window.open('http://google.com')");

    }



    اینو هم امتحان میکنم تو بروزرم که لود میشه فقط مینویسه :


    window.open('http://google.com')


    اصلا یه وعضیه

    یعنی پنجره جدیدی باز نمیشه


    سوال :

    1- ایا بدون جاوا اسکریپت میشه ؟
    2- با جاوا اسکریپت چطور می شه ؟
    3- اصلا برای انجام سناریوی من روش دیگه ای پیشنهاد می کنید ؟



    ممنون از توجهتون

  2. #2

    نقل قول: بازکردن url در پنجره جدید توسط کنترلر

    میتونی هم به صورت اسکریپت یک ویو را در پنجره ای بارگذاری کنی و هم میتوانی از کنترل window کندو کمک بگیری

  3. #3

    نقل قول: بازکردن url در پنجره جدید توسط کنترلر

    یکم برام توضیح بدین ممنون می شم

    اسکریپت که مثال بالا بود و برام کار نکرد

    و هم میتوانی از کنترل window کندو کمک بگیری
    این چطوریه ؟

  4. #4

    نقل قول: بازکردن url در پنجره جدید توسط کنترلر

    شما دارید در محل اشتباهی کد نویسی می کنید.

    شما لینکها را با تگ a میسازید. سپس یک کد جاوا اسکریپت بنویسید که رویداد کلیک روی لینکها را پاسخ دهد. درون این رویداد با استفاده از ajax اطلاعات لینک و کلیک شدن روی آن را به سرور بفرستید و سپس لینک را با استفاده از دستور open که در بالا خودتان نوشته اید بازکنید. به یاد داشته باشید که باید حتما از دستور preventDefault درون رویداد استفاده کنید.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    نقل قول: بازکردن url در پنجره جدید توسط کنترلر

    اینجا رو ببینید کارتون رو راه میندازه
    کامل توضیح داده شده :
    http://www.webover.ir/?p=30

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: باز شدن یک پنجره جدید در همان پنجره توسط کد php
    نوشته شده توسط mehran032 در بخش PHP
    پاسخ: 9
    آخرین پست: جمعه 18 خرداد 1397, 12:46 عصر
  2. بازکردن پنجره جدید با استفاده از jquery
    نوشته شده توسط mohsen_metn در بخش jQuery
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 28 مرداد 1391, 19:42 عصر
  3. بازکردن پنجره جدید با استفاده از jquery
    نوشته شده توسط mohsen_metn در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 25 مرداد 1391, 12:34 عصر
  4. انتقال سشن در پنجره جدید
    نوشته شده توسط pcgraph در بخش Classic ASP
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 04 آبان 1385, 12:41 عصر
  5. باز کردن پنجره جدید
    نوشته شده توسط saffari2005 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 21 تیر 1385, 09:09 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •