نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: خواندن اطلاعات فایل متنی و قرار دادن هر سطر در یک تکست باکس

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    سلماس - آذربایجان غربی
    پست
    55

    Question خواندن اطلاعات فایل متنی و قرار دادن هر سطر در یک تکست باکس

    سلام دوستان من یه فایل متنی دارم که توش توی یه سطر نام دخیره میشه و سطر دوم نام خانوادگی و توی نرم افزار دو تا تکست جدا دارم
    میخوام وقتی کاربر دکمه خواندن اطلاعات رو زد اینا رو از تکست بخونه و هر سطر رو توی یه تکست باکس قرار بده ممنون میشم

    من کد ذخیره رو اینطور نوشتم ممنون میشم کمک کنید من با ویژوال کار میکنم سی شارپ رو بلد نیستم

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {



    System.IO.StreamWriter swrite;

    swrite = System.IO.File.CreateText(@"e:\save.txt");

    swrite.WriteLine(nam.Text);

    swrite.WriteLine(namkh.Text);

    swrite.Close();


    MessageBox.Show("فایل مورد نظر ساخته شد");




    }

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    گنبد کاووس
    پست
    296

    نقل قول: خواندن اطلاعات فایل متنی و قرار دادن هر سطر در یک تکست باکس

    این فیلم دقیقا اون چیزیه که دنبالشی
    البته با قابلیت های- ذخیره -نمایش- پرینت- جستجو بر اساس id

    http://s5.picofile.com/file/81214922..._file.avi.html

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    سلماس - آذربایجان غربی
    پست
    55

    نقل قول: خواندن اطلاعات فایل متنی و قرار دادن هر سطر در یک تکست باکس

    دوست عزیز کد قسمت خواندن اطلاعات رو داری اینجا بذاری ؟

  4. #4

    نقل قول: خواندن اطلاعات فایل متنی و قرار دادن هر سطر در یک تکست باکس

    با سلام
    لطفا لینک رو تصحیح کنید
    ممنون

تاپیک های مشابه

  1. خواندن اطلاعات از دیتابیس و قرار دادن آن در قسمت جاوا
    نوشته شده توسط mehdi4467 در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 07 شهریور 1390, 17:27 عصر
  2. سوال: خواندن از فایل متنی و قرار دادن در DBGrid
    نوشته شده توسط lolojoon در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 03 مرداد 1390, 09:21 صبح
  3. سوال: خواندن اطلاعات فایل متنی از بانک با فیلد نوع image
    نوشته شده توسط rezaei manesh در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 20 اردیبهشت 1389, 16:35 عصر
  4. سوال: خواندن متن فایل word و قرار دادن آن در richtextbox
    نوشته شده توسط omidjadidolislam در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 28 مرداد 1387, 13:44 عصر
  5. خواندن اطلاعات از Excel و قرار دادن اون توی بانک SQL
    نوشته شده توسط mehrdotnet در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 20 تیر 1385, 15:25 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •